365

Анонимен

преди 6 години

До Фермер Аз друго си притеснявам.Остават всички животни да живеят, те се размножават, хранят се, изяждат тревопасните всяка тревичка, салатка, класче, зрънце,храстче, дръвце, цветенце - абе всичко, което може да се изяде.Хищниците няма да смогнат да разчстват популациите, ще се оядат и ще изпукат от затлъстяване, или тревопасните толкова ще се размножат, че ще стъпчат хищниците. Като няма зелено, ще минат на червено (месо) и хората и животните...

364

р4

преди 6 години

Предлагама донев да го вържа на капака на колата и докато карам да лови мухите във въздъха за да не се размазват в стъклото и капака - ми така де и тях ги боли сигурно и им е гадно. Егаси тъпира.

363

р4

преди 6 години

До Друг веган:А ти ще бъдеш въдворен(а) в съответното заведение преди стане това ...

362

Башка Луд

преди 6 години

Така, за накрая да попитам. Ако една веганка "гълта", то това канибализъм ли е?Приятна вечер!

361

Анонимен продължение

преди 6 години

4. Ако една кокошка снесе яйце, което не е оплодено, това убийство на плода ли е ?5. Ами ако си гледаш щастлива козичка и пиеш мляко и си я гледаш повече от добре , това убийство ли е ?За сега стига. Трябва да уважаваме хората с различно мнение от нашето, но нека тези хора да ценят и мнението и решението ни - на нас месоядните и да не забравяме, че винаги има две гледни точки. Хубав ден на всички!

360

Анонимен

преди 6 години

За съжаление , наблюдаваме доста дълбоко психологически внедрен проблем. Задавам си няколко въпроса:1. Прадедите ни бейби спанак и чери домати ли са хапвали само за да оцелее човечеството и до днес?2. Животните, които се раждат и умират във ферми , щяха ли да живеят въобще макар и определено време ако не се развъждаха специално за това?3. Доколкото видях на лозунгите, присъстваха оковани животни. Какво общо има това с яденето на месо? Това е отделен проблем...

359

тишина

преди 6 години

До РВАз пък трета година чакам отговор от марулите, защо от Непеото-централ активират тия парадиращи свамигурата само по Християнски празници в християнски държави.За останалите овчици, козички, теленца, патенца, пиленца, прасенца, зайченца, кученца, котенца, рибки, октоподчета, скаридки и прочие из останалите 2/3 от планетата не им ли е жал, та да извъртят едно риалити в Мека да речем?

358

ппп

преди 6 години

Предлагам веганите да отидат да живеят в гората и да видят какво мислят мечките и вълците за техния режим на хранене.

357

Анонимен

преди 6 години

Веганите ме питат, ако някои ме сготви и ме изяде, как ще се почувствам ..Ами никак, зщаото ще съм умрял.Ама ако тях някой ги сготви и изяде, лекичко, нещо в мен ще се усмихне и ще живне :)

356

Агджата

преди 6 години

Даже в Библията са описани животните, които стават за ядене. Веганството = Сатанизъм!

355

Естествен подбор

преди 6 години

Още малко и еволюцията ще ги отхвърли.

354

Вегани ненормални

преди 6 години

На скоро попаднах на статия, в която майка едва не убила малкото си бебе, защото го поставила на "веган" диета. Изводите оставям на вас, колко добре с акъла си са тези хора.

353

Анонимен

преди 6 години

Защо лудницата на Отоманската империя е станала столица на България?

352

РВ

преди 6 години

Седя и си мисля...Защо е модерно да се правиш на ненормален. Защо не е модерно да си нормален човек, а все някой се опитва да се прави на различен и интересен? В крайна сметка, ресторантьорът извади най много акъл. Сега ще си направи и едно веганско меню и ще събере всичките недохранени оtкачалки в неговия ресторант....за тва все повтаряше че не трябва да се стига до крайности. Сиреч- да не ми гоните и нормалните клиенти докато хапват пържолки.

351

Анонимен

преди 6 години

Каква коза?

350

До 365 Стамат

преди 6 години

Ами върви в Софя и ги намери! Бактън от "юнаци"! Ако,ако,ако не знам си кво приказки без покритие.

349

Душичко

преди 6 години

заблудена,явно *** доста зле се е справяла с кухнята.Прекалено си млад и патиците които си завъртял покрай тебе и те са гола вода.Те ако бяха свестни, щяха така да ти стопят лагерите,че въобще нямаше да имаш пауър за каквото и да е

348

Фермер

преди 6 години

Знаете ли какво ще стане ако хората по света престанат да ядат животни?Ще спрем да отглеждаме животни ида се грижим за тях.Ще ни е нужна 10 пъти повече територия за отглеждане посеви за да се изхраним(в момента 20% от сушата са обработваеми земи).Което ще рече ,че ще сме принудени да унищожим гори и естествената среда на животните за да я превърнем в обработваема земя.Хиляди животински видове ще изчезнат.И накрая като унищожим горите ,ще направим Планетата негодна за живот и ще Измрем всички!

347

алекс

преди 6 години

ДонеФФФ 100% усвоява парички от някое НПО

346

Анонимен

преди 6 години

Шокиращо е,че уж обичат животните, а им изяждат храната.