6

Съвет

преди 6 години

Предлагат се решения в ЗДП каито граничат с лудост.Ние ли първи въведохми автомобилите че да правим открития в тази област? ЗДП трябва да бъде същия , както в ЕС. Никакви Български изгъзици. Колко по просто , толкова по ефективно.Котаджиите да проверявали на пътя газовете. Ми за какво са ПТП.При първоначалет преглед да са издава технически паспорт , за състоянието на автомобила.Катаджията го иска и ето готово. Просто.Само че ташите специалисти а и депутатите са сложни и не се зон. с прости неща

5

Анонимен

преди 6 години

Никакъв смисъл няма от подобно нарязване на един цялостен закон. Така само ще се появява колизия между различни правни норми, уреждащи едни и същи правила и ще се създадат занапред проблеми. По-добре е да се работи върху настоящия закон и най-вече върху изпълнението на ангажиментите от страна на контролните органи, на които в момента и 10 закона ще са им малко, щом не желаят да заработят.

4

anonimen

преди 6 години

да благоаря а грб ловеч за програмите чакам енева чакам още добре си похвалила

3

Бобчо

преди 6 години

Айде, Стратиев, да ходиш да се пенсионираш, че от толкоз умуване и промени живи хора не останаха.

2

bolbov

преди 6 години

Проверявам и наказване водачите,а кой ще провери инвеститори и строители на пътища,по които всеки ден стават инциденти и се чупят коли.Трябва да съм пълен *** да си купя нова кола и да я обърна с гумите нагоре по магистралите на Бойко.

1

Анонимен

преди 6 години

Закривай и терминал 2!