15

Анонимен

преди 6 години

Йовчо, нали знаеш чe заслугата Радев да бъде приет, като президент на европейска държаване е негова или на БСП? И друго - за военна тактика, за въоръжение, за униформи, кубинки и пенсии на военнослужещите е компетентен, но когато говори за история и политика, да се консултира преди да е станал смешен, защото това не е работа за " PR".

14

Анонимен

преди 6 години

ФИРОМИТЕ се подиграха с България и лично с Радев,сам на гробището е бил,никакво уважение от страна на фиромите към загиналите българи!

13

Йово

преди 6 години

Абе къде е бат Бойко? Нещо и на 3 март го нямаше.

12

Анонимен

преди 6 години

SRAMUVAM SE OT TOZI PREZIDENT.

11

Анонимен

преди 6 години

Въртиопашката и приказките му от вечеринките с това ще остане радеф в историята.

10

Пореден шамар

преди 6 години

Що за "президент" е това ? Достоен само да хвърля на вятъра гръмки фрази и да поема унижения за сметка на България ! Като се вземе предвид на какво публично унижение бе наскоро подложен от руския патриарх при цялата му сервилност към Кремъл, сега получи преден звучен шамар ! Звучен шамар не от някой друг, а от "македонския" му колега Иванов, който не откликна нито на поканата му да присъства на военния парад в София, нито - на поканата за общо преклонение пред гробовете на българските воййници в Ново село !

9

ангел

преди 6 години

ЗАЩО нямаше представител и на Българската църква там след като е било в протокола и има ли това нещо общо с посещението на русийския патриарх ?????

8

А

преди 6 години

РАДЕВ СЪС СВОЯ АВТОРИТЕТ МНОГО УПЛАШИ ГЕРБЕРИТЕ,ББ ИЗБЯГА В ГЪРЦИЯ,НЕ ЗНАМ КАКВО ТЪРСИ ТАМ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК,ЦЦ ПЪК НЕ СЕ ЧУ,ДРУГИТЕ КОЙ ЗНАЕ КЪДЕ СА,А ОБИЧАЛИ БЪЛГАРИЯ,ОБИЧАТ САМО ПАРИТЕ.

7

Анонимен

преди 6 години

Македония ще поиска признаване на ОМО Илинден и македонски паметници в България.

6

Анонимен

преди 6 години

Лош готованко, добра оплаквачка!

5

Киро Хикса

преди 6 години

А какво ще прави Радев, като дойде Миленкьо со големиот чук и потроши "паметникот"?

4

Додо

преди 6 години

Чорап Радев може да бъде "доволен" колкото си иска, но във БЮРМ, както е истинското име на държавчето край Вардар, освен омраза към България, българите и всичко българско, друго за нас няма! Колкото и да ги четка Бойко и да иска да ги набута в НАТО и ЕС, това не променя факта, че БЮРМ е географски тумор, образуван от Комунистическия Интернационал, Съветския Съюз и шайка предатели на принципа на антибългаризма и никакви напъни да се представят нещата по различен начин са обречени на провал.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако забелязахте,сметките за ток този месец са по-високи с малко над 12%.Нали увеличението щеше на е от 1 юни?Или тогава ще друснем още едни 13% и хоп....ето ти 25%.Тихо и мирно.Н два пъти.Да живеят гинките и Иван Иваноф!

2

Анонимен

преди 6 години

Вчвра бях на Шипка и нито знаме нито вечен огън имаше..... честито 140 г от славните боеве!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Български войнишки паметници другарю Радев ИМА МНОООГО ОТДАВНА В ЗОМБИЛЕНД,ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБНОВЕНИ!Ето и днес си показаха рогата "македонците",домакин трябваше да ВИ е техният председател Георге Иванов който си е един ИСТИНСКИ,ПРАВ ДЖОРДЖЕ ЙОВАНОВСКИВИЧ с майка сръбкиня и се смята за наследник на Александър Елинския!Тоя сел..янин ОТКАЗА ДА ВИ ДОМАКИНСТВА И ПОКАЗА ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!Сега пак някой албанец ще им измие лицето и на заевци "добрите"!Как да не поздравиш гърците!