111

Анонимен

преди 6 години

До Некъф 123Българинът литна у космосо! Как пък не можа да прочетеш че общия брой е 268 момичета от които около 200 са бяли а останалите майнорита! Какви са тези хиляди, изчезнали и българизъм-сефте фантасмагорий! Ето защо не можем да се оправим!

110

Некъф

преди 6 години

Сега разбрахте ли за какво беше олелията със Скипал. За да се прикрие педофилския скандал в Англия. 1000 изнасилени, отвлечени, убити и безследно изчезнали деца но най-лошото е, че това е прикривано от властите и после англетата ще ни учат на морал!

109

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са наистина нация! Ето как са се подсигурили! В Англия сикхите ( с челмите) са около 1 милион. На тези хора им се носи славата на доста добри/смели войници! Има и още нещо - те ненавиждат Исляма! Но не са самоте! Хиндитата, които са братя със сикхите, също са наторални ислямски врагове и са около 4 милиона! Тази ненавис в момента се контролира успешно със комон закона но в случая на бружения тези две националности са в състояние да изчистят ислямците! А България ако стане нещо.......

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Като цяло са много по-свестни от българите! Така ги е изградила системата (която работи за разлика от България) ***-Титаника се смее ама не се усеща че гемията му потъва при това адски бързо! А Лондонския кмет е наистина умерен ислямец но не краде нагло от санародниците си както го правят във "бяла" българия!:))))

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Най-много киселинни атаки са станали в Нюхам - 98%! Тези атаки са нещо ужасно разбира се но са между изповядващите ислямска религия! Статистиката показва че за последните 5 години има 1500 репортувани случая от които едва 2% се класифицират сериозни! А сега провери българската статистика (за под 7 милионно население) и виж колко са атаките с киселина при нас и какви хора ги правят! Една от последните е в края на 2017-32 годишната Бела! Хора, проверявайте и мислете!!!

106

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Брекзита ще "повърне" българи, румънци и поляци и ще бъдат заместени с пакистанци, бангладешци, индийци, нигерийци и всякаква друга с**н. Да питам кметчето на Лондон какъв беше по националност? Не е поляк! Паки е! Британски Халифат! Вън от ЕС, ислямски държави не трябва да членуват в този съюз.

105

Анонимен

преди 6 години

115, я не лъжи! Нападенията с киселина в Лондон са ХИЛЯДИ на година! Имаше британски документален филм по въпроса. Или лъжат? Белите хора сме толерантни до време. Чашата ще прелее и тогава... евреите също бяха 6 милиона.

104

Анонимен

преди 6 години

До Polska 98 / 102Кой биете бре?! Люлинската джамия е като в Мека и Вие самио гледате! Колко нападения с киселина имаше в Лондон? Точно 5 (за 17 милионен град) и полицията веднага ги залови! Добре е че наближава Брексита да по-повърне българските недоволници обратно от там от където се е родила "културата"!

103

Анонимен

преди 6 години

пакитата са най-дoлната И3МET, която върлува в Ю Кей. азиатско-ислямски ценности...Религия на мира - дрън, дрън.

102

ак-47

преди 6 години

Тия с черните дрехи на сним,не ми изглеждат да са мирни

101

Язък

преди 6 години

Ех комунизъм,къде си.Имахме всичко.Тая демон,на вкара в батака

100

Анонимен

преди 6 години

Do 90.Ne e vyarno.Ima hiliadi deza koito ne hodyat na uchilishte,a uchat v kushti.Kakvo I kolko uchat e drug vupros.Hodeneto na uchilishte v Anglia ne e zaduljitelno!

99

popa ot razgrad

преди 6 години

ето затова пропада европа...от твърде много демокрация...криворазбраната цивилизация...

98

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че тези *** излизат от ЕС. За незнаещите Пакистан и Индия като бивши колонии се ползват с привилегията за лесен достъп до английски паспорт.

97

.

преди 6 години

Раздайте мечета на пострадалите и веско маринов на разследващите и не пишете статии да не обидим пакитата.

96

Анонимен

преди 6 години

В Англия било лошо, а всички руски олигарси се преместиха да живеят там. С жените и децата си.За да са далеч от Русия.

95

Анонимен

преди 6 години

В Лондон са много разпространени атаките с киселина. Проверете статистиките са стряскащи. Това дойде от мюсюлманите. Културно обогатяване! Новородените с малоформации са се увеличили в пъти в Лонджн защото пакитата се женят за братовчедите си. Гледах наскоро в тубата как един се разхожда с камера из улиците на Лондон - нямаше един бял човек. Всичко е с бурки и шалвари, черни, мюсюлмани... ужас. До това води културния марксизъм и смесването на раси и култури. Това е самоубийство.

94

Анонимен

преди 6 години

Полицията е с вързани ръце, ако реши да си свърши работата, разбесняли се турболиберали и ***-борци за права на малцинствата ще ги съсипят от съдебни искове и от протести. Над UK слънцето отдавна залезе, най-разпространеното име е Мохамед, това какво ви говори? Мнозинсгвото новородени са мюсюлманчета, белия британец не ражда, жените са кариеристки-феминистки или к...ви и не искат да чуват за деца. Мъжете са *** и содомити, гледащи детско порно. Добре дошли във Великосодомията.

93

Анонимен

преди 6 години

Службите си мълчали... Те островитяните не се славят с много морал. Геноциди, убийства, лъжи... Та тя шевката им наскоро излъга цял свят и принуди съюзниците си с лъжливи доводи да започне поитическа война, продължение на дипломатическата война на истинския господар на англичанетата... Използва очевадна лъжа и всички се направиха, че и вярват. Е, разбира се, обикновените нагличани много и се смяха ;)

92

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна ***! Алкохолици и извратеняци.