10

хахо

преди 6 години

една минута музика на аиран меидън струва пове4е от цялата 4алгарска простотия откакто е измислена. нормален 4овек не слуша такъв ***.

9

Анонимен

преди 6 години

В тази война не е имало добри. Всички са правили изстъпления. /То и всички са сърби, само че с различни религии/

8

Аз

преди 6 години

"басистът Крис Дейл"???

7

Анонимен

преди 6 години

цялата работа почна пак от сърбите.те подпалиха войната, защото не искаха да се разпадне Югославия с мир.сърбите към всички съседи са аругантни - те и нас биха превзели ако бяхме по малко.ако сърбите бяха по добри хора, нямаше да има почва на която да поникнат тия мюсюлмани дошли от Африка

6

Бай Иван

преди 6 години

Тогава първите талибани и муджахидини дойдоха в Европа по време на войната в Босна от Йордания и Сауд Арабия и бяха хвалени за действията си -обзглавяване на християни ,изнасилване на сръбски и хърватски жени и убиването им ,въобще действия типични за религията на мира ,но тогава бяха демократи ,в крайна сметка палачинката се обърна и се оказа ,че Караджич е бил прав ;) !!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Сърбите проспаха падането на Беплинската стена,а зверствата които извършиха във Войната в разпадаща се Югосравия,за тях изобщо не са интересни,дори не ги споменават,а непрекъснато обвиняват други за тях.

4

евро-простотия

преди 6 години

една малка част от ПЛАТЕНАТА тогава пропаганда за колонизиране на нови територии.абсолютни както всички такива Б

3

Балканец

преди 6 години

Аз слушам MC Yankoo, Mr Juve и други сръбски и румънски кючекчии, тия не съм ги слушал.

2

Maiden

преди 6 години

Dream of mirrors.

1

Анонимен

преди 6 години

Щастливци.