66

До Анонимен 74

преди 6 години

Най-странното е, че има игьоди, които са готови да посегнат и на Нобеловата на Басов и Прохоров. Таунс е там, за да не са капо американците при това така важно откритие.Игорь Сикорский им измисли хеликоптера. Защо думата е с гръцки корени?

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Мечти-и! Гледай да не се изпуснеш, да нацапаш наоколо в сънищата си! Русия и Китай са в отлични отношения - икономически, военни и политически! Да му мисли Дядя Сэм! Да забрави за о-вите Спратли, а да ги нарича Пенхуледао и да не се мотае много там с военни кораби, да не станат основи за нови рифове!

64

до 73

преди 6 години

До АнонименНай -странното, че всички неща изобретени ,както казвате, от руснаци са с английски имена. Интересно защо руснаците не им дават руски имена.

63

Анонимен

преди 6 години

Руснаците сигурно имат по-големи лазерни показалки. Все пак да не забравяме:"Николай Геннадиевич Басов е съветски и руски физик, носител на Нобелова награда за физика за 1964 година заедно с Александър Прохоров и Чарлз Хард Таунс за работата си в областта на квантовата електроника, довела до създаването на лазера и мазера."

62

Анонимен

преди 6 години

Тези дни в Москва имаше два случая с опити за заслепяване с лазери на пилотите напътнически самолети. Явно случаят не е за подценяване. Може да доведе до трагедии.В случая ми е забавно как мекичко протестират американците на китайците. Нещо не се зъбят като саблезъби тигри!

61

Анонимен

преди 6 години

BE TIQ KRAVARE VSE NQKOI IM KRIV NA TOQ SVQT TE PRAVQT MASA BELI I RYSQT MASA OTROVI PO SVETA SRAMA NQMAT VSE TE PRAVI

60

Анонимен

преди 6 години

Стара бракма,краварска

59

Кауня

преди 6 години

Параноята взе да взема връх.Американска база в Джибути няма!Базата е френска а американците са гости там.Китайците също нямат база а само ползват пристанището за презареждане на бойните си кораби,пазещи Аденския залив от сомалийските пирати.Информацията ви е доста неточна и вероятно е от някой украински сайт дето само датата е вярна.Ако сте наистина журналисти е редно да проверявате инфото поне от 3 независими източника.Тук просто станахте чест от явлението FAKE NEWS. Честито!БЛИЦ не са сами.

58

8===о

преди 6 години

Джибути е една плюнка държава.Обаче е държавата с най-много (и най-разнородни) чужди военни бази в света.Защото всички искат контрол над проливите при Африканският рог. Местните казват ,че третата световна война ,ще започне от Джибути.

57

Анонимен

преди 6 години

Лазерни мерници, такава е техниката. Оръжия с лазерно насочване. Армията на Саддам къде трябваше да се оплаче срещу лазерите?

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Пак се очертава напрежение по Украйно Китайската граница"Споко, няма да се получи. Китайците имат друг интерес. Превземат Сан Франциско, Лос Анджелис и Сиатъл. В тамошните Чайна таун американските власти нямат право да влизат.

55

Koч

преди 6 години

Сложете им ембарго, търговски санкции, изгонете китайските бизнесмени от ЮСА, накажете всички дето търгуват с Пекин и се разсърдете като на руските.Да видим стиска ли ви?

54

Анонимен

преди 6 години

Краварите колко хора убиха и то със оръжия и полуучиха Нобелови награди за мир на туй му се казва гьонсуратлък по нашенски. Светът се управлява от ***.

53

Морски

преди 6 години

Така им се пада на кравар,ите!

52

Лазери ?

преди 6 години

САЩ ползват цялата си военна мощ за цветни революции, преврати и намеса във вътешните работи на суверенни държави в резултат много хора бяха убити и прогонени от домовете си. САЩ имат химическо и ядрено оръжие също, а А САДДАМ НЯМАШЕ ХИМИЧЕСКО И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ.

51

Ползват видео терор

преди 6 години

Друг експерт споделя че е докладвал в съда че КАТ ползва забранена изрично от закона видео терористична техника .Дотогава зомбирани полицаи и техните началници подписват смело разорителни глоби за трайно увредените водачи снимани с терористични камери..ОСновния закон вкл чл32,чл29 и чл28 ИЗРИЧно ЗАБРАНЯВАТ ПОДОБНА НАГЛО ВРЕДНА ТЕХНИКА

50

Анонимен

преди 6 години

Джибути е руско. Въпросът е затворен.

49

Анонимен

преди 6 години

Пак се очертава напрежение по Украйно Китайската граница

48

Затвор за убииците

преди 6 години

колега дългогодишен експерт по транспорта е увреден тежко в главен мозък с камери по пътя за Ловеч..Има ракови маркери в челен дял на главен мозък..АМАН от нагли престъпници командващи КАТ през София..Работят за няколко исключително нагли фамилии на власт след 1980 година..Крадат милиарди от народа з а все по жестоко вредна техника../забранена от ЗАКОНА ИЗРИЧНО

47

Анонимен

преди 6 години

Че как да не ги обичаме алкашите де що има война се сме срещу тях а и алкашките ги обичаме буквално