11

Анонимен

преди 6 години

"...същия Кри съм си, с кифленската муцуна и дебилния хумор"Значи - у лево. Това се случи заради кифленски изпълнения, а тая се радва, че още била кифла. А ние харчим луда народна пара да я лекуваме. Я едната кифла да спонсорира лечението на другата кифла и да не ни занимават повече, а?

10

Анонимен

преди 6 години

Кво общо има снимката със състоянието или плажа. Тука 55 набор ли пишете. ...ще кажеш не знам кво станало . Евела на момичето показва дух и опитва да излезе от психическата травма . Десетки огромни звезди качват снимки от болници след контузии и света ги подкрепя. Тука пак неквии соц останки с глуповати фрази ....многоо приживели в панелката цял живот.

9

Анонимен

преди 6 години

Селфито вече е диагноза.

8

Дано

преди 6 години

Дивна да стане малко по Питомна след тази си простотия.

7

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е мотивирана от мисълта да стигне на Какао и тази година. Пожелавам ти истински цели в живота, дете. Имаш ланс да преосмислиш доста неща, засега явно не се възползваш

6

Анонимен

преди 6 години

В България има много инвалиди и хора с всякакви болести и недъзи,които никой не им обръща внимание,а за теб четем всеки ден.Дано се оправиш,но много хора са по-зле от теб и не търсят внимание.Дано след този инцидент смениш приоритетите и да разбереш,че животът не е само заведения и селфита.

5

Анонимен

преди 6 години

Успех . На всеки може да се случи. Вярвай в успеха и го мисли всеки ден.

4

bibi

преди 6 години

не използвай личната си драма за медийни изяви

3

Гемата

преди 6 години

Да беше и умна да не се качваш толкова лекомислено в колата на "приятелката" ти Дивна...

2

Ценете живота

преди 6 години

Дано се оправиш мило дете.Цени живота. Още не си излязла от болницата и започна да пълниш мрежата със селфита. Това не е борба, това е признак на слабост.Има още какво да научиш от живота, дано успееш.Късмет !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Също не я знам коя и каква е, но дано се оправи напълно.И заръка от мен - да зареже кифленските простотии и да стане нормална жена с нормален мъж, а не някой кисел мускулест батка с татуси, дето ще я пребие.