112

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 6 години

АМА , СКОРО НЕЩАТА ТАМ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ..!ЧУХТЕ ЛИ , КАКВО КАЗА ЕДНА РУСКИНЯ ПО ТВ-НОВИНИТЕ...????КАЗА ---И ХИЧ ДАЖЕ НЕ И ПУКАШЕ , ЧЕ ...ЗАРАДИ ПУТИН--- "РУСИЯ Е НА КРАЯ НА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ"!ПУТИН--Е ПЪТНИК!/..помнете ми думите.../

111

тя

преди 6 години

Поредната готвена" цветна " революция в Русия, няма да мине!

110

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли, че Навальный е бита карта? Къде е тръгнал да се сравнява с Императора! В.В.П. е нужен на Русия! И затова ще управлява още и още! А глупавите западняци нека не се косят толкова - докато управлява той, ще има мир! Кой друг би издържал на всекидневната гавра с великата страна?Калининград - Крим - Курилите! На тези три К се държи Русия! Да не им посягат и ще живеят спокойно!

109

Анонимен

преди 6 години

ГЛУПОСТИ В РУСИЯ НАРКОМАНИ НЕ МОЖЕ ДА ИМА, НЯМА И ЛЮБИТЕЛИ НА ПРЕПАРАТ ЗА ВАНИ. КРОКОДИЛЧИК Е НАРКОТИК РАЗРАБОТЕН ОТ НКВД- РАЗКАПВА СЕ ТЯЛОТО, А КОСТИТЕ ЗЕЯТ.

108

Анонимен

преди 6 години

Русия си е била царство и царство ще си остане. Техните държавни глави са пожизнени. И изобщо това е някакъв азиатски синдром.

107

Анонимен

преди 6 години

90%от протестиращите са наркомани

106

Го4о

преди 6 години

Путин вече е пътник! Чака го орисията на Садам!

105

Анонимен

преди 6 години

Дневалният има aнални сърбежи. Звездите му го говорят...

104

Анонимен

преди 6 години

ДНевални е (добре) платен лаещ пec.

103

Анонимен

преди 6 години

1000 ДУШИ ВЪВ АРЕСТА!!! САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ КАКЪВ РЕЖИМ Е В КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗБОЖНА ***!!!

102

УВреждат атмосферата

преди 6 години

"ОБлъчват ни с нови радари" подават облъчвани цивилни и униформени..вижте как са присвити очите на всички..Експерти да огледа къде около Руската федерация са инсталирани нови радари уж противоракетни..

101

има остър ЕМС

преди 6 години

експерти да огледат в различни режими протестиращите ..изпробват се нови импланти био хранителни.. на снимките се засичат зад слънчевия сплит горе вляво ..Система за следене на униформени подава ,че се калибрира нов а техника ..Вижда с е спеицифично прогаряне на атмосферата от остър електромагнитен смог. У нас го има от април 2018.

100

ОХААААААА

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН,ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ.....АГЪНЦЕТО Е ПРЕД МЕН И ВДИГА АРОМАТНА ПАРА--НАЗДРАВЕ *** И ОДЕТЕ НА ОКОЛОВРЪСНОТО--ЯКО ИМАТЕ СЪРБЕЖ....

99

ВНимателно

преди 6 години

Както се очакваше наркоманите от Брюксел скочиха в подкрепа на поредна дирижирана акция и веднага започнаха нагла ПИАР анти правителствена кампания срещу най Важния съюзник на Европейския съюз Москва.Напомня се, че същите престъпници подкрепиха всички кървави метежи проведени с използването на спи активни нарко спец добавки и оръжия з а манипулиране на тълпите.УБити зверски са стотици хиляди в нападнатите с нови оръжия страни десетки милиони с абежанците

98

Анонимен

преди 6 години

КГБ`то бие руснаците защото не искат тяхното ченге да е цар на Русия !

97

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам колко е велика, но тъне в мизерия, повечето време е била под чуждо владичество, а 90% от пpocтитутките в Германия са българки - велика жрическа държава.

96

Анонимен

преди 6 години

А иначе колко милиона души са участвали в масовите протести срещу Путин, това защо не се съобщава?

95

Мен

преди 6 години

До понял да съм казал че живея в чужбина при все че повечето време съм на вън и незнам кои са троянски коне но знам че за северен поток може а за южен не може

94

България е велика

преди 6 години

България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе - народ.

93

Понял

преди 6 години

До менЗаради такива като теб, гласуването за тези, които са избягали оттук трябва да се забрани със закон. Не може ти, който си зад граница и нямаш намерение да живееш в БГ и не се знае за кого изобщо работиш - да ми решаваш как аз тук да живея, понял? А колкото за слънценосният от банкя - той е троянският кон на Путин в БГ и ЕС, и Путин много държи на него, ти явно затова гласуваш за Бокича ;)