20

Анонимен

преди 6 години

Искам тези, които разубеждават младите да напуснат тази cмpад и обясняват как били предатели и как имало много възможности за развитие тук, да прочетат тази статия и много други подобни и пак да коментират! Или пък на тях такива неща им се струват напълно нормални?

19

Анонимен

преди 6 години

До До 18Затова ли не можаха да я обвинят и сега са скалъпили ново обвинение,само за да я разиграват и забавят връщането и на работа?

18

До 18

преди 6 години

На Иванчева никой нищо не у е слагал.Има толкова доказателства, че трябва да си пън, за да не се убедиш, че е виновна.

17

Анонимен

преди 6 години

Може и на него да са му сложили нещо в колата като на Иванчева и затова да е ядосан.

16

Пепо

преди 6 години

Поредният цирк на правосъдието : -Ела да свидетелстваш, ще ти опростим някой грях. Да, ама не! Дилърът е запознат с корупцията ни, и си прави каквото си поиска! После как да вярваш в правосъдие, как да вярваш в светли бъднини? Българийо, Българийо, за теб ли те умряха?

15

Анонимен

преди 6 години

Поне разрешете на хората да притежават шот-гън/помпа,в къщи.И това не е малко.То страх,страх от тоя изтормозен народ,че чак сън не ви хваща вас управляващите.Дайте права на хората.Не съм виждал до сега невъоръжен съдия и прокурор.С какво сте повече хора от нас ? Заради вашето ,,право/криво-съдие'' е всичката тази престъпност.Искаме си гражданските права !!!

14

Роб на влаЗта

преди 6 години

4 май 2015г. арестуван -делото 2018 тепърва ще започва ....(ако този свидетел си спомни нещо след толкова време ще е чиста лъжа)...Браво на съдебната система...

13

JJ

преди 6 години

Той избягал ама никой не го търси......Защо не е арестуван още?

12

Анонимен

преди 6 години

Чакайте малко, така не нарушаваме ли правата на подсъдимите? Ами те хората са имат нужди, да бият, убиват и т.н., това са си основни човешки права, ще ни съдят така в гейсъда в Страсбург! Най ми харесва, че подсъдимия е избягал по улицата, така се прави, никакъв арест за тези изтерзани душици, да си седят по домовете, това им е наказанието на тях, вярно тежко е, но се търпи някак.

11

Анонимен

преди 6 години

Нали я реформирахте тая проКУРатура бе? Какво правят подсъдимите на свобода, особенно с такива обвинения? Ето още един пример на реформите на ГРОБ!

10

Анонимен

преди 6 години

Закана за убийство - 5-10 години затвор. След като има свидетели няма причина да не ги излежи.

9

Анонимен

преди 6 години

В държава управлявана от мафията е така. Това учудва ли някой?

8

Анонимен

преди 6 години

Нема такава държава!! Това е заплаха за убийство, да се задържи този съди по това обвинение. Избягал, като по филмите. Пародия на държава, разкапана отвсякъде.

7

До 4

преди 6 години

Ами не, не съм бил, само водех хронология на събитията, такива случаи имаше тогава...

6

Анонимен

преди 6 години

Значи те имат власт и свидетели, а той ще лежи в затвора! Бой по кратуните! Малко справедливост!

5

gio

преди 6 години

по-проблематично е изтичането на информация за свидетели още докато трае разследването и колко свидетели по-дела се отказаха от първоначалните си показания. Колко дела през годините на прехода "заспаха".

4

До 1

преди 6 години

До АнонименА ти, сигурно си бил от отворковците, които са крадяли на останалите парите?Големия мъж...който наказва, уж предателя.

3

Анонимен

преди 6 години

Цацарконосвен да иска дарени апартаменти на името на дъщеря си в Пловдив за друго не се е борил в живота си. Ненаяли се.

2

Анонимен

преди 6 години

Седим и чакаме нещо да се случи за да вземем мерки, някой да ни побутне, някой да убие някого,някой да протестира. Hищо не можем да свършим предварително пред сградата дори няма охрана, а храним стотици хиляди куки. Живеем в недържава.

1

Анонимен

преди 6 години

Такива като Томов не ги обичаха и в училище и ги биеха по същия начин, ако ги издънят на ръководството.