12

Perry

преди 5 години

И кой е спонсора?

11

Анонимен

преди 5 години

Не е лоша идея, не е и особено сложна за имплементиране. Вече си до работа, сещаш се, че си оставил котлона пуснат, вадиш телефона, натискаш едно копче и приложението си върши работата.

10

Анонимен

преди 5 години

За забравяме печка, да се върнеш вкъщи е разбирането, ама за забравена лампа ?

9

Анонимен

преди 5 години

До статистикСтрахува се да не остане стара мома.До неотдавна това е означавало да не остане неомъжена. Днес има малко по-друго значение, свързано с мъжкия сексуален интерес.

8

сминдух енд чесън

преди 5 години

Страхува се да не му подхвърлят пари,без значение дали от тераса или от прокуратурата.

7

статистик

преди 5 години

Стига бе - всички знаят, че българинът се страхува от две неща - да не настине и да не се мине. От какво се страхува българката още не е ясно.

6

Св

преди 5 години

Безсмислени страхове: Забравено ЛЕД осветление - 5 крушки - 20 ст./денонощие. , забравено заключване - 99% от бравите са отключваеми от крадците, забравен телевизор, компютър - 20-30 ст./денонощие. Основателни страхове са: забравен нагревателен, необезопасен уред - печка, ютия. Отплителен уред или климатик не са опасни. Забравена чешма, гръмнала мека връзка, протекла пералня. Това са си основателни страхове, които горепосочената система не може да предотврати.

5

аС

преди 5 години

Българинът от отчаяние гласува за царя, защото му бе писнало от сини и червени, пък то излезе жълто, та чак кафяво. Та до днес сме в тия , същите...

4

мандрахерц

преди 5 години

в хотелите отдавна има карти които включват всичко в стаята! Колко от тези страхливите са си го сложили у дома, умно това умно онова за какво.....

3

Стоян

преди 5 години

Долна и пошла реклама, за дом автоматизация човек да си я направи сам какви са тези у-ва и фирми в нас да ме шпионират и следят какво правя... след това тормоз с рекламки айде моля

2

Паникьосан

преди 5 години

Страх ме е българинът от отчаяние да не вземе да гласува за БСП, както направи през 90-те години, въобразявайки си, че вече несъществуващият СССР ще възкръсне и ще започне отново да ни налива заеми, които после да опрощава, за да си живеем нахранени и да няма безработица.Щото Нинова яхне ли държавата, Жан-Виденовото време и Лукановата зима ще ни се видят райски периоди!

1

Анонимен

преди 5 години

40% от хората които ползват интернет, при това тези които си правят хороскопи, питат гугъл какъв ще е денят им и отговарят на подобни анкети, повярвайте ми това няма нищо общо с 40% от българите.