26

Анонимен

преди 5 години

Много интересно. Държавата плаща на трима санитари заплата в едно отделение да поддържат чистотата и редът в едно отделение от 50 пациента 24 часа на ден. А 5 полицай водят един задържан психично болен.Значи самотния санитар на смяна е колкото трима полицай. Тези които проверяват психиатрични заведения първо да проверят какво се случва в държавите от ,които идват тези проверки и стандарти. На колко пациента колко санитари сестри и социални работници.

25

1

преди 6 години

До 22През1989 година вече имаше. Така че не лъжа и си създай самодисциплина преди да кажеш нещо се увери дали е вярно, защото се оказва че вие лъжете.

24

Анонимен

преди 6 години

До 19Ми такива са защото само знаете да мрънкате и да чакате някой да ви оправи живота.

23

scott

преди 6 години

До Анонименко? да ти кажем: през дауечната 1979-та съм работил на правец 8Д. Повечето ги беше страх от тва, обаче разни масиви кат медицински и поуицейски задължително беха вече на комп. и да, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пазеше и второ копие на дискета, че кат забие или умре.....................сичко "изчезва". Муахахахаха. да си чувал за бакфайлове под dos?

22

Анонимен

преди 6 години

15 лъже! Тогава нямаше компютри!

21

Шизо-то

преди 6 години

Статията е списана или от няколко "журналист-а", или от един потенциален "пациент". Ретроградните практики като: въведение, теза, изложение и заключение, явно са отдавна забравени. Къде се развива дeйствието: психиатрии, полицейски управления / арести, затвори и центрове за задържане на чужденци. Обобщени са в заглавието като "психиатрии" (предполагам от обща неграмотност, но е доста близко до hate speech). Някой изобщо чете ли ги тези статии, преди да натисне Publish.

20

Радев

преди 6 години

То и аз съм за там, обаче взеха че ме сложиха за президент. Незнам какви са ми задълженията като такъв, така че се заяждам с опозицията на Нинова, понеже правя каквото тя ми заповяда!

19

Анонимен

преди 6 години

Условията са нечовешки и унизителни у нас навсякъде. Не само в психиатриите.

18

Анонимен

преди 6 години

Как тихо и спокойно си отиваме.......................

17

Анонимен

преди 6 години

До БерлинТАМ ТИ Е МЯСТОТО

16

Анонимен

преди 6 години

Само аз ли не схващам каква е връзката между заглавието и съдържанието на статията?

15

1

преди 6 години

Навремето когато от казармата ме вкараха в лудницата в Ловеч, там нарочно ме вкараха да видя съдебните зад решетките и ме заплашиха, че ако не се подчинявам ще ме пратят при тях, а друг доктор ме заплаши че влезна ли един път в компютъра излизане няма. Това беше по времето на социализма. Човешката трагедия която може да се види там в никой филм не съм гледал.

14

Анонимен

преди 6 години

Затова като дучо лудия де 21 година го не гледат и тоя си прави каквото си иска в ловеч че брат му полицаи абе ненормална държава

13

Анонимен

преди 6 години

Те нормалните са тотмозени, а какво остава за психично болните .

12

Берлин

преди 6 години

Четвъртият свят.

11

Василев

преди 6 години

Съвсем нормално е в такова агресивно селско просташко общество, като българското, което се самоубива и трепе по пътищата с МПС, да се тормозят и психично болните хора и да се опражнява полицейско насилие и да не се спазва закона към задържаните!!!Простака е невеж, той е нагъл и агресивен, мисли си че света се върти около него и всички са му длъжни и трябва да се съобразяват с него!!!Агент Дейви Маккалистър!ЦРУ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Унизително е да се наричаш българин, но рептилите от ЕС са прекалено деликатни да го кажат на европартньора си, че от него не става и чeп за зеле и ще го загубят като послушковец и васал.

9

Бай Иван

преди 6 години

А по-добре е да обикалят улиците психично болни и всеки ден цял квартал да трепери от един такъв човек ???

8

Медицинската мафия

преди 6 години

Докторите са най-големите банддюги - мафията в бели престилки!За тях човекът е просто една клинична пътека, касичка, която източват.И изобщо, изобщо не им дреме как си, зле ли си, добре ли си. Опитно зайче, с което експериментират - тъпчат те с хапчета на метода проба/грешка.

7

Анонимен

преди 6 години

То цяла Тикволандия в една огромна психиатрия.