13

Анонимен

преди 6 години

Това, което е в Китай, е по-скоро фашизъм в мек вариант.В основата на определянето на обществения строй, според Маркс, е притежаването на средствата за производство. И пак според Маркс - всеки трябва да живее от труда си, това ще сложи край на експлоатацията и на работещите бедни... Но ако искаш да опропастиш една идея, няма нужда да я отричаш, дай я в ръцете на хората. Така се случило с Христос. Така става и с Маркс...

12

Ел

преди 6 години

За официалното утвърждаване на Христовото учение с Миланския едикт на император Константин през 413 г.след Христа.А за Маркс са изминали едва 200 г. и то от рождението му.Да не се бърза нито с едното ,нито с другото.А спомнете си с колко насилие е утвърдено и съпътствано налагането на църквата /едва ли Христос би го одобрил/-не че одобрявам насилието,но във всяка революция за съжаление се пролива кръв.А днес-също се избиват милиони-къде са големите личности на епохата за протест?

11

Баба Вангелия

преди 6 години

Четенето на Маркс ще ви избави от екскурзия до Белене.

10

Анонимен

преди 6 години

Хари Потър е опреселено по четен от Капитала а и вътпе има по малко фантазеи

9

Анонимен

преди 6 години

До ОсманИ каква точно е идеологията на китайците, че нещо не разбрах връзката с Маркс. Щото да изградиш олигархичен свръх концентриран еднопартиен тоталитаризъм няма много общо. Да експлоатираш една гигантска държава като фирма, а ЦК на ККП е нещо като борд на директорите с несменяем Изпълнителен директор едва ли има общо с идеите на Маркс. Ако разбира се сте го чели.

8

Скулптор

преди 6 години

Сега китайците отливали 4.5 м . статуя на Путин за 9 май. Казват,че най-затруднени били с отливката на токовете на обувките му-били много високи.

7

Осман

преди 6 години

Китайците са умни хоpа поне имат идеология, която да следват. ЕС върви към нищото, a СССР когато прати хора в космоса Европа копаеше бостаните със една мотика и сееха тикви ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя брадат дженсър не беше ли гей партнньора на Енгерс

5

Анонимен

преди 6 години

Чел съм Маркс и мога да ви кажа, че е гений. Четете Маркс, за да сте наясно какво е капитализма.

4

Анонимен

преди 6 години

Смея да твърдя че съм един от малкото хора който са имали полза от Капитала по едно време на село нямаше тоалетна хартия и добре че беше томчето на Маркс

3

Анонимен

преди 6 години

Един от най великите умове на човечеството.Борец за справедливост и равенство между хората. Въпреки че самият той е бил от богаташи род.

2

Анонимен

преди 6 години

Trier се пише а се произнася "триа" да де ама като си копирала Текста от сайта на БТА както всеки ден от къде да знаеш

1

Съройтел

преди 6 години

Само 4.4 метра. Ние в Банкя ще сложим 10 метрова статуя на любимия на целия Български народ кофпомпаджия