143

КОЩУНСТВО!!!

преди 6 години

""Командващ ще е командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов."Как бе, някакъв си ген-майор? КомандУващ трябва да бъде единствения и неповторим, безалтернативния и несменяем, генерал-генералисимус контра-адмирал, върховния предводител Бойко Борисов Тиквунья!!

142

УЙЧУ

преди 6 години

Шкембе войвода в качеството на министър на отбраната ще изпълни ли тържествен марш в едно с новопроизведените генерали Или те сте са на тържествен обяд

141

Гн Миташки

преди 6 години

Те не желаят да има армия затова сме на това дереже....

140

Анонимен

преди 6 години

До Гн Миташки142 Слудващия път,парадът ще бъде по-внушителен.Комунистите,днешните социалисти,обрулиха тази държава и няма да ни стигнат години,за да я оправим.

139

Анонимен

преди 6 години

До защо?141 На празник,като на празник.Хайде стига с това угодничество на Русия.Защо не попитате Путин,за какво му са парадите,или националшовинистична Сърбия?

138

Асен мустака

преди 6 години

Да Каракачанов добре се е напомпало момчето става за бясна барета в ресторант....

137

Миташки

преди 6 години

До141Ще видиш какво са напомпали задни части и бузи........

136

Гн Миташки

преди 6 години

Нека цял свят да види докъде докараха армията нашите оправляващи а сега Каракачанов ще е оправи докрай......

135

защо?

преди 6 години

Помпане на мускули и вдигане на морала, а българите си обичат армията, за това се прави.

134

Ники

преди 6 години

Кому е нужен този парад? От прогресивните държави тъкъв прави само Франция... Иначе е характерен за диктаторски и крайни режими... Отделно в България на един войник се падат по 3-*** чиновника от МО или свързаните папкаджийски служби, а генералите са като бройка поне за 100 хилядна армия. Ай сиктир

133

RIP

преди 6 години

Странно племе сме българите... Като имахме що-годе някаква армия, в продължение на години общественото мнение беше моделирано, че нямаме нужда от нея, няма нужда от инвестиции за модернизация на техника и екипировка, защото нямаме врагове, НАТО ни пази и т.н. Ръководствата на МО и ГЩ припяваха, че имаме нужда от малка, но добре въоръжена и боеспособна армия, но с приемането на бюджета всяка година се оказваше, че има други приоритети и така останахме само с малка. А сега се жалим, че я няма. RIP

132

ГЛФ

преди 6 години

Верке, Веркеее, лично четох до "... продължиха репитициите ..."

131

Травестити

преди 6 години

От 1600 бойци 867 са жени а другите *** са опитват да раждат деца .Опитите мъж да роди продължават в БГ армията с пълна сила.Така на практика мъже няма да има на парада на травеститите 2018.

130

Джендърмени 2018

преди 6 години

1600 бойци ще демонстрират как са освояват средства за лакиране ,грим ,перуки итатоировки .После ще се хшанат за задниците и ще спретнат един масов ганг-банг.В сексът и градът ще има и други участници по маникюр и педикюр .Като главно ще се наблегне на *** и *** с гауобици и ракети тип- боцни *** одзаде лекичко .

129

Любопитно

преди 6 години

Питам се , дали оркестъра на руския парад е по голям от цялата наша армия.

128

Парадна Куртизанките

преди 6 години

Парада е под наслов музей на военната техника и антикварни машини от времето на баба ви ! Или с какво са воювали преди да измислят компютрите и телефона .В парада ще уюастват болните от маесиловите острови обмазани с лубриканти околоаспусите .

127

Анонимен

преди 6 години

Утре няма да излизам навън, дано не падне нещо върху блока!

126

Жалка пародия

преди 6 години

Цифрите ,които посочвате са направо жалки.Един полк преди педерокрацията имаше 90 БТР, 30 танка , 12 оръдия с влекачи ,12 120 мм минохвъргачки , 4 ПТУРС и около 1000 войника /без запасняците /. А знаете ли колко такива полка имаше в България ? Когато излизаше на учение колоната беше над 10 км. Да не говорим , че имахме ракети , които стигаха спокойно до Анкара. И че един войник , по време на службата изстрелваше няколко хиляди куршума и боравеше виртуозно с личното си оръжие.

125

Анонимен

преди 6 години

Само да не накарат Каракачанов да марширува, че бойните машини може и да не разрушат жълтите павета, ама той ще ги строши без проблем

124

наблюдател

преди 6 години

Дори и всичките тюфлеци от канцелариите да изпълзят пак армията ни не може да напълни да един 50 хиляден стадион.