21

мммм

преди 6 години

Писна ми от кръпки... не струват, малоумно е, всички улици са на вълни. Трябва цялостно преасфалтиране и то качествено!

20

Модерното

преди 6 години

А за Модерно предградие не се харчат пари. Нямаме инфраструктура - канализация, улици, тротоари, водопровода гърми по три пъти седмично, а цената на водата се вдига на 6 месеца. Данъците и тока също се вдигат, защо?

19

Анонимен

преди 6 години

1 тон асфалт - 100 лева. А до 38 милн. бах мааму ние около земно асфалтиране ли ще правим ?! ;D

18

Иван

преди 6 години

Изходът е ясен - Терминал2. Колкото по-рано, толкова по-добре.

17

Иван

преди 6 години

Някой от "нашите" е гушнал 38 милиона. Правете си сметката.

16

roza

преди 6 години

Фандъкче-моите почитания. *** и се разходи около кръстовището на Горнобански път-ад, и после в посока Княжево и квартала- ад и мизерия- не е пипано от 60 години. 60 години плащаме високи данъци- как мислиш - не е ли редно да и там да минете с баданарката поне за кумови очи- ТРАГЕДИЯ и фалш. Ние се надяваме все пак.

15

Анонимен

преди 6 години

Тази Фандъкова е глупава като канче , ако вярва , че тези пари ще отидат по предназначение.....другото е , че съвсем преднамерено лъже , а това се наказва със затвор !

14

ponti

преди 6 години

..един познат (адвокат) получи от един политик вместо хонорар апартамент 240кв.м. в Лозенец. Не му трябва и го обяви за продажба - 250000Е. Продаде се за една седмица... *** = страната на чудесата.

13

ponti

преди 6 години

Днес чакам един човек пред Радисън. За 20 мин. пред мен минаха бентли, майбах, Мерцедес GTR, няколко поршета... другите не си заслужават да се споменават. Е, ако няма дупки тези не могат да си сменят колите догодина!

12

Анонимен

преди 6 години

Колко са изкърпените дупки, за да смятаме?Относно качеството - No Comment.

11

Анонимен

преди 6 години

Дали ще огрее и нашата улица? Ако не огрее, идат избори и друг ще се смее!

10

Кръпения хАсфалт

преди 6 години

Браво,ама минете по улица Васил Карагьозов в Младост 2.Има дупка в която ако легнеш,никой няма да те види.

9

gergana.zheleva

преди 6 години

Браво!

8

Щирлиц

преди 6 години

Тя отбеляза, че улиците, по които се работи са много, като по част от тях се извършват цялостни ремонти, а част ще се ремонтират текущо с малко по-трайни кръпки.Малко по-трайни кръпки,мдааа,а по-нетрайни кога ?Айдуци червени!!!!!!!!!!!!!!!

7

Люлин 1

преди 6 години

фъндъкова много краде. Нито тя, нито кварталните кметове са от Град София и разбират от нуждите му. Юрданка не е чувала за подпочвени води, Урбанизация или Устойчиво Развитие. Оставка, Прокурор и Затвор.

6

шматка

преди 6 години

Тези милиони за нищо ги нямате.Интерсна ми е методиката на изчисляване.Никой не минава по улиците да мери и шари но знаете колко пари тпябват

5

Осман

преди 6 години

София е 2 млн. селянина на селянин се пада по 19 лв. и на морето дупка да стане, както пееше Т. Колев и нея ще я асфалтират.

4

Анонимен

преди 6 години

От злато ли са тия дупки, вие побъркахте ли се 38 милиона един кубик бетон е 150лв стига за цяла улица, ама овцете не смеят и да питат аз кво пиша, да го изтриетееее 38 милиона около зоопарка има едни дупки от месеци са си така боклуцииииии у затворааааа там ви е мястото.

3

Анонимен

преди 6 години

Вижте какви са кварталните улички в Букурещ и ще ви стане ясно колко сме далече дори от румънците. А тук говорим едва за някакво закърпване, за което предполагам трябва да сме силно благодарни.

2

Анонимен

преди 6 години

"Търпението си заслужава" Ако под "заслуга" се разбира едни и същи дупки да траят само през летните месеци и да се кърпят ежегодно.