24

Анонимен

преди 6 години

А дано, ама надали. Прекалено дълго време без новини за него измина. Жената да се стяга да си гледа детето сама, няма място за самозалъгване.

23

123

преди 6 години

На тази жена дали и е писнало да с етревожи за мъжа си.

22

Нокиа

преди 6 години

Важното е президента Радев да е добре.

21

Анонимен

преди 6 години

Много самоуверен тръгна и мисля, че това е грешка. Както става винаги, подцениш ли обстоятелствата, губиш. При положение, че е диабетик, в тези условия е възможно кома или друго усложнение. Алпинизма е колективна дейност основно за да има взаимопомощ. Нека сме реалисти, толкова дни без подслон, храна и медикаменти, краят е един.

20

Анонимен

преди 6 години

Да не е емигрирал в атланта?да си алпинист е призвание за признание.

19

Ястреб Османлията

преди 6 години

Надеждата е слаба, но да се надяваме да стане чудо и иншаллах да се завърне жив и здрав при семейството си!

18

Стършел

преди 6 години

Само ДАНО да не стане като с Христо Проданов!

17

Дедо

преди 6 години

В бг първо съдим после искаме да знаем!нека да дойде повече информация какво кога икак точно се е случило с човека и тогава да вадим.изводи. Дано има късмет!!

16

Салам бей

преди 6 години

В грешка си Османе, преди 150 години турция бе дваж пъти по-голяма а България въобще я нямаше. Днес българите са добре дошли навсякъде, с български паспорт можеш да посетиш над 150 държави, а вас продължават да ви държат прави до вратата. Май не ви е толкоз розаво. А за бройката ви какво да ти кажа, тя и нашата cвиня опраси 12 малки лани, ама като отраснаха всичките все cвине станаха. Та така.

15

До Осман

преди 6 години

Баш най-големият ви "алпинист" се е чучнал на върха на властта, а вие само метани му правите. :} Айде, бърже засурквай цървулки и дим да те няма, че само замърсяваш пространството с писанията си. Вместо да видиш смелостта на Човека, ти си тръгнал да си вадиш вата от пъпа. А като толкова ти харесват "вашите" - марш при тях.

14

Осман

преди 6 години

Аз също съм алпиниз ,ама винаги имам резервен кислород и международен телефон.

13

Кривондел

преди 6 години

Боян Петров е един от най-добрите в света. Дано да има късмет, молете се за него!

12

Осман

преди 6 години

До Бахур ПашаНие нямаме известни алпинисти нашите алпинисти са скромни хора и не бият тъпaна *** обича да крещи булгаааар булгааар и ехото да кънти по чукарите. Турция стана огромна, а на *** дъжавата е на умирачка, кои са гейовете ти кажи ?

11

Бахур Паша

преди 6 години

Османе сопри се бе. Турция, страна огромна а няма нито един известен алпинист. Недей се изказва по тия теми, виж прочети оная статия дето описват как мъжко с мъжко чуват мънинки. По-по твоята част е!

10

Осман

преди 6 години

Защо ми начаткахте толкова минуси бе неграмотници ? Ето ви нещо интересно през 1760 г швейцарският изследовател Орас Бенедикт дьо Сосюр обявава голяма награда за изкачване на Мон Блан за 20 год никой не е успял, но това слага начало на алпинизма на 8 август 1786-а, когато на върха стъпват двама смелчаци - ловецът на диви кози и търсач на планински кристали Жак Балма и дипломираният лекар Мишел Пакар Това са били славни времена, а сега се катерят за да се пльоснат във сурат-тефтера.

9

Анонимен

преди 6 години

До Стара пушкаНали той вървял един ден пред тях, каквото и да значи това, но явно не са бшли заедно

8

до 7

преди 6 години

Те си имат номера на гърбовете, да си виждал футолист който се е загубил на терена ?

7

До номер 6

преди 6 години

Абе, 6ти номер, това да не е игрище с футболерчета да ги преброиш на терена?!

6

Стара пушка

преди 6 години

Колко човека е била групата, как тъй не са разбрали, че го няма тия могат ли да броят до 10. Тъй e като няма казарма не могат да се преброят на първи и втори тия бомбета.

5

Ами...

преди 6 години

Дано оцелее, но това е доказателство, че човек не трябва да си вярва прекалено много и не трябва да се предизвиква Господ!