6

Canario

преди 5 години

Според най-новите социологически проучвания, всеки втори испанец определя Рахой като un hijo de puta. Не трябва да забравяте , че той в момента управлява с правителство на малцинството , но силно подкрепяно от Брюксел, демек поредната марионетка в ръцете на бюрократите.

5

Гурбетчия

преди 5 години

От този Рахой по голям терорист испанците и да търсят няма да намерят. Този разби живота на милиони хора. Корупцията в фашистката му партия която управлява страната е неописуема. Самият той беше призован в съда. Американски фондове ЛЕШОЯДИ оставиха десетки хиляди души на улицата. На тоя не му пука за народа му ако може ще го продаде за жълти стотинки.

4

дарител

преди 5 години

България не е далеко от този проблем , тогава нито нато ,нито ЕС и разни други такива чиновници ,не може да помогнат.

3

Слънчарски

преди 5 години

До Анонимен 2 За момента им е по-удобно сегашното положение като автономии. Плащат малки данъци и държавенството в Мадрид поема по-сериозните отговорности. Ако обявят независимост, ще са само малко по-богати от Косово след като ще бъдат извън Европейския Съюз и ще трябва да пуснат собствена валута, която ще е прекалено ниска. Отделно страни като Германия и Франция никога няма да признаят новите страни, понеже това може да разклати вътрешно и тях, и няма да търгуват с Баски или Каталунци.

2

Анонимен

преди 5 години

Този толкова грехове има към испанците...

1

Анонимен

преди 5 години

Испанците са хубави хора ама ако не дадат свобода на каталунците и баските може да стигнат до Косовския и Донбаския сценарий освен ако не предпочитат гражданска война.