29

бг

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТТи може да не виждаш смисъл,но важното е Бог какво вижда! И да ти кажа не по заслуги-всички сме грешници,а по благодат и чрез вяра е спасението!-вяра в спасителя Христа,който стана жертва за греховете ни,за да ни изкупи и даде вечен живот в Рая!

28

Анонимен

преди 6 години

ИМА БОГ ЧЕДА МОИ - АЗ СЪМ БОГА! ЗА ДА ВИ ДАМ ОПРОЩЕНИЕ СЛЕДВА ДА ПРЕВЕДЕТЕ 1000 ПО МОЯТА БОЖЕСТВЕНА БАНКОВА СМЕТКА! МУАХАХАХАААА! РОБИИИИИИ! Да е живо и здрво момчето! Извадило е късмет!

27

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До бгНе виждам никакъв смисъл в разкриване тайната на смъртта.Господ е милостив и преживяването при смъртта е "черешката на тортата, наградата в края на живота. Всички които заслужават /това звучи малко себелюбиво/ ще я получат.Двете реалности са несъвместими, подобно на две несъвместими софтуерни операционни системи.Преживелите не говорят за нея, защото другия свят е коренно различен и несъвместим с това което си мислим, че е истинската реалност.

26

П.Петров

преди 6 години

До 26Нямаме силата да вдъхваме на друг живот, следователно нямаме и право да отнемаме чужд живот.Не съм лекар, но предполагам има достатъчно обективни критерии за мозъчна смърт, когато де-факто човекът вече го няма. Друг е въпросът, дали тези критерии се спазват винаги или се пренебрегват по субективни причини.

25

Анонимен

преди 6 години

На колко ли хора, погрешно обявени че нямат никакъв шанс за оцеляване и клинически мъртви, са взели органите?

24

от 10

преди 6 години

Хмм, прави впечатление, че доста народ оставят единия да живее, но погубват 5-та.Жалко, че никой не се обоснова тук за изобора си. :)

23

И.Б.

преди 6 години

Търговията с органи е поредният очебиен признак на съвременната медицина. Хората в чакалнята за чужди органи могат да променят живота си при достатъчно силна воля или да умрат от болестта, която са си причинили до известна степен сами. Има морални принципи за стойността на живота. Не е морално да се търгува с органи. Смъртта е част от живота и определя раждането в друг свят. Затова е нужна истинска религия, водена от познание.

22

бг

преди 6 години

Това е чудо! Има много случаи на хора,които ги обявяват за мъртви,а после отново оживяват и разказват какво са видели в отвъдното-едни Рая,а други ада за жалост.Дори има известни българи,като Тодор Колев,Йосиф Сърчаджиев,Ваня Червенкова...Това доказва,че има живот след смъртта,има създател Бог,има спасител Христос!Преди не се говореше,но сега има разкази на върнали се от оня свят,тъй че когато питат има ли върнали се от оня свят?-ДА и Библията е факт

21

П.Петров

преди 6 години

Когато направиш всичко, което е по силите на човек и резултат няма, а в следващия момент нещата се получават от само себе си , разбираш, че има Бог! Изпивал съм го.Едва ли е толкова рационален, колкото твърдят религиите, но все пак го има!Не са нужни догми, за да има вяра, а познанието ни е толкова малко, в сравнение с необятността дори само на собствената ни вселена, че се съмнявам в способността на човека като вид изобщо, да достигне пълното знание за вселената и отвъд нея.

20

Анонимен

преди 6 години

Kоето доказва правотата на Волтер, според когото: "Изкуството на медицината се състои в развличането на пациента, докато природата го лекува".

19

Анонимен

преди 6 години

Тежко е да го прочете някой който се е подписал и е дарил органите на близък! Дали е имало шанс за тези хора?

18

Анонимен

преди 6 години

"В един момент момчето умряло на операционната маса."... а после възкръснало!Много яко!Давайте да ви редактират материалите на някой, завършил поне седми клас, че е много смешно.

17

маги

преди 6 години

До Анонимен Е Ти *** нали си бил в Алабама та знаеш кой кой е там! Веднага давате оценки много злобен и смотан народ сме защото и аз съм българка и ме е срам от такива злобари като тебе!

16

до 14 MaйMyнaтa

преди 6 години

Какво имаш в предвид под качеството? Завършеността на тялото ли?Щото аз познавам човек с трансплантиран бъбрек, който се грижи за семейство и то добре. И наистина ще липсва на децата си ако умре, да не кажа, че ще ги съсипе.От друга страна в момента има физически супер-здрави младежи, които след 5-6 години ще са съсипани физически и ментално от дрога някаква. Те още не го знаят, но са поели по този път.

15

Анонимен

преди 6 години

"След това лекарите съобщили на майката, че дори и да оцелее, той никога няма да бъде нормален." - доколкото въобще можем да кажем нормален за някой от Алабама. Но радващото е, че момчето ще се оправи, ще порасне и ще може да се ожени за първата си братовчедка.

14

MaйMyнaтa

преди 6 години

До 10Аз лично уважавам качеството, за другите не знам

13

Анонимен

преди 6 години

Ама това момче ли е?Прилича на момиче.Да е живо и здраво.Погалено е от господ.

12

gogo

преди 6 години

Браво, имал е ангел да се моли за него.

11

Анонимен

преди 6 години

Бездарните лекари не са само при нас явно! Поне при нас здравните са ниски.

10

до MaйMyнaтa от 6

преди 6 години

Аз нищо не търся. Интересно ми е ВИЕ какво търсите.Палец нагоре - оцелява младежа. Палец надолу - оцеляват 5-та.