13

За мечешкия морал

преди 5 години

Защо само мечката да се труди за изхранването на мечетата?Да се издири и мечокът, и той да поеме отговорност!

12

ДойдохмеСи на думата

преди 5 години

До барутин500 години все на тази тема си мечтаете, но накрая какво се оказа?В ДНК на българите почти никакъв турски ген няма, но в ДНК на турците - български приноси колкото щеш!Ти ще кажеш дали това се дължи на потурчени българи, чиито потомци се представят за етнически турци или другият вариант - чак толкова много ли са били турските свекърви, които тайно са вкарвали български мъже при снахите си, за да имат здрави и хубави внуци? Или пък кадънките са били палави и са кръшкали?

11

Анонимен

преди 5 години

А Ловешката болница спасена ли е?

10

Клара

преди 5 години

Две мечета не можем да отгледаме. Две лъвчета също. Какво ли можем изобщо? Една камара фондации , асоциации , природозащитници и тн. Само лапачи!

9

Georgiev

преди 5 години

"за сефте"? Dnes.bg, защо такова махленско ниво?

8

Анонимен

преди 5 години

Garzite schte gi umorat te ne obi4at balgari psuvat ni a nie hodim na moreto im tapi balgari

7

Пич

преди 5 години

успех на мечетата, чакаме ги след 1-2 години да ни радват...

6

барутин

преди 5 години

доре; не знам как видя у помаците "мечка във фризер",но моят дядо е виждал българка в леглото след 500 години обучение от турците???? за нас младежите щер.а ти ще ти разкаже.

5

шматка

преди 5 години

Вече пишете 3-4 статии за тези мечета и нито веднъж не написахте защо България която дава пари на разни зелени и четири лапи и т.н. не може да отгледа три мечета и две лъвчета.Каква е причината за това безобразие

4

Burzum

преди 5 години

Айде и мечетата изпратиха след лъвчетата....за къде *** ни е тая държава,бе?ОСТАВКА ТИКВО!

3

Моралист

преди 5 години

Некви разтурени мечки раждат без брак, после си изоставят децата и накрая ние ставаме за резил като им търсим държава осиновител!Да се издири безотговорната мечка и да я принудят с труд да изкарва пари за издръжката на мечетата. Например, може да я впрегнат да оре или да тегли каруца.Всеки да си носи отговорностите!

2

Нещо остана ли тук?

преди 5 години

Златото на България още през соца комунистите го изнесоха,после и парите на България изнесоха,желязото под формата на скрап изнесоха,енергоразпределителните дружества медните жици изнесоха,младите образовани хора се изнесоха,даже и част от софийските павета изнесоха!Сега изнасят и мечките!Срамота!

1

Дара

преди 5 години

Организирано беше издирване на майката, бяха поставени фотокапани, екипи на РИОСВ Смолян обхождаха регулярно района, но така и не беше открита.@@@@@Ами ако разровят по фризерите на пoмaцитe в района ще я открият!