15

тя

преди 5 години

Всъщност , какво става с "отровения от Путин" Скрипал? Смех и пак смех!

14

тя

преди 5 години

Навални е като Скрипал , купен за жълти стотинки!

13

Анонимен

преди 5 години

"Пуснаха Навални от ареста след протестите срещу Путин."---Ми, ще пуснат, я! Те и от изтрезвителя пускат на другия ден ...Тоя изобщо не го вемат на серозно. Нищо няма да му направят. Путин си го държи за потвърждение на поговорката: "Кучето си лае, керванът си върви". Безопасна игла е тоя...

12

Анонимен

преди 5 години

През ден излизат статии за Навални- арестували го, пуснали го, арестували го, пуснали го... Стига вече!

11

Анонимен

преди 5 години

Кой се интересува от русската *** бе ?!Тея алкохолици да си стоят в Сибир.

10

ZFix

преди 5 години

Не съм против русофилството но съм против русоманията. Има ***, които дори когато Путин пръдни ще обясняват колко велико е това и как пръднята на западните политици за нищо не става и т.н... обаче да идете там да живеете - не, руснаци да идват тук да живеят, о да, пълчища. Е какво я хвалите тогава???

9

до 8

преди 5 години

Работа в русия ти ме уби с логиката си.Първо работата в русия няма нищо общо с Путин и Невални.А се определя от други фактори.Може да ти изглежда че в Мосва е по добре платено отколкото в София но реално Москва е по скъпарски град от Лондон , при това трябва да мислиш ежемесечно за визата ти, което не се налага напримерно в Лондон въпреки че излизаща от ЕС държава.При това русия си е северна държава.Все пак и климата си има значение когато мислиш къде да бъдеш , а политиката е последното нещо

8

Анонимен

преди 5 години

"Той не е наш цар!".. "цар" има само в главите на някои ...

7

Анонимен

преди 5 години

Да попитам за последно колко са арестуваните? Вчера ревахте, че са 1000, а сега пък 300 да не би вчера да е ставало дума, че всички протестиращи са били 1000.

6

жалка картинка

преди 5 години

Следващата новина на този сайт ще е с заглавие-Навални отиде до то.алетната след като беше пуснат от затвора от "лошия"Путин.

5

Анонимен

преди 5 години

А в Турция пуснаха ли арестуваните? Колко хиляди са по занданите?

4

Анонимен

преди 5 години

До болшой театрДруго си е България нали ние имахме немски Цар които ни оправи за 800 дни. Не като руснаци.Тези руснаци да вземат де се поучат от България.Но не разбрах как точно ще ги убедиш в това.

3

****

преди 5 години

Навални да изчака да мине светоното по футбол,и тогава да излезе да протестира,незнам дали ще ивади този къмет да излезе толкова бързо колкото сега ?

2

Анонимен

преди 5 години

организация на протест без съгласуване с властите и за съпротива срещу органите на реда.Това не го ли писахте вчера.Естествено за това има 24 часово задържане .Така че новината че е пуснат не след 24 часа а примерно след 18 часа , макар че не уточнено това в новината не е новина ,това беше писано вчера.Някак се повтаря новина като че ли сме *** и не знаем колко е 24 часа.

1

цирк

преди 5 години

Жалка история постоянно ни се натяква за този престъпник и предател с акцент за това колко лоши са Руските власти да арестуват незаконно излезли протестиращи?!Ако това се случи в САЩ този *** вече щеше да е в лагер.