10

мераци има за война

преди 6 години

"Остава да отровим каталунците с зомби пиво и през вендинг кафе автоматите за да демонстрираме пуч като в Киев..""Подават провеждащи учения ..Има инсталирани поне 6000 черни псi генератори /за сравнени в КАйро били 800 само..

9

Police mafia има

преди 6 години

Много тежки невъстановими щети на ИСпания,БЪлгария и др. бяха нанесени от полицейската мафия 2008 година.Чрез обемно следене бяха блокирани всички продавачи на имоти.Милиони предприемачи фалираха.Исключително ценни имоти останаха непродадени.

8

МАдрид warning

преди 6 години

В Каталуния пробваха оръжия за манипукиране на тълпите вкл през нагло престъпни съоръжения инсталирани в лични и банкови карти..Ползваше се "МЕко манипулиране" с кефалииски митинги..Митингите на искащи независимост са следени по внимателно заради активирани пси генератори в лични и банкови карти

7

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Пучият съсипа испанската икономика с това свободно слово. ООН ще възтановят ли милиардите евро... Само единична килия за този дЯбил!!

6

Анонимен

преди 6 години

ИСПОНИЯ ОЩЕ Е В СРЕДНОВЕКОВИЕТО.НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО ВЪРНАТ АУТОДАФЕТАТА.

5

Анонимен

преди 6 години

Знаем кой му дърпа конците на този , сега по призива на Брюксел да му дадат Нобелова награда за интригите ,които пося

4

анонимен

преди 6 години

полицаите как премятаха хората като парцалени кукли и това в 21 веккаква демокрация какви 5 лева

3

Анонимен

преди 6 години

Ако погледнете задълбочено историята и настоящето на Испания,ще разберете , че там демокрация никога не е имало.Имало емонархия, комунизум, анархизум, фашиска диктатура , а след Франко има два политически фактора , които през определен период си прехвърлят топката.В момента също, Рахой и ПП управляват с правителство на малцинството, просто защото е по-голем послушко за брюкселските бюрократи.

2

Анонимен

преди 6 години

именно защото е демократична, насилието което се упражни срещу мирните каталунци бе недопустимо. Кралят трябва да абдикира!

1

Факт

преди 6 години

Испания е призната за демократична и правова държава!Не е ли редно просто законът да бъде спазен?????Ако въпросните лица не са извършили престъпления по неговия смисъл-няма проблем.Що за призиви да не се изпълняват законите,щото на някой си,някъде не му харесвало?