26

Ivo

преди 16 години

Naprazno sa si blaskali glavite jankite.Svetat se izpederastjava i bez tjahnite bombi.

25

BatGocho

преди 16 години

ahhahahahahaah

24

дайте бира

преди 17 години

за мене вси4ки сте гелове без изклученье!

23

преди 17 години

Че то и в дрена Елада и & е имало доста хомосексуалисти, ама това не им е пречело да се налагат с мечовете. Ама че тъпня.

22

Sasho

преди 17 години

Е на чайниците (китайците) им требва една такава бомба, щото това тяхното на нищо не прилича. На индийците също. ;)

21

Гошкооо беее!

преди 17 години

И ти си прав/а, но в това оръжие има много хляб. Ако го пуснат на гладуващите в Африка и ги изпедерастят, увеличението на популацията им ще бъде с доста по-мънЕчко. :)))Лошото е, че ако го използват в някоя война или локален конфликт, ефектът би бил много спорен. Току виж, Врагът опъне USарми-то...Срам, Позор и всички рейнджъри на фризьор. :-D

20

prokazaa

преди 17 години

Тея хора се чудят за какво да си дават парите. Вместо да помогнат на гладуващите в Африка и да подпомогнат световния мир, те се чудят каква бомба да направят. Много са зле!

19

psychologist

преди 17 години

Който смята, че хомосексуалността, бисексуалността и т.н. е болест няма понятие от психология, биология, сексология или каквато и да е наука. Но необразовани хора колкото искаш, а в това число влизат голяма част от военните. С една дума от лечение се нуждаят всички задръстени и предубедени хора, а не тези които имат по-различна сексуалност, в което понятие влиза не само хомосексуалността, но и много други. Най-смешното в случая, е че сексуалната ориентация няма нищо общо с хормоните, а се определя от съвсем други фактори, които са в процес на дискусии сред учените. А на онзи анонимния с военните списания ще му кажа, че ако взема написаното там за истина е един много заблуден човечец. Всичко там е псевдо, най-вече що се отнася до наука.

18

Kyky

преди 17 години

Dobre che na sa qa sazdali,che vraga im ako gi hvane v plen,dupe da im e qako:)))

17

filip.blog.bg

преди 17 години

И сега? :) Дайде бързо да направим от войниците напотенциалния враг на Буш - Путин, гейове :) Ми струва ли си? :) Говорим за школата на КГБ все пак :-) Там не гърмяха ли отдавна такива... хормони :)

16

bombajiqta

преди 17 години

Imam 4uvstvoto 4e takava bomba e padnala v na6iqt parlament predi vreme i o6te gi durji bolestta:)))

15

palladium

преди 17 години

и това са основно анонимни, твърдящи, че Хомосексуалността е болест!

14

преди 17 години

Хомосексуалността е болест! А подобна информация излезе още преди около 2 години в някой военни български списания...

13

haaa

преди 17 години

tapyy

12

QSY

преди 17 години

Значи , темата е много стара.Гей-моделът е бил в основата на спартанската армия. Там са насърчавали гей-връзките, като се е разчитало, че в бой всеки много усърдно ще защитава "половинката" си (или както там си казват, не съм запознат с терминологията).Едва след 36 годишна възраст са им разрешавали да се женят за жени. Който оцелее.Източник: док. филм по History TV.

11

Стар варшавски редни

преди 17 години

Искало им се на янките да откраднат някой и друг милион от чичо Сам ... Поне история да бяха чели. В древна Спарта са поощрявали хомовръзките между войниците, защото по този начин армията е ставала по-сплотена. Разчитали са на това, че всеки редови ще даде всичко от себе си, за да защити интимния си приятел в боя дори с цената на живота си или пък ще го подкрепи при чудовищните пешеходни преходи с пълно бойно снаряжение. Според древните хронисти пък, спартанската войска е била сред най-боеспособните и всявала ужас с хомовойните си. Никой от хронистите обаче не е описал случай, при който някой педи да се е надупил по време на бой или да е загърбил задълженията си на боец заради едното голо ***.

10

Иван

преди 17 години

Хехе, *** глупостта! С каквито и хормони да те наблъскат, не могат да ти сменят сексуалната ориентация, най-много да потиснат или засилят желанието ти за секс. Иначе хомосексуализмът щеше да е лечим, а той не е.

9

gay

преди 17 години

wow zasto ne pusnat edna takava bomba i tuka nad BG si4ki 6e sme gays i 6e ima mnogo gay love....

8

pi4

преди 17 години

Ами мисля че все пак на запад че и тук някои са поели от това вещество и им личи.Ако 10процента са *** значи в държавата са към 300000.Хора бдете!

7

Mars

преди 17 години

Tva samo american gays mogat go izmisliat- te shtot sa si gayove i bez bomba...