40

Амеба

преди 6 години

На този Крусефф искам да му видя трудовата книжка и дипломата. Нещо ми прилича на недоразумението Сергей Станишефф...................

39

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца се живееше по добре.

38

Граф Игнатиев

преди 6 години

До Чичо Чичоооо...ходи си на село, чичоооо! Да махнат траНвая и да пуснат селендурите с трошките ли?! В целия център трябва да се ограничи автомобилното движение, да можем живущите там да се почувстваме у дома си, пък и за останалите ще е от полза!

37

гост

преди 6 години

До пенсионер 38А колко бяха земеделските пенсии , бе главчо !? Знаеш ли ! Сигурно си бивш военен или милиционер ! Разтягате локуми на младите , но има и други , които помнят какво е било !!!

36

Пенсионер

преди 6 години

До 27При цялото ми уважение към вас, необходимо е да ви дам точна информация относно пенсиите по време на соца. Това е нещото, с което не съм съгласен със становището Ви. През 1986г се пенсионирах с 308лв пенсия. За вода плащахме в края на годината по 2-3 лв. Парното за двустаен апартамент 60-70кв.м беше 8-10лв, трамвайните билети 4-6стот., сиренето 1.60лв - да изреждам ли повече. пенсиите стигаха за книги, театър и кино. Като дойде Костов сложи таван на пенсиите - мисля, че беше 160лв.

35

Анонимен

преди 6 години

Книжният пазар на пл.Славейков НЕКОЛКОКРАТНО ДОСЕГА БЕШЕ ОСЪВРЕМЕНЯВАН но само броени седмици след това най-"съвременното" на него СА ОТНОВО КАМАРИТЕ "ПО-СЪВРЕМЕННИ"кашони от банани и портокали!Махнете това безобразие от там ЗАВИНАГИ БЕ,не виждате ли какво е желанието на огромната част от софиянци,те ли са по-важни ли 30-тина продаващи'антикварна"литература!Явно някой НАШ стои за тая ци..ия там,някой с "як"гръб иначе няма логично обяснение за действията на Фандъка по въпроса.

34

Анонимен

преди 6 години

"воподровод" НЕГРАМОТНИ СМЕШНИЦИ.

33

Анонимен

преди 6 години

... инапролет ремонт на ремонта, защото дотогава улицата ще е в по-лошо състояние дори от сегашното.

32

Анонимен

преди 6 години

Километър трасе за 24 милиона?!!! Златни релси ли ще полагат? КРАДЦИ!

31

Анонимен

преди 6 години

Крусев,трябва да обявиш маршрута на заместащата трамваите линия, а не с общи лафове да объркваш хората, които ще се лутат на 8 май докато намерят къде са спиркитеДлъжен си .защото тези хора ти плащат заплатата

30

Анонимен

преди 6 години

Само комисионът ще е хубав. Другото е ясно.

29

Анонимен

преди 6 години

А какво значи воподровод?

28

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен/Няма да е като Дондуков , а още по-лошо ,като Козлодуй,преди да е завършен обекта ,то в началото започва да се руши.Иначе Дондуков са го докарали като моряшка фланелка ,донякъде с павета ,след това асфалт ,след това пак павета/разбира се некадърно наредени/

27

Анонимен

преди 6 години

Ако ремонта е като на Дондуков жална ни майка. Октомври не ни мърда.Плочките и паветата ще ги редят пет месеца.

26

Чичо

преди 6 години

Мисля си, че щеше да е добре График Натиев да го асфалтират, да махнат транвая и да направят нормална улица там - така хубаво ще облекчат трафика в центъра. Ама тия кауни само глупости правят - нищо практично.

25

До комуниста

преди 6 години

Комунисте,както винаги сте езуити и лъжци.В центъране са сменяни на места водопроводи,канализация и други подземни съоръжения от десетки години.Някои още от средата на 30те.Ти какво искаш ,да чакаме още като бай ти Тошо -,,след мен потоп"!!! Като почнат да се разпадат и връзките на панелките и 2милиона и половина българи пострадат,кого ще вините другарю? Пак тогавашните управляващи ли?Както за мижавите соц .пенсии и заплати са ви виновни днешните.Крушката си има опашка драги.

24

гинка

преди 6 години

искам всяка фактура да се публикува с точната сума за матерялите в вестник труд ,или 24 часа ,а не едно пале болдюри да го пишат 200 000лв както до сега разбрали компир такъв.

23

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен /до Fallschirmspringer/Ама като сте били роб и ви харесва продължавайте да бъдете такъв.И още нещо когато се обръщате към мен, бъдете така добър да се обръщате на "ви",не съм имал съмнителното удоволствие заедно с вас да съм казил калта или прахоляка на родното Ви място

22

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен"""Колкото и да сме бедни, по добре сме от Рашка.""""В злачни сънища сънувана и блянове бленувана".И не използувайте ирелевантни похвати когато нямате или не може нещо да кажете

21

Fallschirmspringer

преди 6 години

Ама защо на българския превод на немското значение на ***,дрипи слагате звездички."""Тълковен речник мн. ***, м. Човек извън своята класа и обичайната си работа; бедняк, скитник"""