16

Анонимен

преди 6 години

Песимиста бил оптимист, но с натрупан опит. Чакаха лекари и инженери да им отидат на крака, че да не местят и останалите си заводи на изток при по-евтини хора. А получиха какво - трафикантите на дрога и оръжие бързо хванаха "нишата" - подлъгват най-необразованите с приказки за рая в ЕС, хората си разпродават всичко и срещу тези пари ги водят в Европа. Те път назад нямат - вече нямат нищо. А нямат и образование. Статистиките в немско вече са показали процента на интеграция и изтрезняването факт.

15

Анонимен

преди 6 години

Защо да ги връщат ве? Меркелица нали обеща че всички с архитекти, учители, доктори и инженери? Ще са много полезни за немската икономика.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14...А сърбите им посвещаваха песни и стихотворения,за добре дошли?!

13

Анонимен

преди 6 години

Нали Меркел ги покани,да дойдат всички,без ограничение?

12

Анонимен

преди 6 години

Хм... "мигранти", а... Май смениха плочата дойчовците. Още ще я сменят...

11

Трафиканта

преди 6 години

Баба Меркел пак се е объркала нещо

10

Анонимен

преди 6 години

Интересна работа- понеже едно време са имали много свободно време и пари, започнали да правят разни стени и огради. Шампиони са китайците с цели 21000км. Римляните пък направили Адриановия вал на Албиона, 110км. Иранците и те със стената Горган, 180км. И ние, разбира се, с Еркесията от крумово време, от Черно море до Марица .Все пак американците държат второто място- скромните 930км с Мексико .

9

Анонимен

преди 6 години

Танте Меркел да излезе по всички световни медии и да обяви края на гостуването на "мигрантите".И кой от къде е.Всички останали ''мерки" са лицемерие.

8

Анонимен

преди 6 години

Германците май пак ще отидат в другата крайност. Бежанците ще избягат от Германия. Бежанците не са ли чували какво са направили германците преди време? В Германия е много опасно. Днес демокрация, утре - демонизация. Пучдемон го хванаха те.

7

Анонимен

преди 6 години

Каква метаморфоза- от плюшени меченца до центрове за задържане.

6

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Шъ са спарите бе, налъ тъй речи Танте ! Джърман икономика - дъ бест, бъ фърст, номбър уан! Дойчланд, дойчланд юбер алес !

5

Анонимен

преди 6 години

Една след друга всички държави ще започнат да спират още на границите сиЩе устоят тези с по-силна полиция и властПита се - ние къде се класираме по този показател сред 28-теМоже ли да удържаме границата с Турция?

4

Ха-ха

преди 6 години

Тия к'во се правят на л.уд.и!?Може би искат да ги пратят насам?Да не би ние да сме ги канили?Имат си в изобилие самолети-да си ги пращат обратно кой откъдето е!А неопознатите може да пускат с парашути-поне континента лесно се определя по външния вид,ха-ха!

3

Анонимен

преди 6 години

Нали бяха добре дошли, пък сега ще ги връщате? Посрещахте главорези и джихадисти с мечета, пък сега ще ги проверявате? Нали вежливо ни учехте, че клет бежанец може да ходи където си поиска и ние нямаме право да му отказваме? Нали ваши сънародници идваха да ни режат оградата защото била недемократична? Всички бежанци да ходят в Германия. Който ги е поканил той да си ги дундурка.

2

Евроатлантик

преди 6 години

Нещо мирише на нарушение на евроатлантическите ценности.

1

5086

преди 6 години

Като ще ги връщат, направо в родината им. Лишено от смисъл е да ги месят от една държава в друга в ЕС.