12

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, колко *** трябва да си?!? Може да се качи в колата си и да отиде до Варна, обаче не може да се сети, че го мамят при положение, че тия измами не са от вчера и навсякъде тръбят за тях!

11

Анонимен

преди 6 години

браво на момчетата.хора на работа наемат ли?

10

Пет

преди 6 години

Е нямат спиране Бедните пенсионери са ръсят пари по улиците за фалшиви полицаи!

9

Анонимен

преди 6 години

Откакто спряхме стационарния телефон проблеми с ридаещи в слушалката нямаме. Изводите направете сами.

8

За наивни пенсионери

преди 6 години

Пред изборен призив до всички пенсионери! Ако на следващите избори гласувате за мен,ще ви повиша пенсиите на по 2000 лева.Но преди това изтеглете всичките си спестявания и ги внесете в предизборният щаб.Така ще прекъсна измамите,на останалите ми конкуренти т.н."телефонни измамници".

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е дали тази измама е вървежна на запад?!

6

Burzum

преди 6 години

Хубаво е ,че ходят да гласуват тия.....

5

1234

преди 6 години

Като чета всеки ден колко мералии има да помагат на полицията,ми е чудно как още има бандюги?

4

Анонимен

преди 6 години

бе мен едвам ми дадоха до изтегля 10 бона имах спестявания за кола големи карания бяха че трябвало да се обадя предварително на банката а на тоя дядо как са му дали 17 бона незнам

3

СОЦИОЛОГ

преди 6 години

Добре де, що за *** трябва да си, че да мислиш, че на полицията й трябват точно твоите банкноти и то ВСИЧКИ за акция по залавянето на престъпници (познатата схема). И ако дядото е дементен, за да се хване на този номер (в повечето случаи дементните хора се хващат на това), тогава защо все още е с книжка и може да управлява МПС (дементността му е заплаха за участващите в движението на пътя). Но както и да е, ся в крайна сметка колко още да предупреждават тия пенсионери...

2

Анонимен

преди 6 години

На мен вече ми е смешно като чета такива неща, наистина. То бива, бива да си ***, да си т.ъ.п, *** и тн ама това нашето минава всякакви граници. Дори се чудя дали медиите не си ги съчиняват вече тези истории, не е възможно просто да има толкова глупави и наивни хора.

1

криста

преди 6 години

Това шуменско семейство става жертва не на алоапашите, а на собствената си огромна, бездънна и безпросветна пр...остотия и гл....упост. Не са за съжаляване никак .