277

Анонимен

преди 6 години

До До 264Докато сумарно не се въведат немски данъци и осигуровки, няма да се оправи България. Не трябва да е процент, точна сума, от която да се тръгва нагоре- примерно от 400 лева данък и осигуровки за лицата осигурявани на минимална заплата- и без това няма хора които вземат по малко от 1000 лева в България. А относно НАТО, САМО С НАТО ЩЕ ПОЛУЧИМ ЗАЩИТА ОТ АГРЕСОРА И НАЙ ГОЛЕМИЯТ НИ ВРАГ- МИРИЗЛИВИТЕ РУСНАЦИ.

276

До 264

преди 6 години

Например, колко ти струва апартамент или дори къща в Лондон и колко в София? Колко ти е данъка на колата? Колко ти струва ресторанта? Или плащаш няколко хиляди за човешки труд (строител, инженер, монтьор)? И накрая, нещо, което не се измерва с пари - колко ти струва да се отречеш от род и родина? Ама ходи къде искаш, твоя си работа.

275

До 264

преди 6 години

Мияч е твой роднина от женски пол. Аз имах късмета да завърша чуждестранен ВУЗ и мога да работя модерната си професия в цяла Европа, но тук ми е най- изгодно икономически. Но ако това задоволява злата ти душица, може да си представиш, че съм мил чинии, все тая. Доходи над 50к евро годишно са висока сума за цяла Европа. В Люксембург и Кралството ми предлагат толкова. Но тук с 50к лева можеш да си позволиш неща, недостъпни за западняците. В БГ е рай, но много хора сте зли и не го осъзнавате.

274

Ангел

преди 6 години

В Конституцията е записано че България трябва да брани територията ,цялостта и идентичността си, с всякакви Конвенционални средства.След като нямаме Армия .Членството ни в НАТО е единствения вариант.Така че Моля ви !Непротивоконституционствувателствувайте!!

273

Az

преди 6 години

Хахахаха Каракачанов да поведе армията хахахахаТи стъпвал ли си скоро в поделение да видиш за каква трагедия става на въпрос

272

Истински Българин !

преди 6 години

277 - Саминше се пазим ! Ще възстановим армията си мн инше сме независими !!

271

Az

преди 6 години

Да попитам само ,кой ще ни пази , ако го няма НАТО ?

270

Az

преди 6 години

Валя Ахчиева - Веселин МарешкиНапишете това в гоогле и ще разберете ,за какъв човек говорим

269

НОЙ

преди 6 години

И НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА ОСОБЕНО Г-Н МАРЕШКИ НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е УБИЙСТВЕНО ПРАВ.НЯМАМЕ НУЖДА ОТ НАТО - ТО ОТ НИКОГО НЕ НИ ПАЗИ А САМО ВЗЕМА И СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАС ПО БАЗИТЕ КОИТО ИМ ДАДОХМЕ НА ТЕПСИЯ ОТ П.РОДАЖНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ И ТОЯ И.ЗКЪКЛЕН НЕЛНОРМАЛНИК СОЛОМОН ПАСИ.

268

Хе хе

преди 6 години

Не сме забравили още как драпахме за визи, за ЕС и за НАТОСлед две три поколения може и да се намерят балами за референдум;)

267

Саманта Робинс

преди 6 години

България вън от НАТО!

266

Анонимен

преди 6 години

То и в един референдум дали да се обесят комунистите Ще се гласува ЗА виж за нато незнам 50 на 50

265

Анонимен

преди 6 години

Имаше няколко оферти немска и американска познай защо им отказаха няма комисиони а и да не плашат медведа

264

extremist

преди 6 години

Ако НАТО иска да бъде наш партньор, те спокойно могат да ни подарят няколко самолета, а не последните български пари от най-бедната държава в Европа да ги изсмучат и на практика да хвърлят нар - СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ЕС...АМА ИНАЧЕ СМЕ СИ "ДРУГАРЧЕТА", ТОЧНО КАТО ЕДНО ВРЕМЕ СЪС СССР НО БЕЗ БЕНЕФИТИ

263

extremist

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВ НАТО ВЕЧЕ ИМАШЕ - ВСИЧКИ СМЕ ЗА

262

Анонимен

преди 6 години

А референдум за отпадане на ДДСто ?

261

анонимен

преди 6 години

референдум за излизане или оставане в нато и ес ще се подчиним наболшинството

260

Анонимен

преди 6 години

Ама правото на хорицата да избират, къде го оставяме ?

259

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Логично би било да имареферендум!!Ако мнозинството е за НАТО,добре.Ако мнозинството е без НАТО-пак добре!НАТО и ЕС не са единствените!В ЕС ни третират като роби на мафиотите ни

258

Анонимен

преди 6 години

254 - 6к изкарват миячите. Аз з амияп с 4к Заплата в България не съм чувал.