43

Наблюдател

преди 6 години

Мачовците винаги са били по-интересни от добряците, защото игнорират жените и между другото общуват с други, за да не вземат случайно да останат на сухо. Вчера бях случаен свидетел на разговор между две млади жени точно на тази тема, търсейки оправдания защо гаджетата им ги игнорират, но пък си чатят с други жени. И двете бяха напълно наясно, че трябва да ги зарежат но стоически не искаха все едно други мъже няма. Въпрос на себеуважение е дали жената ще позволи подобно нещо или да търпи.

42

до 41

преди 6 години

Така е. Добряк-мачо няма. Всяка жена трябва да прецени дали иска семейство от "добряк" или цял живот да гони Михаля (демек "мачовци") докато не влезе в критическата. Подобни мъже НИКОГА, ама НИКОГА не се променят. Дори и след брак и деца пак ще кръшкат на жените си и ще ги правят на ***.

41

Анонимен

преди 6 години

До Fallschirmspringer 37Абе и аз имам за жена шефка,ама дали ще е жена или мъж няма голямо значение.Има мъже по п.утьовци от жените.Прекият ми шеф е сто пъти по-голям женчо от нея.Друг въпрос е в семейството да командва жена.Един уважаващ себе си мъж,никога не би го допуснал.

40

Анонимен

преди 6 години

Жените искат добряк-мачо, но такър няма, така, че и те не знаят какво искат!

39

яко

преди 6 години

До FallschirmspringerДано майка му е сдала поста доброволно. Ама то технически директор изпуска ли се?!

38

Анонимен

преди 6 години

Нещо средно искат, в баланса е истината.

37

Анонимен

преди 6 години

" Да е физически здрав,да не е над 100 кг,да не е пушач или алкохолик,да има професия с която да изхранва семейството,да не е мамино синче,да не е двуличен!Пълната отдаденост,грижата за домакинството ,децата е за съпругата!"На теория - даНа практика -да бе, да.

36

Fallschirmspringer

преди 6 години

"До Fallschirmspringer.На такива им викат чехльовци"Може и така да е ,но тъй като тя е успешен техн.директор,още триста чехльовци я слушкат ,но не напускат защото тя се грижи за тях като майка-орлица ,за заплати и разни социални придобивки.Но съм виждал как над два метра мъж и сигурно 150 кг стой пред нея облян в пот ,мънка и се черви защото нещо лъже ,и осъзнава ,че шефката му знае ,че той лъже.Абе живот.Не силата в прекия смисъл на думата е решаваща,а духа и волята

35

Кратун

преди 6 години

По моя скромен опит, жените искат това, което все го нямат, но и те не знаят какво точно е то. Както се казваше в един филм "Вики вече знаеше какво не иска."

34

Анонимен

преди 6 години

До Бедния българинВ МВР колко мислиш са заплатите?Полицай на улицата получава по 700 лв.Хим казваш,че жените търсели богати,хем че се женели за полицаи с 700 лв заплата.

33

Анонимен

преди 6 години

Пеевски и Гущеров от кои са, мачо, неутрален, добряк?

32

Бедния българин

преди 6 години

Типичната българка - първо гледа работата - ако работиш: барман , сервитьор, охрана , учител, под 700 лв заплата ко ще и да си Аполон нямаш шанс.Ако работиш: Мвр , държавна администрация - колкото и да си грозен и *** ще се вкопчи в тебе. Всички са такива ! просто живота в странатани ги прави такива.Затова гледам бразилки и латиноси - държат на мъжете си и са къде къде по красиви от златотърсачките тукашни :)

31

Анонимен

преди 6 години

До FallschirmspringerНа такива им викат чехльовци.Щом ги командва жена им.Властна жена не бих търпял и една минута.

30

Грухан Пеевски

преди 6 години

Дебелак или мечо? Зависи от парите.

29

Чудя се

преди 6 години

Чудя се дали мъжете, споделили доста притеснителни мнения тук, имам същото отношение и към майките си?

28

Fallschirmspringer

преди 6 години

Някога имаше едно момче,на което родната му майка намираше през години на израстване редица физически недостатъци.То се стараеше ,тренираше джудо ,учеше се добре,беше десантчик, завърши елитно техн.уч.заведение,но все така беше стеснителен с жените.Но много странно започна да забелязва ,че жените го намират за интересен и забавен,но на него направо не му се вярваше,че е истина.Започна необвързващи връзки/не по негова инициатива/,но си намери добро,властно и грижовно момиче и толкова години заедн

27

Анонимен

преди 6 години

Да е физически здрав,да не е над 100 кг,да не е пушач или алкохолик,да има професия с която да изхранва семейството,да не е мамино синче,да не е двуличен!Пълната отдаденост,грижата за домакинството ,децата е за съпругата!

26

Абориген

преди 6 години

За жените на запад може и да е вярно... нашите хубави и красиви българки с по 3.80лв в джоба обичат единствено дебелия портфейл :)

25

До 30

преди 6 години

Е ти какво очакваш-и моята постоянно ме упреква,че не сме говорили достатъчно. На жените им дай да плямпат по цял ден.Тук въпросът е кои мъже са атрактивни за тях.И винаги ще предпочетат мачото.Имам един такъв колега-въпреки че е женен с три деца постоянно му налитат други жени .И той изобщо не им отказва. Друг пък не е женен, ама е скромно момче и има нулев успех с жените.Няма нито краткотрайни, нито дълготрайни връзки.Затова и жените имат краткотрайни връзки с мачовци-защото те вече са заети.

24

Анонимен

преди 6 години

До 10Аха, ок, ама дори и със самочувствие на римски император, дворец като на такъв и комбинираната полова мощ на армията му, пак имам проблеми от рода на "ама не си говорим", "ама ти не ми споделяш", ""много си емоционално недостъпен", "държиш се като малко дете", "от две години живеем заедно, а ти не познаваш най-добрата ми приятелка" и такива глупости, който ти съсъпват живота.