19

сдфгхйк

преди 5 години

60 000 км за 8 години малко ли са като пробег??? 1200 куб.см. , бензин, 3 цилиндъра, не знам колко коня или киловата е мощността, но не са много - около 50-60. Купена е нова на 6 км пробег от официално представителство на марката и обслужвана в официален сервиз на същата марка. ГО, Каско, винетки, данък, автомивки, всички консумативи, масла, маслени и въздушни филтри, летни, зимни, всесезонни гуми, течности за спирачки, антифриз, течност за чистачки, ароматизатори, гараж, паркинг, и тн.

18

До 12-ти

преди 5 години

само не разбрах защо си купи кола като ще навърташ по 12хил км на година? Като включиш разходите за поддръжка и ти идва по-евтино да се движиш с такси

17

Анонимен

преди 5 години

Обаждаш се на фирмите за скраб и готово!

16

Анонимен

преди 5 години

Оставете я отключена до Шилер Маала. Може да изчезне, допреди да сте успели да излезете от нея.

15

От 12 - продължение3

преди 5 години

Ходил в оторизирани сервизи да я проверява - всичко е идеално по колата. А всеки си мисли, че лъжа. Много се ядосах на нечестните търговци, които лъжат хората и човек се съмнява във всеки вече.

14

От 12 - продължение2

преди 5 години

И така никой не ми вярваше, нито за километрите, нито, че съм сменил всичко по нея - масла, филтри маслен, горивен, въздушен на климатика, чистачки (оригинални), стелки (винаги ги сменям на 6 месеца - нови оригинални). Освен това правя всяка година профилактика на турбото - почистване и т.н. в оторизирания сервиз, регулиране на предница, смяна на всичко което е за смяна. Накрая господина, който я купи още ме черпи - една година кара и не може да повярва, че колата е като нова.

13

От 12 - продължение

преди 5 години

Едвам я продадох за 6500лв - всеки казва в Мобиле са по 4000 лева. Така е, но са таралясници на по 400 хил.км. Накрая след 6 месеца я продадох със всички изброени неща - летни гуми на нея 16" Мишлен, още Мишлен зимни чисто нови с пъпките по тях и гаранция, нов акумулатор Бош Силвър S5 с документите към него, летни гуми Мишлен 16" с алуминиеви оригинални джанти, обслужена в оторизиран сервиз със сменени всички консумативи (аз не знаех кога ще я продам и за 200 лева не си струва да правя тънкажи).

12

Анонимен

преди 5 години

Моят случай - купих кола на лизинг 2005г - излезе ми 41000 лева. Карал съм я много малко, защото имам още 2 коли. Миналата година я обявих да я продавам на 106 хил. реални километра - всеки може да провери историята й в официалното представителство. Преди да я обявя я обслужих в оторизиран сервиз. Освен летните гуми на нея 16" имах и зимни на джанти 15" чисто нови Мишлен и още едни летни гуми Мишлен с алуминиеви джанти. Едвам я продадох за 6500лв - всеки казва в Мобиле са по 4000 лева.

11

Анонимен

преди 5 години

Само не рабрах как да си продам турбо дизела, който е с издухана турбина, на 14 години и е опаткан от голямата градушка през 2014 година. Нема продаване. Истината е, че читавите коли на по-малък пробег държат високи цени и в Италия от където ги внасят масово. И бг потребителия предпочита няма пари за тях.

10

опитаеценен

преди 5 години

ако избегнете думи : като нова ,топ състояние ,нов внос ,промоция до края на дедовия и няма хлоп троп качваш сеи караш до първата смяна намасло шанса да я продадете се увеличава! пишете точно ясно структурурано описание 4 5 изречения до 10 снимки и релна пазарна цена а акт купувате внимавайте дори и с ПРЕАТЕЛИТЕ да нема тоаран дизелче мн добро брат а кто го запали двигатела танцува а отзад димна завеса ам за 2 бона ше се опрай нема проблем ,,,

9

Анонимен

преди 5 години

"Искате да се разделите с автомобила си? Как най-бързо да стане това?"---Паркирайте го за една нощ в ж.к. Люлин, малко "по-така", към кв. Филиповци.Може и през деня, в работно време. Г-г-гарантирано от ге-ге-гегерб! :)(Извинете, з-з-заеквам като се вълнувам)

8

ex

преди 5 години

Най-бързо е да се обадите в ''НАДИН''!!

7

Andreshko

преди 5 години

Най-важното при продажба на автомобила е да отидете в КАТ и да го отпишете от вашето име най-бързо по следните причини: 1. Да не му плащате повече данък,но и да знаете името на този ,на когото го продавате и 2. Ако вашият бивш автомобил се използва за трафик на мигранти да не ви съдят,като собственик на автомобила.

6

Анонимен

преди 5 години

Лъжат, най-бързо се отърваваш от автомобила, ако го бутнеш по склона в някое дълбоко дере или го хвърлиш от някоя скала в морето. А може да паркираш на ж. п. прелеза и да отидеш да пазаруваш в близкия кауфланд. Това дето ви го пробутват в статията като отърваване от автомобила работи много трудно - за справка пазара в Горубляне, там вече вият от глад.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4един собственик, реални 140 000км, бастуна бабата го забравила в багажника, ходила е с колата само до аптеката, иначе внука и е пазарувал от супермаркета, гаражна ..

4

Анонимен

преди 5 години

Моята е внос от Италия. Когато я купих беше на 7 години и 340 000 реални км. Сега е на 11г. и 400 000 км. Ако я пусна в мобилето така, няма да бъда конкурентен. Няма друга с подобен пробег независимо от годината и на производство, всички са на дежурните около 180 хил. И сега, идва дилемата, да и върна ли километража или да я оставя така!?!?! А иначе, хич не ми се занимава с подобни глупости, но пък ще я направя непродаваема, макар повечето коли от класа и да са най-вероятно и на по-голям пробег.

3

ОХЛЮВ

преди 5 години

И какво - трябва да намери някой който да ми подготви и продаде стоката ли?

2

Анонимен

преди 5 години

Пак крадени материали, при това неграмотно преведени.

1

Анонимен

преди 5 години

Хубава статия сте копи-пейстнали! Но, сега напишете и една, която да важи и за България!