39

ИСТИНАТА

преди 6 години

До Ердоган е палячоКРЕТЕН КАК ЩЕ ВЪРНЕ ТУРЦИЯ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО С ВЛАКОВЕТЕ СТРЕЛА ЛИ ? ИЛИ СЪС СОБСТВЕНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ,КОЯТО СТРОИ СТЕЛТ КОРАБИ,ПОДВОДНИЦИ ,БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ ,ОГРОМНИ КОРАБИ АМФИБИИ,СОБСТВЕНИ ТЕЛЕКОМИНИКАЦИОННИ И ШПИОНСКИ САТЕЛИТИ,ДРОНОВЕ И МНОГО ДР.НАПРОТИВ КРЕТЕНЧЕ ЕРДОГАН МИСЛИ ЗА СТРАНАТА СИ И ТУРЦИТЕ ЗНАЯТ КАКВО БЕШЕ ПРЕДИ НЕГО !!! ТУРЦИЯ С ЕРДОГАН НА ЧЕЛО СТАВА ВСЕ ПО-СИЛНА ВСЯКА ГОДИНА !!!

38

Ердоган е палячо

преди 6 години

Ще върне Турция в средновековието !Но не е виновен Ердоган ,а е виновен турският народ ,че го търпи !

37

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До HandelПририятелство между държави няма-има интереси!Да сме благодарни на съдбата ,че интересите на Русия спомоогнаха да станем независима държава!А благодрни трябва да сме на руския народ и всички други ,които участваха в нашето освобождаване!Разликата е огромна ,да отстояваш интересите ,когато си поробен , и когато имаш собствена държава!А Русия си има икономически интереси ,които не съвпадат с нашите.Преди и сега!Нормално е и те и ние да си ги защитаваме

36

Handel

преди 6 години

До Трак 51: Потърси в мрежата статиите на Захари Стоянов. Още тогава българите са разбрали, че Русия не ни е приятел, напротив - тя винаги е залагала на Сърбия за главна сила на Балканския Полуостров. Поради това (а не заради Англия) на Берлинския конгрес България е била разделена на 4 и три от частите са били раздадени на Сърбия, Гърция и Турция.

35

Факт!

преди 6 години

Всичко в турция е благодарение на запада.Туркето е изостанала ко.на с мързеливо изостанало население.Но това вече свърши няма ф35 няма американски технологии ще ги наврат където им е мястото коран ЛИ?Гъ.овете си ще бършем с него!

34

Трак

преди 6 години

Смешното е , че за България Ердоган е най добрия вариант.При него Турция няма шанс за ЕС или пък силна икономика.Също така той ни доказа , че Русия никога не ни е била съюзник или приятел.Само вижте разликите в икономическо отношение между южен и турски поток.Защо не ни дадоха същите привилегии , като на тях , нали сме славянски братя.

33

Turk

преди 6 години

ОсманМедиите в Турция пишат само това, което erDOgan иска да напишат. Не можете да видите каквито и да било турски медии да пишат за намаляването на силата на турската лира спрямо другите валути или за нивото на безработица (13%) или за нарастващото отрицателно въздействие върху текущата сметка или външния дълг на Турция, което е около 450 милиарда долара? какво сте чели в Турция, моля да ми обясните Осман the M A N g A L !

32

Анонимен

преди 6 години

Абе българи да коментират турските дела е все едно зурлест розов грухтящ бозайник да коментира кладенчова вода. Или май обратното беше. Всъщност все тая, няма разлика.

31

Turk

преди 6 години

не всички турци в България идват от племето Караманоглу. Много башибозуки бяха останали от абудулхамид след първата балканска война и втората балканска война. ако виждате поддръжник на erDOGan тук, трябва да разберете, че той е дете на тези башибозуки

30

Turk

преди 6 години

между Ататюрк и Абдулхамид? Абдулхамид никога не е спечелил война, дори е загубил 4/6 от османските територии. И Абдулхамид има над 200 джари в замъка Топкапи.

29

Илия

преди 6 години

Турция , и да не ви харесва ,прави оптималното ,за да запази държавноста си.Може да изглежда , че е хиена сред лъвове, но правилно разирава картите си.Правилно загърби светска Турция и исляма го приеха за основа.

28

Исайя

преди 6 години

До Osmanи папата тъй го бута грузинеца да тръгва към Ерусалим, изгубиха всички търпение след провала на оня с шатрата, обаче нещо се дърпа, не ще да играе още Махди, Ефрат упорито не пресъхва и в Дамаск не се разхождат само кози

27

Стамат

преди 6 години

Ердоган е човека!

26

Osman

преди 6 години

Ей лидере, дай заповед и ни поведи към ново световно господство. Турският род е пратен от Аллах да господства над три континента. Поведи ни и Аллах да ни пази и брани. Амин!

25

Анонимен

преди 6 години

...и той ще свърши като султан саддам

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонименшльока опорки на маймуница с финдифлюшки, изобретение на франкуфоните за "латинизиране" на величествени шарани, но пак по-добре от интернационалната заменХофия

23

Анонимен

преди 6 години

Ще е голям майтап, да не го изберат, а той да е с мнозинство в омаломощеният по негова идея парламент :D

22

Великолепният харем

преди 6 години

До Анонименпрадядото на Осман султан пък бил по прадядо от тюрките, дето ги родила една вълчица, изгонена от двора на Кубрат през 7 век на път през Армения към Персия за сладкиши а-ла-Митра, но прабаба му със сигурност е крадена от Египет или Мароко, останалите са еврейки и арменки, после дошли да крадат от Балканите та чак до земите на Один по заобиколен път стигнали, после се спуснал и завладял Америка, доказано от италианския османец Пири върху едно александрийско копие на по-древна карта

21

Анонимен

преди 6 години

До Османто даже дядо му на Ким Трети е роден в Еврейския автономен совецки район, ти за останалите по света се чудиш, важното е народите да се дърлят едни други, да върви алъш-вериша и спекулата към определени сметки, като изключим някоя черна овца в Семейството, която току си въобрази, че ще я оставят да си дрънка ей тъй хлопката, всичко останало се движи по плана.

20

Осман

преди 6 години

Човек не може две думи да напише. Вместо да сте доволни че ви информирам "от извора" както се вика вие ругаете. С псувни и ругатни нищо не става. Лека вечер!