16

Тони

преди 6 години

Който си търси белята, я намира.

15

Анонимен

преди 6 години

Когато някой успее всички се гордеят, че са Българи, но провали ли се започва злобата... Сега е момент за смирение, надежда и тишината на планината.https://youtube/watch?v=XeI5XorB0Sc&feature=youtu.be

14

Аз

преди 6 години

Много е нагъл тоя Боян ама дано се намери

13

Бойлер

преди 6 години

Боби дано си здрав дано си жив дано не си срещнал бяла мечка вади пищов гърми дай знак че си жив ама гърмеж = лавина фък дамн пази се бобсън жена ти те чака.

12

Анонимен

преди 6 години

Според мен пък е крайно време ЕКОТАЛИБАНИТЕ да се вразумите и малко да си озаптите СОБСТВЕНАТА ЗЛОБА и егоцентризма,себичността и надмеността ви,и да разберете че НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ!Дано е жив,но е безобразие да се наричат българите които не се катерят по върховете охлюви и да се величае едно безсрасъдство понеже било висока одухотвореност!Еми ето сега,одухотворено какво причинява въпросният на близките си,ама е възвишено нали?! ТОЙ БЕЗУМЕЦ А ТИ НАГЪЛ ОТГОРЕ.

11

Анонимен

преди 6 години

От коментарите разбрах, че българинът съвсем заслужено трябва да изчезне от лицето на земята, заради дефектиралия чип в мозъка му

10

Анонимен

преди 6 години

Поне 6 професионални спасителя, хеликоптер, дето може да се вдига на големи височини, отделно другите ресурси са да го намерят по всяка вероятност вече ... сещате се. Ударете чертата и ще видите, че с тези пари е можело да бъдат спасени други хора, които са изпаднали в беда, без да са се стремили към нея.Друг е въпроса, че това е ПР акция на външно, един вид - вижте как се грижим за нашите в чужбина.

9

ined

преди 6 години

Поради лошото време умните хората са се върнали, а нашия бунак тръгнал сам да превзема върха. И за какво- само за де се харчат после сумати пари за да го търсят.

8

озадачен

преди 6 години

Само на мен ли наистина не ми дреме за страдащото от излишък на време и пари застаряващо юпи? Че даже и с Христо Проданов го сравняват о.О

7

Анонимен

преди 6 години

До ОсманБате, да не се обърка със "Звездни рейнджъри" нещо? Какви дронове и хеликоптери те гонят?

6

Анонимен

преди 6 години

щом е бил опитен алпинист според мен щом се е загубил е трябвало да тръгне обратно надолу а не да се изкачва , поне аз така бих направил без да съм алпинист , дано всичко е наред с човека

5

Анонимен

преди 6 години

Е щом външно министерство е уверило, значи няма място за притеснение. Както всички знаем помоща за български граждани в чужбина от държавата е огромна. Ако трябва дори ще възкресят Боян. Не се притеснявайте.

4

Осман

преди 6 години

до 3 Те винаги нещо правят ама колко дронове са пратили, хеликоптери отряди, защото от правене до правене има разлика. Hямам спомен на някой да са помогнали. Помня една крадеше кремове по летищата ако го намерят човека може и да го ограбят.

3

Анонимен

преди 6 години

Османчо, Хората поне правят нещо достойно на хиляди километри от дома си. Помагат на всички българи дори и на тези, които не са потърсили помощ от тях. Държат се професионално и дават надежда на роднините на пострадалите. И ако дай Боже се стигне до щастлив завършек не ти се набиват по всички медии да ти обясняват колко са велики, а просто се оттеглят без да чакат похвали. Това Османчо се нарича (според всички здравомислещи хора) професионализъм в повечето случай с последствия само за тях.

2

Осман

преди 6 години

Тия от външно да кажат подробно как съдейктват или са седнали някъде пред климатика в офиса и съдействат като гледат умно в тавана.

1

Анонимен

преди 6 години

Майната му - хората няма какво да я ядат, а той се разхожда на майка си в природата. Ще свърши като Христо Проданов