76

Офицер от резерва

преди 6 години

Защо ли не се учудвам, милиционера си остава завинаги милиционер!!За този *** няма армия и празника и не е важен, така на 3-и март пак избяга, както и сега!Съд за националният предател и престъпник Борисов!!!А вие, дръжки на микрофони,не журналисти, само го хвалете този семпъл човечец, еднокнижник, с килийно милиционерско образовани и никаква обща култура, ползващ шопското наречие, кланящ се на всички посоки, дори и на макдонци и шиптъри....

75

Анонимен

преди 6 години

До от Афера 76Засякли са се в гората, наклали са голям огън, съблекли са се и от там на сетне кой когото хване доволен да остане!

74

Анонимен

преди 6 години

Коментари 80,а като отвориш статията 75. 5 коментара изтрити.Един от тях,моят.И защо? Нито съм използувал цинични думи,нито нищо.Просто повтарям информация,която съм прочел някъде другаде,или в този сайт.Също и безспорни исторически факти,официално оповестени сред обществото.Аз какво да направя че се опитвате да подведете общественото мнение с вашите противоречащи статии.По добре се съобразявайте какво сте писали преди по належащите теми.Защото има читатели с много дълга памет,такива като мене.

73

от Афера

преди 6 години

"Има нещо гнило в Дания! И в Света гора. Знам, че хайдушката бокова дружина няма нищо общо с вярата, но все още не съм сигурен с кого е тайната среща!? Защо се случва на такова място имам обясниение.Добре, че предупредих навреме ЦРУ, за да включат звук и светлина. И няколко други разузнавателни централи.Някой ще изтече в обратната канализация. По напълно естествен начин"Николай МарковНе знам за ББ,но ако сивия кардинал ЦЦ вземе властта,може и още по-страшно да стане!

72

Ами,

преди 6 години

Боце е в Атон,за да се изповяда. Атонските свещеници тревожно подготвят ново освещаване на манастира,след изповедта на височайшият гост.

71

Анонимен

преди 6 години

Сатаната търси място в рая! Този антихрист няма място дори в ада, който сам създаде!

70

Анонимен

преди 6 години

Да не е решил да се замонаши?А дано,ама надали.

69

МОЛИМ СЕ БОГУ

преди 6 години

ДА МУ ПОСАДЯТ ЕДНА МАГНОЛИЯ И ДА ОСТАВА ТАМ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НЕЯ.

68

Анонимен

преди 6 години

моли се за опрощението на греховете си. и за убийството на чакъра.

67

Щирлиц

преди 6 години

Св.Александър Невски кога ще реставрирате?

66

Ala-Bala

преди 6 години

Мястото на Министър Председателя на този важен държавен празник е в София. Трябваше да бъде там заедно с Президента за да удостоверят единството и силата на Българската държава. След официалното честване можеше да се поклони и в Атон. Може би, ако президент беше Цецка Цачева щеше да бъде на площада, защото в този случай би се чувствал като алфа-мъжкар, но тогава пък ние бихме се чувствали обидени от върховен командващ в лицето на Цецка Цачева. Въпреки всичко мястото беше на площада!

65

днес

преди 6 години

ДАЙТЕ НЕЩО ЗА ПОБОИЩАТА НА ФРЕНСКИТЕ ДЖАНДАРМЕРИСТИ НАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРОТИВ МАКАРАНЧО--ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЖИХАДИСТИТЕ В СИРИЯ ОТ СИРИСКАТА АРМИЯ И РУСКАТА АВИАЦИЯ--КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЗИ НЕДОСТОЕН ПЛУЖЕНИК

64

Анонимен

преди 6 години

Баце вече е пълна излагация.

63

Анонимен

преди 6 години

На Бокича му останаха само поповете и житаните да му играят по св(((ирката. Не посмя днес да застане до Радев, защото щеше да бъде освиркан. Бати премиера, мразен от цял народ, лъгал и грабил, подлярствал и ни продавал на всеки който ни е пожелал.

62

Анонимен

преди 6 години

Лесно е да го "поканят" в Атон, но все не му се получава да го поканят във Вашингтон! То май и в София е нежелан, ама нейсе!

61

Анонимен

преди 6 години

Борисов и Цветанов яко ги гони шубето и по националните празници се покриват както в приказките в "дън горите тилилейски". Момчета не се страхувайте бе, един път се омешайте с народа без НСО да е край вас. Ще ви напсуват, ще ви освиркват, може някой селски шамар да намажете. Народа ни е доказал, че е състрадателен и милозлив не посяга да бие такива жалки личности като вас.

60

Анонимен

преди 6 години

Последната седмица е върхова в ровенето около древната СКАКТОПАРА , край с. Покровник ! Това е наредил СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ за да запази спортната база на Андонов !Гледай и прочети какво е казал Тиква на защитниците и протестиращите !!!! Потресаващо ! Унижаващо !

59

БАБА КУНА

преди 6 години

ЯСНО БОКО ЛЕНТАДЖИЯТА ОТИШЪЛ В АТОН ЗАРАДИ ЛЮБИМОТО СИ ХОБИ - ДА РЕЖЕ ЛЕНТИ НА ОБЕКТИ ЗА КОИТО НЯМА НИКАКЪВ ПРИНОС. ЯВНО ТОВА МУ Е ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ !!!

58

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-добре е Рапона да се махне като премиер и да оглави синода.Там престъпници не приемат да свещенодействат.Това ще е пълна гавра.

57

богомил

преди 6 години

С БОГА напред , Борисов , за да те подкрепя и народа !