35

Polska

преди 6 години

Германия постепенно се превръща в гето. Пълно с всякакви.

34

Deutschland

преди 6 години

Германия е велика, не я мислете. Мюсюлманите искат-неискат ще се интегрират - ако не те, то техните деца и внуци. С тази огромна икономика и мощ, нормално е да привличат хора от цял свят.

33

Анонимен

преди 6 години

В Европа се живее най-добре където мюсюлманите са малко. Германия вече не е същата. Пари има, работа има, но сигурност - нулева. Ще става и по-зле.

32

Борислав

преди 6 години

До ШопНякъде пишеше,че били от Босна.Сърби мюсюлмани,е доста интересна комбинация :)

31

Шоп

преди 6 години

Добре че не са докарали и дюнерджийниците. Все по-често ще се натъкват на такива гледки. Не се споменава какви са били "грилуващите" Едва ли са били германци?

30

Анонимен

преди 6 години

По -добре такава "неочаквана" гледка отколкото ислямски атентат.Или бившите германци предпочитат второто,та да палят свещи, пеят песни и раздават мечета.

29

Видях

преди 6 години

По стечение на обстоятелствата (на командировка съм) видях тази случка, но това не е прецендент.Друго, в градският транспорт млади афгани се подиграват на немските пенсионери и опипват млади немкини. Какво стана с тази нация не знам, но тук не бих живял и за пари. *** от целия ислямски свят. Ако ми каже нещо един от тези *** ще го паркирам, пък после ако ще да ме арестуват. То бива либерастия, но тези си засраха очите. Станали са за *** на араби и афгани.

28

Анонимен

преди 6 години

Германия си е велика и това няма да могат да го променят някакви изостанали типчета и социални отпaдъци.

27

Анонимен

преди 6 години

23, спокойно. Мама Мути попива от светлия пример на Лондонистан. Тя иска да прави от Германия мулти култи. Изчакай още 10 години и между Берлин и Лондон няма да има голяма разлика. И двете сторици ще са ислямски. Никакви кръстове по къщите няма да помогнат когато германците не раждат а арабите и турците правят по 10 деца. Демографията не прощава

26

Дебилефф

преди 6 години

Ха-ха-ха, цивилизованост!? И какво ви разбират главите от цивилизация и цивилизованост ве?

25

привет от Германия

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо германците предпочитат да напълнят Германия с араби отколкото с българи и румънци ?! Арабите никога няма да излязат на обществени места по подобен начин да си честват празниците ! Бъдете сигурни ,че тези в парка поне 50 % са били българи решили да демонстрират как се празнува Гергьовден !

24

Иван

преди 6 години

Смех.

23

Ако Беше БГ

преди 6 години

Нека да си представим как група хора в БГ прави барбекю. Разликите:1.Никой няма да се обади. Нека бе -всеки да си прави квото ще-да сече дърва, важното е да не ме минат в лешниците в шоколада.2. Ако някой се обади, полицията няма да отиде да провери.щ3.Ако отиде няма да направи нищо освен да изяде по 1 пържола.4.Ако все пак направи нещо за биг золум- да прибере по 20 лева.5.Ако все пак реши да разтури опасното барбекю, всички ще почнат да протестират

22

до Видял

преди 6 години

Видял си носа си ти! Провинция на Пакистан и Афганизтан можеш да наречеш Лондон, там даже кмета е с такъв корен! В Германия най са пропищели от балканските цигъни, основно българските!!!!

21

Видял

преди 6 години

А Германия беше прекрасна... преди 20 години - цивилизованост, спокойствие, подреденост, културни взаимотношения. Да изброявам ли още??? А сега - просто една провинция на Пакистан и Афганистан

20

Дилян

преди 6 години

Ако това се беше случило в Борисовата градина - 150 роми да опънат чевермета, нито полиция щеше да отиде, а то ДПС щяха да отидат да ги поздръвят и да им платят Азис да им пее!!!! Само със снимките и гневните постове във фейса щяхте да си останите и евентуално с някакво последващо разследване след репортаж на Господари на ефира, защо полицията не е реагирала .... Там полицията е реагирала бързо и адекватно!

19

Коце кмета

преди 6 години

Ми да свикват с културните особености. Днес чеверме, утре набучени на кол глави. Като превърнеш страната си в миризлива дупка, ще живееш в такава. Ние да му мислим какво прави с България боко тиквата...

18

Анонимен

преди 6 години

21, можеше да си спестиш тезисите на "Алфа" и "Десант". Живял съм на Запад, отделно в София живях известно време в прословутия район около бул. Христо Ботев. Дядовците ми са гонили мюсюлманите из полетата на Тракия, така че не смятам да им се страхувам. Ти се свивай у вас и очаквай да дойде някой чалмалия.

17

Анонимен

преди 6 години

Турците са в Германия от 1960г. и още не са се "асимилирали". Никога няма да се почувстват германци. Живеят си в собствени анклави и това е. За арабите пък да не говорим. Гостите на Мути от Афганистан и Пакистан са в 7-ми век и още убиват хора за обида към Корана. А гейовете ги бесят по стълбовете. Сега си представете културния шок когато гостите станат свидетели на гей парад в Берлин. Либерализма и алчността на корпорациите за евтина работна ръка съсипва Германия, но който каквото си направи.

16

Анонимен

преди 6 години

18, ами чакай си. Колкото се асимилираха в UK или във Франция, толкова и в Германия. Да си чувал за Моленбек, където след 50г. интегриране, това място се превърна в развъдник на терористи? Как ще асимилираш нещо, което те мрази? Което отрича европейските ценности и начин на живот, свободата на жените, демокрацията, човешките права? Те са там за да точат социалната система. Строят джамии, искат права. Мюсюлманите не подлежат на интеграция. Исляма е прекалено силна доктрина.