29

ИМА проблеми

преди 5 години

АКо Ердоган беше блокирал наглите диверсанти ударили свободна Сирия вкл през Турция Европа нямаше д а има проблеми с десетки милиони емигранти..

28

Анонимен

преди 5 години

Nikoga nama da stane sabravi

27

Нас

преди 5 години

А Ние потвърждаваме заявката си за отхвърляне на приема на туркестан в ЕС завинаги!

26

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 5 години

ТУРЦИЯ --Е ЧАСТ ОТ ЕВРОПА!!!/...И ТО --НЕОТДЕЛИМА.../МАЙНАТА ИМ НА ЛЕВИЧАРСКИТЕ РЕЗБИ....ХА,ХА,ХААААААААААААААС ТЕБЕ СМЕ КОМШУ!!!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Този болен човек на снимката последните години като Борисов непрекъснато си променяше предпочитанията.Ту искаше в ЕС, ту не искаше. И троловете му като папагали повтаряха след него.

24

Анонимен

преди 5 години

Отваря се едно свободно място. Великобритания излиза, отваря се място за пак толкова евродепутати. Франция и Германия само ще спечелят. Ще проговорят турски.

23

Той е

преди 5 години

Турция няма да бъде приета, независимо кой е на власт, и дори да преизпълни извратените условия на ЕС! Причината е, че е прекалено голяма, и ще мери ръст с големите, и няма да се остави да я командорят и ограбват, както правят с другите нови "членове"!

22

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Ислямска Турция с (или без) ислямиста ердоган в европа през през крив макарон.Иначе наистина ще има разпад на съюза.Турция в ЕС? може:Ама без ердоган.Ама само западна/егейска турция.Ако е светска.И без ислям (оная джамия в истамбул да стане музей или библиотека, а ислямът преследван като античовешко политическо учение)И без анадола.И след освобождаване на кюрдистан.И след напускане на кипър.И след 30-40 години.И пак не е сигурно.

21

Анонимен

преди 5 години

Ердоган по му отива Евроазия. При това е приятел на Путин. Той може да го "уреди" по-лесно.

20

Анонимен

преди 5 години

Абе нали русофилите все ни разправят, че в ЕС е лошо и трябва да излизаме от там а всички се натискат да влезат. Даже и турците ги съблазняват с ЕС по време на предизборната кампания на Ердо. Нещо не ми се вързват нещата като слушам русофилите.

19

Анонимен

преди 5 години

Velik si Erdo

18

Анонимен

преди 5 години

Тогава да изплати обезщетенията на българите.През далечната 1913 хиляди миролюбивите българи в Одринска и Беломорска Тракия стават жертва на зверските кланета, организирани от Османската империя и извършени от редовната турска войска и башибозук. Започнали още през лятото на 1903 г.(по време на героичното Илинденско-Преображенско въстание), те са поредната трагична страница от системното унищожаване на българския народ.Мащабите, използваните средства и системността на унищожението отговарят на всички характеристики на престъпното деяние ГЕНОЦИД.

17

Себастиан Курц

преди 5 години

Ердоган да чете историята и битките за Виена и ще намери отговор на терзанията си защо не го искат е Европата

16

Анонимен

преди 5 години

`Не проявявали решителност`Ми не те искат. За това не проявяват решителност. А НЕ ПРОЯВЯВАТ РЕШИТЕЛНОСТ, ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАТ ПОЛИТИКАТА, КОЯТО ВОДИШ.Пак друг му е виновен.

15

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема само се поти, та и този така.

14

Анонимен

преди 5 години

Европейският Константинопол може да влезе. Там е бил центърът на Европата.

13

Анонимен

преди 5 години

ЕС е за европейски християнски държави.Турция не е нито едно от двете и няма място в него.Този лъже турците предизборно.

12

Некъф

преди 5 години

Вече съм сигурен, че Ердо е шизифреник

11

Анонимен

преди 5 години

Европейската част може да се присъедини, обаче трябва НАТО да я окупира и предаде на Византия.

10

Член

преди 5 години

Религията няма отношение, всяка е вредна в своята крайност... Проблемите са други в Турция.