9

Анонимен

преди 6 години

Колко извратен трябва да бъде човек и след тази новина да пише тука- '' Не , не , не е вярно , няма да е по добре , все по лошо ще става ... '' Само защото не може да понесе успеха на другите и че неговата партия не е на власт

8

X

преди 6 години

Еиииии,тук без Бойко,Корнелия и руснаци не може да мине! Някои тука като развалени плочи повтарят до самозабрава ,каквото са им написали чорбаджиите !!! А бе ти.кви ,за каква икономика говорите бре? То такава вече 28 години няма! Разграбена и разрушена по заповед от запад! А сега се питате защо инженери и специалисти са в западна Европа....продължавайте да се питате,скоро и няма да има и това,на което викате ИКОНОМИКА!

7

До 3

преди 6 години

"Колкото по късно влезнем в ЕВРОЗОНАТА, толкова по-дълго ще сме по-малко бедни. Еврозоната е олицетворение на високи цени и регулирана икономика" Доста са се постарали от БКП/БСП да ви промият мозъците. Ви нямате ли глави на раменете си, за да мислите сами и нормално???

6

Ти да видиш...

преди 6 години

Какво ще каже Корделка за тази новина ? Лошо!

5

Анонимен

преди 6 години

смях и лъжи

4

Анонимен

преди 6 години

Радио Ереван в у нас отдавна!

3

Тоя

преди 6 години

Колкото по късно влезнем в ЕВРОЗОНАТА, толкова по-дълго ще сме по-малко бедни. Еврозоната е олицетворение на високи цени и регулирана икономика.

2

Анонимен

преди 6 години

Вятър и облаци.Манипулация, подходяща за куха лейка. Аз живея тук - да събираш данъци и да ги даваш на депутати, гинки и калинки, това не е икономика.

1

Българин

преди 6 години

Браво, Бойко. И по-скоро в еврозоната. Да оставим веднъж завинаги мизерните руснаци да мизерстват сами.