63

Стар Левскар

преди 6 години

Чорбарите за пореден път доказват колко са жалки , смешни и вулгарни !!! Засрамете се , нещастно племе......

62

Kiki

преди 6 години

Легенда ! Вечен ! Чорбари искам ви тихи

61

Анонимен

преди 6 години

И с кво точно този ротнитопкоерц е допринесъл за България.Освен че е карал скъпа кола, подарена му от ДС, за каквато простосмъртните българи не са могли дори да мечтаят. И че се е налива денонощно с марково уиски докато народът е жулил каменарка и е хващаш цироза. Жалко че уби и невинни хора.

60

Нема такъв футболист

преди 6 години

Партиен секретар, доносник от ДС с висок офицерски чин, любител на чашката, мощните коли и високите скорости и на нощните заведения. Сегашните чалгари трева да пасат.

59

Жо

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянНЕ СИ ПРАВ да обвиняваш някой, който не познаваш.Аз съм на 68 години и тогава бях лекоатлет към ЖСК СЛавия. Това беше изкуствено създадено събирателно дружество, състоящо се от Славия и Локомотив София. Тъй като Котков дълги години беше локомотивец, заедно с един колега ни изпратиха да отидем до Герена да занесем венец от името на Локо. Всичко стана много бързо. Пропуснаха ни през всички заграждения и влезнахме при ковчезите, които бяха в помещение под сектор А.

58

Анонимен

преди 6 години

Що за спортист е това - майор от държавна сигурност. То какъв е отбора ***, такива му и легендите. Ако не бяха карали като бесни и да се претрепят с Котков през 1971г, отдавна да са забравени.

57

Анонимен

преди 6 години

Най-добрият футболист за всички времена в България е Бойко Борисов! През 2010 г "хората" искаха да гласуват за него в анкетата, ама той от скромност заповяда да го извадят от нея.

56

продължение

преди 6 години

До Франсен Венгер - и само да допълня... народ, който се измерява единствено с постижения на ритнитопковци е достоен за съжаление...

55

Анонимен

преди 6 години

Чорбарите тук се гърчат, че нямаха футболист като Гунди. Спокойно, не се напъвайте, нали България го имаше. Уважавайте футбола, стига с червени пристрастия! Това е една от причините да фалирате през 2016-та година.

54

Анонимен

преди 6 години

До Франсен Венгер за някои неща съм адски съгласен с Вас сър Венгер ;) сори, но се сдържах, от Арсзенал съм... не съм привърженик нито на Левски, нито на ЦСКА, няма да обяснявам защо, понеже виждам, че гледаш истински футбол, а не пародии...сериозно - смятам, че няма място за сравнение между Аспарухов, Стоичков, Бербатов. просто са живели в различни времена и не ми се дълбае. всеки един от тях е добър спортист, но като хора не поставяй на едно ниво Гунди и Бербо със Стоичков...

53

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Жотва е от статия на георги атанасов. един от главните спецове по кетъринга и спортяга от "работническо дело".

52

Франсен Венгер

преди 6 години

До Анонименза съжаление самтаймс уинеца и бербо балерината са направили повече за българския спорт отколко цялото поколение леефскалар заедно с кофите сълзи на тити. техния манталитет е представителна извадка за българина и ако тука си мислите че всички сте аристократи, да ви отворя една страшна тайна. в българия аристокрацията резко приключва 14 век. каскети, блеать

51

Анонимен

преди 6 години

До Шофьор бат Ицо данъкокриеца, майколюбец и самтайм уин-ващ, самтайм люн-ващ... ама на човек, олицетворяващ се с най- сериозното си постижение - да вземе свидетелство да върти един геврек няма какво да си губя времето..

50

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Болярчекато е бил художник на терена, закво го слагаш до възрожденци и революционери, тури го до рембранд и пикасо направо. ама модел на алфа ромео пикасо нема, *** работа.

49

Болярче

преди 6 години

Гунди е един и ще остане символ на България както са Левски,Ботев и Вазов.Останалите са просто футболисти едни по-добри и успели,други по-малко.

48

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Жобратле, за един хонорар си паднал толко доле че ползваш контрол+Ц и копираш коментарите си с правописните грешки.не е хубаво. никак не е хубаво.

47

До кога

преди 6 години

***, знаете ли защо пътувал с колата, а не с автобуса на отбора ? Стига само величаене, кажете и за наказанията му, или те не се споменават в такива моменти!!!За починалият или добро, или замълчете!!! Затова замълчете!!! Може да съм цесекар, но да имаме срам пред паметта на загиналият! Лека му пръст!

46

Анонимен

преди 6 години

Гунди беше не само партиен член, но и партиен екретар на отбора на Левски Спартак тогава.На тази позиция не се назначаваха случайни хора.С какви пари си купи западната Алфа Ромео, като тогава футболистите взимаха заплати по 180 лв и до 50 лв премиални. Алфата струваше 65 000 долара. Един долар беше 3 лева.Смятайте сами кой можеше да си позволи такава кола.

45

Анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни напъните на левскарите да изкарат така наречения Гунди (между другото приживе никой не му викаше така - беше или Гошо или Жоро) някакъв антикомунист.Чудя се как още не сте го обявили за дисидент и за прарродител на СДС и ГЕРБ.Смешници.

44

до 42

преди 6 години

Айде стига митове бе - Левски бе отборът на властта, както е и сега.И Тодор Живков и Бойко Борисов са върли левскари.