10

До Пак съм аз 9

преди 6 години

С каква Европа виждаш бъдеще? С Европа на дивите орди или с Европа на европейски нации? Статията е подвеждаща. Не може да има постоянен икономически растеж. Когато една икономика расте, тя е за сметка на други. Главния проблем е дали народите на Европа ще осъзнаят, че се готви подмяната им и ще намерят ли сили за съпротива. Всеки, който посочва проблемите наричат популист. За всеки опонент са измислили дума натоварена с негативно съдържание. Говорят за образование, но ги е страх от образованите.

9

Европейка

преди 6 години

Свежата кръв ще помогне на Европа,ако е образована и работлива.Обаче мама Меркел ни докара неграмотни,мързеливи,че и с претенции,подхранвани от *** правозащитници. Затова ще изчезне тази Европа.Кой тогава ще храни мързеливите гости?

8

Анонимен

преди 6 години

еврейте да си гледат съдрания израел вместо да лаят по Европа

7

Пак съм аз

преди 6 години

Престанета с пропагандата на щатите и русия, Европа е Европейският съюз и винаги ще е така! Няма бъдеще без него! Не ви е срам, нещастници.

6

Анонимен

преди 6 години

До 4К`ви европейци бе. Те бавно но сигурно сменят боята с по-тъмна.

5

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Жена да може да заема обществена длъжност само ако е родила поне 4 деца. А иначе навсякъде се фръцкат разни яловици.

4

Анонимен

преди 6 години

МНОГО МИ ХАРЕСВА СНИМКАТА. ТОЧНО И ВЯРНО.

3

Анонимен

преди 6 години

"Европейците трябва да започнат още сега да правят планове за начините, по които да се преборят с демографската криза."Спрете да мислите как да дерете нормалното население и всичко ще се оправи само от себе си. А така - дерете нормалните хора, те не се възпроизвеждат, а вие наливате на ***. Хак да ви е. Аз имам едно дете, щото повече не мога да си позволя.

2

Анонимен

преди 6 години

Работната сила е в Китай. Целият китайски народ работи за тях за без пари. Може да заместят работниците с роботи. Европейците само молове и кина ще поддържат, за да не им е скучно без работа.

1

Кукундрил

преди 6 години

Това да не са ти кравите на село бе? :)))Да ги ползваш за разплод...ако ме питаш мен, такива като теб трябва да работят денонощно и ако нескат да ги изолира държавата:))Тогава ще дръпне икономиката ...Още се чудя дали наистина го мислиш или се бъзикаш нещо :D