18

БГ ХАЙДУК

преди 6 години

Не ги мислете тях,да си гледаме нашата ***,без история останах ме!Арменците са много древен народ 2492BC

17

ПРИКАЗКА ЗА И.ДИО.ТИ

преди 6 години

АРМЕНСКИЯТ КОСТОВ. СЕГА ХУБАВО ЩЕ ОГРАБЯТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО.С ДВЕ ДУМИ: КОЙ НЕ СКАЧА ...

16

ognyanz

преди 6 години

До арменския поп: От опит знаем какво идва. Да му мислят арменците какво ги чака.

15

арменския поп

преди 6 години

винаги след болшевишките режими идва демокрация

14

nik

преди 6 години

Eeeee, ми Путев какво ще прави сега?

13

Анонимен

преди 6 години

И на армяните им спретнаха един хубав 10-ти ноември...

12

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИ ДА ИЗПАДАТ В СВИНСКИ ЕКСТАЗ ЕВРЕИЧЕТАТА И ДЖЕНДЪРЧЕТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С РЕЧТА НА НОВИЯ АРМЕНСКИ ПРЕМИЕР ПАШИМЯН ,КОЙТО ОБЯВИ,ЧЕ РУСИЯ СИ ОСТАВА НАЙ ВАЖНИЯ ВОЕННО -ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА ЕРЕВАН И ,ЧЕ АРМЕНИЯ ПРИ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ СИ ОСТАВЯ ЛОЯЛЕН ЧЛЕН НА ЕИС

11

Анонимен

преди 6 години

И Армения ще откъсне от ***! Айде сега вън руските бази от Армения и добре дошли в НАТО! Тоя Сорос много силен ,бе -сам събаря приятелите на Ботоксовата Борджия....

10

Анонимен

преди 6 години

Ако трябва да правим аналогия с България то това е времето на Ж. Жeлев президент а народното събрание болшинството комунисти-1991.Костов имаше 135 депутати от тях се искаше да изчистят и лустрират всички комунистически и ДС останки в България да осъдят и вкарат в затвора всички виновни за фалита на банките и държавата.Но Костов излъга избирателите си и се договори с комунистите и дори им даде икономическата власт като им подари предприятия. Срам и за това не видя власт повече.

9

Анонимен

преди 6 години

Крим излязоха най-умни.

8

Анонимен

преди 6 години

Така протестираха преди време наивиниците, докараха навсякъде по света хора като Елцин, Костов, Боко Тиквата Меркел и подобни евроатлантици. Cега САЩ ще нахрани арменците като им сложи още визи, мита и данъци и им иска пръстов отпечатък пари за охрана от НАТО, абе знаете си. Евротлантизъм=колонозиране.

7

Анонимен

преди 6 години

И Армения не ваша, свиквате ле?

6

Ме

преди 6 години

Тиквата и Плевела на дистанционно командване от Руското посолство а не от Козяк. Както напоследък се вижда...

5

Анонимен

преди 6 години

Поредния зорошоиден грантаджия.Нищо добро не ги чака с такива кукли нс конци. Справка - Тиквата и Плевела на дистанционно командване от Козвк.

4

Анонимен

преди 6 години

Успяха да ги излъжат арменците, с парламент доминиран от хора на олигархията и бившия президент не могат да направят нищо.Сега привидно дават власта на демократичните и проевропейски настроени хора, след което ще бъдат оплюти и парламента няма да позволи да се направи и крачка за промяна на статуквото. А изхода беше нови избори и мнозинство в парламента.

3

Гробокопач

преди 6 години

Иван Костов взе властта в Армения;))) В общи линии, ако гледаме през нашата призма, рано или късно ще стигнат до Бойко Борисов.

2

Анонимен

преди 6 години

Това не са лакеи на Путин, СССР отдавна не съществува, но зоните на интереси са си старите.

1

Путин

преди 6 години

Един по един, лакеите на Путин си отиват...а Казахстан дори се отказа от кирилицата, която бе наследил от ушанките. Сляпото русофилство в крайна сметка е пагубно. Да живее Путин!!!