32

Володя

преди 6 години

фъндъкова и за чистачка Не става. Но пък Краденето и се отдава Много. Жалкото е, че не може да направи разлика между Люлин и Младост. Тя не познава град София и нуждите му.

31

Анонимен

преди 6 години

Гледайки "ремонта" на НДК и Витошка, мога да си представя колко ще се открадне и каква мизерия ще е крайният резултат. Стабилност на кражбите и видими резултати. Благодарности на неската държавна фондация Ханс Зейдел, чийто проект е ГЕРП.

30

Анонимен

преди 6 години

Поредната кражба на милиони от страна на герберастката мафия.

29

Анонимен

преди 6 години

Връщането на клошарите обезмисля целият проект.Тая долна *** трябва да бъде изметена извън София.Защо бе защо ще връщате тия въшкари на площада

28

до 29

преди 6 години

Ако беше в САЩ нямаше да излезе от затвора.За убийство на дете законът е безкомпромисен.Без значение от обстоятелствата.

27

Анонимен

преди 6 години

27 - Е инцидент е станало... Случва се. Сега всеки от работа да го гоним, за случайни инциденти ли ?

26

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с Боршош, който отмъкна милионите за НДК по време на европредседателството? Нито съд, нито пари... Или тихомълком и тях си поделиха?!Не сме виждали политик, бизнесмен или от администрациите някой осъден за злоупотреби с пост и държавни пари!

25

Анонимен

преди 6 години

Преди три месеца, на втори февруари, министърът на транспорта в кабинета Борисов Ивайло Московски предизвика инцидент, в който загина невръстно дете.Министърът остана на поста си, все едно нищо не се е случило. Прокуратурата и следствието вече три месеца не дават никаква информация по случая. А и медиите изобщо не смеят да попитат. По всичко изглежда случаят ще бъде потулен, както сме свикнали в нашата не-държава.Омерта по законите на Мафията.Разбираемо е защо министър Горанов негодува срещу обвързването на еврофондовете с изискването за Върховенство на Закона.

24

Анонимен

преди 6 години

Ремонтът на Графа ще се прави от същата фирма, която положи плочите пред НДК и които вече се разхлопаха. Обзалагам се, че и тротоарните плочи, които ще сложат сега няма да изкарат следващата зима. Ако всичко е честно, питам се как така една провалила се фирма се наема отново?!!! Ако някой "майстор" ви свърши калпава работа, ще го викнете ли пак в дома си?

23

Анонимен

преди 6 години

От моста на Канала до Алабин, ул. Граф Игнатиев е малко над километър. Този ремонт ще струва 24 МИЛИОНА ЛЕВА!!! Златни релси ли ще полагат? За тези пари можеше да се наеме чуждестранна фирма, която поне щеше да го направи качествено. Много е гнила цялата тая работа.

22

Анонимен

преди 6 години

След всеки ремонт става все по-зле. Крадат се милиони, а ефектът не е само нулев, а дори отрицателен.Май така ще продължи до пълното затриване на София.Това е отмъщението на провинциалистите - Борисов и Фандъкова.

21

Анонимен

преди 6 години

Като кмет Бойко монтира на Графа едни автоматични прегради за колите, които се спускаха и издигаха след трамвая. Показваше ги гордо по всички телевизии, наду ни главите. Е, работиха точно една седмица. Затова като се каже в едно изречение ГЕРБ и ремонт в центъра на София ме хваща страх.

20

Анонимен

преди 6 години

Мерзост! Борисов говори за насилието над деца, а Московски от ГЕРБ уби собственото си дете в транспортно произшествие

19

Анонимен

преди 6 години

Мрънкането в интернет е също "много градивно". Някой от вас да е свършил нещо в последно време, освен да обвинява други хора за собственото си безмислено съществуване?

18

Анонимен

преди 6 години

Ще стане нещо средно между паркинг и тоалетна, като всичко ремонтирано от фандъкова. Справка- НДК, Витошка и ларгото.

17

az

преди 6 години

... се като четем това заглавие ...

16

Анонимен

преди 6 години

Има символични неща за една страна. Както Япония е страната на изгряващото слънце, така и България може поетично да наречем "страната на подскачащите тротоарни плочки". Това може да се превърне символ на България, даже туристи може да привличаме - подобна атракция едва ли някъде в цивилизования свят може да намерят.

15

gele

преди 6 години

поредната баница за лапане. Е не се наядаха мам.....ка им.

14

Анонимен

преди 6 години

Вече сме много горди с Дондуков, сега чакаме ново произведение на изкуството от ремонта на Графа (верно си е изкуство да ремонтираш булевард и след ремонта той да изглежда точно в същия вид както и преди ремонта, на всичкото отгоре да убедиш гражданите какво велико дело си свършил).

13

Анонимен

преди 6 години

До 1.Пред НДК идеята беше да се направи по-зраво от обичайното, за да издържи 6-те месеца на европредседателството. Ама уви, и това не стана, разпада започна.