23

x

преди 6 години

Ако имаше някаква възможност Садам,Кадафи или Хафъз Асад да бъдат на власт 10 - най-много 12 години, те днес щяха да бъдат най-великите синове на своите народи.Но след 20 и повече години на власт те се превърнаха в чудовища(Хенри Кисинджър).Същото се отнася и до Ортега, не след дълго ще видим че това се отнася с пълна сила и за Ердоган и за Путин.И никакви САЩ,масони,евреи или световни конспирации имат значение.От хилядолетия е известно че властта развращава,абсолютната власт - абсолютно.

22

анонимен

преди 6 години

сценария е сьщия като в чили работа на цру и в бьлгария скачаха и рипахаа сега скачат от балконите от мизерия и болести

21

Анонимен

преди 6 години

"Искрата, която възпламени гнева на 18 април, е пенсионната реформа, която въвежда повишаване на вноските и намаляване на пенсиите."Вианги са ми били странни разбиранията ан политиците за реформи. Аз под реформа разбирам подобрения. На вдигането на вноските и намаляването на пенсиите, кое му е хубавото и реформаторското? По тая логика могат направо да спрат пенсиите, а вноските да си останат, пак ли ще е реформа?А и реформата предполага нещо ново, иновативно, а не просто вдигане на данъци.

20

Анонимен

преди 6 години

Позната история. 89г. Сорос ....

19

Анонимен

преди 6 години

обсебване на властта, медийте, правосъдната система - да ви звучи познато?!?

18

Анонимен

преди 6 години

Китайците искат да направят канал през Никарагуа, за да вкарат кораби в Карибско море. Това е някакъв абсурд да им се позволи.

17

Анонимен

преди 6 години

Не ни занимавайте с режими. Нали там е благодат и рай. Не ни интересува. Ние се отървахме.

16

Анонимен

преди 6 години

НЕ НА НИКАРАГУА Е ДОТЕГНАЛО, А НА САЩ.

15

Анонимен

преди 6 години

Да бе,не е и какво.Не го свалиха, когато е имало значение.Оставили са го пак да се върне на власт. Та сега се сетили.Никарагуа и престарелият и президент първа грижа на Тръмп.

14

Анонимен

преди 6 години

От 1990 до 2007 г Ортега не е управлявал Чети

13

Анонимен

преди 6 години

До Я ПА ТОАИ какви демократи са Радев, Йотова, Нинова, Каракачанов, Сидеров и още стотици знайни и незнайни войни на Москва?

12

Анонимен

преди 6 години

Каква цветна революция ви гони бе.За чий?Ортега управлява от 1979.Американците не са се намесили, във.времената, когато смазваха всяко комунистичевко движение в америките, в разгара на студената война.Не са се.намесили и по време на колапса Русия в началото на 90те.Сега на никой не му дреме.Още повече, че Никарагуа си е капиталистическа държава.Само дето лидерът се е опиянил от властта и явно иска да управлява до гроба.А това как е назначил жена си за вице е смешно.Мугабе втори.

11

Я ПА ТОА

преди 6 години

До Анонимен5КВИ КОМУНИСТИ СЪНУВАШ БЕ..У БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ ДЕМОКРАТИ,НАТОВЦИ И С ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СТАВАМЕ, ЛЯГАМЕ ГЛАДУВАМЕ И МРЕМ КАЧЕСТВЕНО...ТИ НЕ СИ ДЕМОКРАТ ТИ СИ ПРОВОКАТОРЧЕ---ЛАПАЛ СИ ПАРИЧКИ ПРИ КОСТОВ И СЕГА ПАК ЛА.ПАШ ПРИ БОКО..ПОЗНАХ ЛИ....

10

СатаНАТО

преди 6 години

Всичко на тоя свят ОМРЪЗВА, товарищи! И всеки ден комунизъм в продължение на 20 години - особено на горещите южни народи. Пък да си назначиш и съпругата за вицепрезидент, е съвсем нахално... Няма тук никакъв Сорос или ЦРУ (е, може би само мъничко ЦРУ, все пак...)

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Кои пенсии са 100 долара? Само земеделските, защото комунистите плащаха по 45 стотинки трудов ден на кооператорите. Е какви пенсии искаш като се осигуряваш на 45 стотинки? Двамата с жена ми получаваме общо 1500 лв пенсии и никога не сме били на държавна работа през последните 27 години.

8

Анонимен

преди 6 години

"Додея" ? ЖурналистиТе и те ли вече са 100 от селоо.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анониментака е ***рат се, виж герб колко са се

6

Анонимен

преди 6 години

Вашингтонска революция.

5

Анонимен

преди 6 години

Тия комунисти където са взели властта винаги са се oсирали обилно и винаги е имало кръв докато ги прогонят от властта. В България нямаше кръв, но за сметка на това комунистите си стоят по етажите на властта и работят яко във вреда на България и в полза на московските си началници.

4

Анонимен

преди 6 години

Ортега им изяде парите като го свалят и по дърветата ще поникнат пари сигурно, намирисва на дирижирана цветна революция. От 175 долара 3 % е колосалната сума около 5 долара щели да купят захар и ориз.