45

УВРЕДИХА ЕВРОПА

преди 6 години

КАКто скочиха срещу наркоманите от Брюксел за нагло престъпното набеждаване на МОСКВА по случая Скрипал така се чака Радев и София да скочат срещу ВСИЧКИ НАГЛО ДИВЕРСИОННИ МЕРОПРИЯТИЯ вкл облъчване на ЕВропа с включени фарове ДЕНЕМ..НЕ Е РЕДНО ЗАБРАНЕНО Е ОПАСНО Е..

44

ИМА ОСТЪР ЕМС

преди 6 години

ИМА остър електромагнитен смог.Облъчват земята ни тежко с включени фарове против мъгла денем в ясно и слънчево време.Прониква специфична радиация от небето.Чакат с е бурни ПОЖАРИ С цел намаляване слънчевата РАДИАЦИЯ>.

43

МАН от наглеци

преди 6 години

АМАН От наглеци на власт ...Цяла Северна БЪлгария е обезлюдена..Населението се отравя показно с хлор токсични канцерогенни разтвори продавани вместо питейна вода.Младите се държат в нагло престъпни ясли,градини и училища докато бъдат трайно нелечимо разболяни чрез терористични и педофилски камери.. успелите да избягат на запад при кратки престои се отравят от ползване на вода от крана..НЯМА МЕСТА В ГРОБИЩАТА за отровените и убити с инсулти инфакрти и рак.

42

Наблюдател

преди 6 години

Преди 30 г. имаше Кремиковци, химкомбинат Враца, химически заводи Девня, стомано добив в Перник ,химзавод Ст. Загора, четири циментови завода и още колко други, Питам следкато горните са ликвидирани КОИ са тези замърсители сега ? Преобладаващата част от населението и тогава се отопляваше с твърди горива.

41

ангел

преди 6 години

Изключително нагла ЛЪЖА , затова в Париж се редуват да шофират четни и нечетни номера , и Евростат използват за шантаж на непослушни бивши соц.

40

А какво очаквахте?

преди 6 години

В градовете не се диша!!!Всеки втори бг. *** кара дизелов автомобил. Повечето от тези автомобили са стари и не покриват абсолютно никакви еко норми. От тях излизат облаци от сажди азотни окиси.Бензиновите коли пък масово намат работещи катализатори и горят масло.След електрическите, най екологични са автомобилите на газ.

39

Щирлиц

преди 6 години

Нещо лъжете,другари евроге.ци.Заводите отдавна спряха,няма какво да пуши и дими,нали това искахте?Сега мръсен бил въздухът,ами така е,нЕмаме пари за нови автомобили,и събираме *** ви на 300000км.Ай сиктир.

38

(-_-)

преди 6 години

Въглероден двуокис? Това не е вредна емисия, ами естествен продукт, който се отделя с всяко издишване.. Общо взето тия рестрикции се налагат, за да не могат развиващите се страни да изградят собствена индустрия.. Най-големите замърсители са точно най-развитите икономики. Лицемери долни!

37

Анонимен

преди 6 години

Боко ще го изчисти като балканите

36

ognyanz

преди 6 години

Транспорта съвсем не е най-големият източник на въглеродни емисии. В тецовете в Марица-Изток се изгарят тонове нискокалорични лигнитни въглища, и комините им бълват не само въглеродни емисии, но и серни окиси. Рано или късно това ще трябва да се спре.Да си припомним за пореден път,че Теменужка обещаваше до месец Май да каже какво ще става с АЕЦ "Белене". Имаме два ядрени реактора и лицензирана площадка и уж Теменужка търсеше инвеститор.

35

Анонимен

преди 6 години

Акцентира се върху леките коли, какво да кажем за излитащите и кацащите самолети, хилядите тирове за които и дума не се споменава? А хилядите кораби в океаните които са на мазут? За предприятията които нощно време изпускат тайно мръсотиите, нищо. Най-лесното е леките коли. Цялата страна се топли на *** /въглища/ и дърве, кой каквото намери, защото вместо да се газифицира страната, оскъпиха газа, с какво да плащат хората, за храна няма. Кой налага дизела от 30-40 години? И забрана?????

