8

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече самоубийци толкова по малко самоубийци - народна поговорка! ПС Който сложи сам край на живота си ще гори в ада и по канон трябва да му отрежат главата и да го копаят извън общите гробища за праведни хора! Точка!

7

Анонимен

преди 6 години

Мир на душата му. Дано е на по-добро място и да намери покой.Поклон

6

Анонимен

преди 6 години

Ние сме на 29 място в света по самоубийства, пред нас са Франция, Австрия, Финландия, Полша, Унгария, Русия значи управлението ние по-добро от тези държави по лпгиката на вечно врякащите форумни гении

5

Andreshko

преди 6 години

Мъж скочил от мост в Бургас,а сега друг скача от блок в Пловдив. Дали са много щастливи от управлението на Борисов,че скачат да се самоубиват? Колкото по-рано се махне това престъпно правителство от власт толкова повече млади българи ще спасим от безизходица и самоубийства...

4

талант

преди 6 години

Не всеки може да е добър сървайвър в живота и а оцелява винаги.Най-млад комунист,пожарникар,гангстер,бодигард,полицай,политик...ЦРУ обаче знаят всичко и го държат за...-за да го използват.

3

Анонимен

преди 6 години

Днес чета цял ден за самоубиства.Проблема е безпаричие,отчаяние,и никакви преспективи в България.До какво унижение стигнахме Българите.От 90 та до сега нищо.

2

Yi

преди 6 години

Christianski terorist e 100 procenta.

1

Анонимен

преди 6 години

Винаги и навсякъде е имало самоубийства. Пък и е право на всеки, да може да избере дали да го има или не.