166

Анонимен

преди 5 години

Избират ,таратанци ! Просто изборите се фалшифицират под зоркият поглед на Големият брат ог Козяк и угодливо натъкмявани от ЦИК .

165

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да каже, Борисов е незаменим към момента. Партията ГЕРБ е плъзнала навсякъде, впила се е във всичко и държи стотици хиляди зависими от нея. Как мислиш, че тия стотици хиляди ще гласуват на следващите избори ?

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен159 Кьорав ли си ?Или гледаш,, незевисимите и демократични медии,, дето мълчат, като пукали на светло .

163

123

преди 5 години

За Иванчева...Б.Б. казва (!!!) "...нека оставим сега съдиите ДА Я ОСЪДЯТ по съвест..." ! Вие усещате ли какво говори ТОЗИ човек !!! Ами, ако това е активно мероприятие ??? м? Кой трябва да съдят ? Специализираната Прокуратура ли ???

162

АМАН ОТ БОРИСОВ

преди 5 години

Борисов ударно разви нагло престъпните методи за ограбване на милиарди годишно от БЪлгарския народ въведени по времето на кабинета Станишев.Създаде даже МИНистерство по евро ограбването и евро прахосването на милиарди ограбвани от нашия народ.ПИАР негодници внушават ,че тези милиарди по тн евро проекти били ограбвани от други народи и щедро давани на Борисов за прахосване по САМО КОРУПЦИОННИ НЕНУЖНИ КАНЦЕРОГЕННИ ОБЕКТЧЕТА../вкл магистралки,водни цикълчета,вили и дворци за ДПС играчи с яхти и

161

До 161

преди 5 години

Да бе елементарен.Ние сме елементарни.Човека си върти делаверите,прави се на шантав за пред хората.Това му държание се харесва на масите.Човека знае какво прави.Ти си дрънкай колкото искаш,пък той си прави каквото си иска и трупа кинти.

160

Анонимен

преди 5 години

Абе защо всички български"свободни"медии мълчат като онемели за скандалното СРС,уличаващо в чудовищна корупция кметицата Фандъкова и цялата шайка ГЕРБ.

159

Анонимен

преди 5 години

А бе,уж всички го мразят /ББ/,уж всички го плюят,пък вече трети път го избират.

158

bankqnski razmisli i

преди 5 години

toa rano ili kysno shte padne i togava po-dobre da se spasqva zad okeana pri trympo naprimer nekoq kravefermichka u teksas ili alabama shtoto tuka giv nqma da ostane u be-ge to shte se poradva na narodnata LIBOV

157

бони

преди 5 години

Изключително елементарен човек!

156

Анонимен

преди 5 години

Къде видя протести навсякъде в страната... Този си печели вече три пъти избори.

155

Анонимен

преди 5 години

Честно ще кажа, унижение е за милионите свестни, мирни, търпеливи и интелигентни българи, това нещо премиер, да ни управлява!! Протести след протести навсякъде в страната, която тъне в мизерия и корупция. Милата му щерка и Фнучето е изпратил в имението в LA, защото не се знае кога ще му потърсят сметка в Банкя. Няма толкова мразен и ненавиждан човек у нас, може би Цвъко е повече. Знаейки, че е ненавиждан, смазва българите с всичко с което може. Той мрази България, Левски, Ботев, защото са смели.

154

А ДРУГИТЕ

преди 5 години

До АнонименКОНСУМАТИВИ - ПАРНОТО ЗА МАРТ Е ЗАВИШЕНО ВЪПРЕКИ , ЧЕ БЕШЕ ТОПЪЛ .....БЕНЗИТА И ДИЗЕЛА НАГОРЕ С ПО 10-15 СТ - ТИХОМЪЛКОМ .....ЧАКАМЕ КЕВЪР ЗА ТОКА .... ВОДАТА ВЕЧЕ Я ВДИГНАХА И ТАКА НАТАТЪК

153

Анонимен

преди 5 години

Погледи, стойки, пози.... Имитира добре само "Кръстникът". Като добавим, че слуша чалга ( Цеца Величкович и др. ) и е прочел половин книга, образът му е завършен...

152

Анонимен

преди 5 години

Това да не е оня с лоената (пардон, восъчната) фигура във Варненския зоопарк?

151

Анонимен

преди 5 години

Бившата кметица на Младост е спряла строеж на зетя на Цветан Цветанов за 10милиона лева,затова ГЕРБ й спретнаха такъв показен арест.ГЕРБ са Мафия,време е да си ходят!!!!Оставка!!!

150

Анонимен

преди 5 години

Защо в Българият токът е по-скъп от Германия, Дания и Скандинавските страни?

149

Анонимен

преди 5 години

На Този дебел и отдавна изфирясал чичка му му ядем попарата 15 години. Знае колко е мразен, трепери от страх за животеца си, впил се е във властта защото тя за него е сигурност. Остане ли без власт ще трябва да живее в бункер и да не излиза. Злините са му безбройни. Разделението на обществото му помага да се крепи, за което той направи много. Настрои хората едно срещу други, заграби законодалната и изпълнителна власт, и му остава само едно, да доограби това което още може.

148

ново предложение

преди 5 години

Предлагам да изберем БСП и БСП ще ни докара до първи по раждаемост в света, първи по доходи, най ниска корупция, най-образовано население, да ни наричат Монако на Европа, най-богата държава в Европа.

147

Анонимен

преди 5 години

Борисов твърди, че президентът не трябва да говори за корупцията, щото нямал конкретни сигнали. След това самият той казва, че проблем с корупцията има. Не разбирам защо след като Борисов може да говори по принцип, че има проблем с корупцията, президентът да не може да направи същото?