34

чичо Гошо

преди 6 години

Стига с тия лъжи бе маменцето ви евроджендърско!Само изгорелите газове на самолетите излитащи от Германия са в пъти повече от нашето "замърсяване"!

33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

, Не е въпросът да критикуваме само държавата! Защото държавата това сме ние. Няма го съзнанието на членове на общество. Когато културата ни стига до там, че да си хвърляме фасовете през терасата и да изхвърляме промишлени отпадъци в реката, това ще е! Трябва да има заинтересованост, както от страна на управляващите така и от страна на обществото.

32

Анонимен

преди 6 години

Като се има предвид, че няма никакво производство в България, направо да ни пилат номер 1. Толкова мръсен въздух без нито една фабрика имат само членките на ЕС с добри социални програми за шведи - майчински, пари за отопление, гуми за горене и т.н. Да вземат пример другите

31

До 36

преди 6 години

Колко ти плащат за поръчката?

30

Анонимен

преди 6 години

Стига поръчкови мнения, че колите и прегледите са причина!!! Може някъде да има, но карам всекидневен в София, много рядко да видя кола да дими, много рядко. Колите та колите! Защо Картофелия нищо не направи тази зима в махалите, остави ги да си горят каквито искат, тогава когато беше студено и нямаше вятър.Страх да не ги ядоса, защото ще гласуват за ***.И най-лесното е да се мачкат колите.А за стандарта нещо да се прави, все няма пари, а се краде Дзверски.Отклонява се вниманието с колите

29

един там

преди 6 години

От тези 500 000 умрели в Европа 300 000 са от дизелите. Това СЗО го пише отдавна, но корпорациите го прикриват и продължават да си продават нафтовите печки. Гледам в статията продължава да се набляга на СО2, а той е един от най-безвредните. Нека напишат за ФПЧ нещо. Там е проблема, но явно на пропагандата не им изнася. Дизелите нямат място в градовете и населените места, ако искат да се борят с тази смъртност. Горенето на въглища, ***, гума и др.материали трябва да бъде забранено.

28

Анонимен

преди 6 години

До 30 1.ЕС НЕ Е ПРОЕКТ, КАТО МАРКСИЗМАЛЕНИНИЗМА. Или СССР.2. ЕС Е СЪЗДАДЕН ПРЕДИ 55ГОДИНИ ОТ БЕНЕЛЮКС./ Белгия холандия люксембург/ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ГОЛЕМИТЕ ИКОНОМИКИ.РАЗШИПЕНИЕТО Е ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ДО ПЪЛНО ПРЕВЗЕМАНЕ НА ВСИЧКИ СТРАНИ В ЕВРОПА.ВКЛЮЧИТЕЛНО И КРИМ НЯМА ДА Е ВЕЧНО РУСКИ.3. ПЕЧАТНИЦАТА НА ПАРИ И ЗАТВОРЕНА В МОСКВА И В СОФИЯ 1993Г.4. В ПАЗАРНИТЕ ИКОНОМИКИ ПРОИЗВЕЖДАШ ПРОДАВАШ

27

Циник

преди 6 години

Напишете в Гугъл - Hans Dhonau Eissengiesserei ( шарфес ес на мястото на двойното s) и натиснете на изображения.Така изглежда съвременна немска леярна в сърцето на курортното градче Триберг!Има много хотели в България , които са в пъти по-грозни, и мръсни.

26

Анонимен

преди 6 години

Всичко идва от техническия преглед на автомобил, има един уред за вредните емисии, един ден се загледах и видях как вместо да закачи уреда на ауспуха, той го закачи на един буркан в който имаше вода и бързоварче така изпаренията от водата докато ври показва на машината че колата е чисто нова, затова сме първи в света по смъртност от един бързовар идва всичко.