230

Анонимен

преди 6 години

Безсрамници! Не заслужавате нищо!

229

Аз

преди 6 години

*** безродни ,да *** в кофите за *** .

228

Анонимен

преди 6 години

Другарко Нинова,Аз съм един възрастен човек. Как да установим контакт, за да ми дадете 600 лв? --------Защо не ми се обадихте другарко? Ще дойда на Позитано в понеделник да ми дадете 600 лв.

227

ined

преди 6 години

Трябват ми много за Плейстейшън

226

хахо

преди 6 години

милионерката нинова ще дарява 600 лева. но милионите които заграби като седесарка ще прибира. ашкулсум другарко нинова

225

Анонимен

преди 6 години

До 229...Кънчо жалкий, камъни ли се търкалят в главата ти, че не можеш да мислиш ? Можеш ли да ми обясниш Тиквата от Банкя как те измами да му повярваш, че не е червен бо'*** ?

224

Кънчо

преди 6 години

Нинова е супер, когато беше уволнена от Станишев дали пак й беше голяма устата? Сега си има слуга Радев разединител на нацията.

223

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата на снимката около др.Нинова социалисти ли са?

222

Анонимен

преди 6 години

*** - бекомпромисен кекс и никаква власт!

221

1370

преди 6 години

Ако тези 240 отделят по 600лв. всеки месец, за една година стават 1милион 728 хиляди лева. Разумно е тази сума да се превежда направо в сметката на Фонда за лечение на деца. Всички останали увъртания за качествена работа, за унизени депутати, за популизъм или статукво отпадат пред тази проста аритметика. Направете тази стъпка, представители на най-бедния и най-бързо изчезващ народ!Време е да ни осведомят за налиието на роднински връзки между депутатите и техните сътрудници и асистенти.

220

Въпросче

преди 6 години

Кой от двамата с тъмни очила,на снимката зад Нинова е тъпкачът? Не може без тъпчене да се изцепят толкова много глупости на всеослушание. Няма ли истински комунисти,които да преустановят издевателството над иначе благордните им членове? Или и при тях простотията окончателно е превзела върха?

219

бравос

преди 6 години

Това е цинчно - да дарявате това, което сте отнели! По-добре си вършете работата качествено!

218

предложение

преди 6 години

На следващото заседание трябва да се изиска от въпросната социалистка да разкрие источниците си на доходи.Да даде обяснение с какви доходи издържа дъщеря си в Лондон.

217

Анонимен

преди 6 години

Колко великодушно! По-добре спрете корупцията и източването на държавни пари чрез обществени поръчки ограничете сивата икономика.

216

Анонимен

преди 6 години

Има какво да дарява още, супер е за възрастта си!

215

Средна

преди 6 години

Достатъчна им е заплата 900 лв. без привилегии и билетче двупосочно до родните места 4 съботи и недели. Коли да имат само Президент, Мин. Пр., лидери на пол. партии.Никакви субсидии, като искат офиси - в един областен град едно офисче 50-60 кв. в края на града по сто-двеста лв. Да видят как се живее със средна заплата, или висока пенсия от 800 лв. Като парно, ток, вода, данък сграда и смет са: 230 лв. на месец, като им сложим една минерална и кисело млекце на ден: 300 лв. Да живеят с 500 - 600

214

Г.Гергов

преди 6 години

Българският народ е великодушен! Той бързо прощава и лесно забравя! Съдираме му по 9 кожи - и като му хвърлим шепа ярма , е готов да ни повярва, че сме спасителите! Настъпва мотиката вече 28 години...и поука не си взима.Милионите ни се множат , а той народа ( се изгърбва ) да ни плаща дупеТатските заплати, които за нас са джобни.Как да разберат 80те% , че има другари, които отдавна се опрАиха, и не разчитат на заплата? 1 000 000 лева - те даже не могат да разделят 1 000 000 на 12 !

213

Нинова

преди 6 години

Оххх...миличките овце, с една и съща лъжа - по няколко пъти ги прекарвам - от един баир на друг! 89 изпълзях от противното село Крушовица, и им обещавах демокрация , и лустрация на комунистическите безобразия...блеейки те ( овчиците ) ми повярваха, и даже ми подариха Техноекспорт и Техноимпекс - когато СДС се разпадна ( благодарение на такива приватизатори като мен ) смених фронта (овреме) и ей *** на партиен лидер на мъчените от артрит компенсианери. И пак ще ги излъжа - за шепа сребърници!!!!

212

Б

преди 6 години

ББ ДА ВЪРНЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НА НАРОДА,ДА ГЛЕДА КАКВО ПРАВИ ОРБАН,ТОВА ЧЕ СА ПОСЛУШКОВЦИ НИЩО НЕ ГО ТОПЛИ НАРОДА,ИЗЯДОХТЕ ГО,С НИЩО НЕ ВИ ПОМНЯТ 10 ГОДИНИ,НАПРАВЕТЕ НЯКАКВИ НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ,ЩЕ ЗАПОМНЯТ С КРАДЕНЕ,НАДПИСАНО САНИРАНЕ,НАДПИСАНО АСФАЛТИРАНЕ,КДЕ ХЪБА,САМО ДЕТО СПРЯ ТРИТЕ НА.ОБЕКТИ,ЮЖЕН ПОТОК,БЕЛЕНЕ,БУРГАС,ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ НЯКЪДЕ И ДА НЕ ВЪРНЕШ ОТ СРАМ,КАТО НЯМА ПРОКУРОР ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЗА МИЛИАРДИ,А ПЪК СЕ НААКАХТЕ С ИВАНЧЕВА,НЕ ЧЕ Я ЗАЩИТАВАМ *** ДАВАЙТЕ НАРЕД,ИВАН,МУРАВЕЙ,ХИЛЯДИ

211

А

преди 6 години

НИНОВА НАПРАВО ГИ СЛОЖИ В ДЖОБА СИ,ОБИЧАЛИ НАРОДА СИ НИЩО НЕ ОБИЧАТ,ТИ ТАКА СА РОВИЛИ ДА ВЛЯЗАТ В ДАЖЕ МЕ Е СРАМ ДА КАЖА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,КОЕ ИМ НАРОДНОТО,ЕДНА ЖЕНА ДА ГИ НАПРАВИ ЗА СРАМ ПРЕД ЦЯЛ ЕДИН НАРОД,И ПАК СЕ НАМИРАТ ФАШ..ГИ,КОИТО НАМИРАТ ТОВА ЗА ПОПОЛИЗЪМ,ЗАЩО НЕ ИЗМИСЛИТЕ НЕЩО ВИЕ, А САМО ДИГАТЕ РЪКАТА ЗА ББ И ВАШИЯ ЗАД..ИК,КАКВО КАТО Е ОТ БСП,АМИ ДА ГО ПРЕДЛОЖАТ ,ПАТРИОТИТЕ,ДПС,ИЛИ ВОЛЯ,ЗА ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО,ТЕ ТАКА СА СЕ СРАСНАЛИ,ЧЕ НАРОДА ИМ ПРИЛИЧА НА КАСОВ АПАРАТ,.ХА