38

Mamina kukla

преди 6 години

До ендрюСелянино, това че произвеждат любимата ти марка от която имаш 20 годишна сигорно...===Много си нахакан, Гражданино, но липсата на езикова култура явно не говори добре за "Гражданина", автор на горните редове.

37

гошо

преди 6 години

заглавие:"Как Западна Германия тайно планираше химическа атака през 1960-те"а в съдържанието на статията никъде не става въпрос за ПЛАНИРАНЕ на химическа АТАКА от Германия. Напротив, говори се за страхове, за потенциално нападение, за отбрана и за някаква концепция какво трябвало да има, ама то го нямало щото отказали.Типична вестникарска пардон медийна статия бомба, за читатели на заглавия

36

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен38 Затварянето в газова палатка, да проверят дали е изправен противогазът ти, пробване на нови оръжия на Варшавския договор ли наричаш? Провокаторче си ми ти.....Въобще не си ходил в казарма, според мен.

35

Анонимен

преди 6 години

А нас в казармата ни пробваха на химически учения - как ще ни действат новите газове от варшавския договор :)

34

Антисоциалист

преди 6 години

Господа, четем:"Та нали повечето бойни отровни вещества са разработени от германци - в това число и прословутият газ "Циклон Б", който нацисткият режим използва в концентрационните лагери до 1945 година.Но..."Циклон Б" е отровен, но не е бойно отровно вещество, не е и газ, а е средство за химическа защита на посеви и складирано зърно от вредители. Произвеждан е много преди войната, продаван е на земеделците в консервни кутии и е прах.

33

Анонимен

преди 6 години

Запада имал планове за защита от евентуално нападение ,обаче пък Изтока си го е използвал и без евентуално нападение!

32

Анонимен

преди 6 години

В Западна Германия избягаха всички фашисти. Дадоха им нов враг и те показват талант.

31

opetkov

преди 6 години

До Гост+Пресстъпна военна организация беше само СССР и подчинените му сателити. Понеже вероятно си млад(ако си дърт още по-зле) и явно жълтото по устата ти е попречило да прочетеш повече книжки и няма как да знаеш, че основата на идеологията на марксизма-ленинизма беше унищожението на капитализма и завладяванто на целия свят и подчиняването му на "съветската власт". Агресията и незачитането на човешкия живот бяха в ядрото на идеологията на съветския блок. Това им изяде и главата.

30

Анонимен

преди 6 години

Пак ли краде Статите на дойче веле , гледам 32 *** са ти се вързали

29

жеко

преди 6 години

в момента най голямата отрова за обществото са медиите, те са истинско оръжие за масово поразяване

28

Анонимен

преди 6 години

Нещо не ми се вярва.. Американците ги държат "под око" и сега сигурно, два пъти за един век да предизвикаш война си го могат само швабите.. Fake news?

27

Анонимен

преди 6 години

Защо Западна, напишете Германия. Това че някои обичат да си анексират, си го знаем.

26

От време оно

преди 6 години

От статията става ясно защо Русия НЕ вярва и на една дума на НАТО.

25

Анонимен

преди 6 години

Приятели, каква е разликата между сороските и руските *** според вас? Аз мисля, че руските просто не са минали теста за постъпване на работа. Иначе всеки от тях предпочита заплата в долари. Някой да има представа, как може да се блокират Странджи, Ястерби, Агент Василев, ХАХАХАХА и др. Днес. бг, няма ли да вземете отношение????Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2018/05/04/severna-i-iujna-koreia-veche-v-edin-chasovi-poias.375571

24

Анонимен

преди 6 години

Понеже п утин се скри напоследък(не знам защо но съвпадна с бомбенето на Асад и явното безсилие на руснаците да помогнат), се фабрикуват антиевропейски новини на килограм. Особена глупост е Циклон Б в концлагерите! Напоследък вече открито се говори, че следи от калиев цианин изобще не са открити. Или всички посетители на Аушвиц, до сега да са раково болни! Гнусна пропаганда, която е продължена след ВСВ за да се прикрият зверсвата на съюзниците в Германия, Катин и поствоенното разграбване.

23

Българин

преди 6 години

Напишете ИСТИНАТА, че създателят на "Циклон Б" и на бойните отровни вещества използвани през Първата световна война е Фриц Хабер и той е ЕВРЕИН.

22

стар мерцедес

преди 6 години

Сега разбрах вече , че германците са отровили Скрипал, даже те са произвели отровата.

21

Prinz Eugene

преди 6 години

Германия винаги ще бъде трън в очите на мутантите, които управляват света и поддържат чучелата суперсили сащ и русия. Факт е, че от 150 г насам земното кълбо се върти благодарение на немците. Ако Хитлер не успя, то беше заради наивно принципната политика, която водеше срещу хегемоните на света. Знаете кои са. Все пак ненормално високия научен и човешки потенциал на Германия, рано или късно ще роди хората, които ще променят световния ред. Много зависи от това ще са съюзниците. Китай са сигурни:)

20

ендрю

преди 6 години

Селянино, това че произвеждат любимата ти марка от която имаш 20 годишна сигорно няма нищо общо с цялата картина:))

19

Анонимен

преди 6 години

Западът бил *** и т.н. Защо "победилата" държава е най-големият вносител в света на германския Мерцедес?(малък факт, дребен, незначителен).