80

Ужас!

преди 2 години

Ужас! Само източи хазната. Колко милиона лв. присвои Фердинанд след абдикацията си? Няма никакво право на "царски имоти", защото са държавни. Едва ли в Италия ще го търпят да си живее на народна издръжка. Никога не е работил. Играе страшен хазарт на Бахамите с български народни пари. Колко пъти ще го обезщетява България?! Жена му Маргарита си купуваше дрехи от втора употреба, което е просташко.Той трябва да бъде екстрадиран, защото издръжката му е много скъпа.

79

А СЕГА ДЕ???

преди 5 години

Симеон никога не е бил коронясан - така че не е цар. Ако твърди че е такъв, значи е САМО.ЗВА.НЕЦ!!!

78

Щирлиц

преди 5 години

Цар не е бил за щастие,дано никога и не бъде.

77

СатаНАТО

преди 5 години

Оплюването на всичко българско е генерална линия на Москва - за да не остане българско самосъзнание у хората и да са готови да станат безгласни поданици на Путин. Такива, в каквито превърнаха абхазците, осетинците, арменците и двукраките животни от ДНР и ЛНР.

76

POPI

преди 6 години

e lochi i chernogledi xora.tova e ZAR.tREBVA MALKO DA UVAGAVATE ORATA.CHOVEKA E STRADAL I OCHTE STRADA ZA VLAST I AKO MOGE VSICHKO DA SI VZEME. BACHTINIA ..I VSE PAK AKO NE BECHE TOI NEMACHE DA SME V EVROPATA..NEKA SI ZARUVA CHOVEKA..

75

ИДИОТ,

преди 6 години

До ...тъжно...ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ... ВЛАГАШ ЛИ ИСТИНСКИ СМИСЪЛ В ДУМАТА. КАК МОЖЕ ТЕЗИ ДОКАЗАЛИ СЕ ПИЯНДЕТА И К...И ДА СА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА ЕДИН НАРОД? НИКОГА НЕ БИХ СТРАДАЛА ЗА ИЛИ ЗАРАДИ ТЯХ.СМЕХОТВОРНО И НЕЛЕПО...

74

Анонимен

преди 6 години

За пореден път се убеждавам, че България си има идеална почва за развитие на Русофилство, Плебесцит и Простащина. Затова и една част от хората емигрират от БГ ,а не за пари...

73

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а Ламбо е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 2000 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ.

72

Анонимен

преди 6 години

Симеон Борисов Сакскобурготски НИКОГА не е коронясван (и няма да бъде) за цар на българите.Не ни занимавайте с житие,битие на мадридския крадец.

71

To6

преди 6 години

Как да коментирам изгонени от България, разрушители, с влакова композиция багажи и злато.

70

:D

преди 6 години

До 74:Знаеш ли какво е пунктуация?Чувал(а) ли си за препинателни знаци?Това са едни малки точици, чертички, чертички с опашчици (наричат се още запетайки), завити чертички с точка отдолу. Предполагам, че пълен и кратък член за теб имат единствено еротично значение!?

69

до Авторката

преди 6 години

От къде открадна Текста не си го писала , тука само копирани Текстове от други сайтове

68

Груева

преди 6 години

На кого е цар ,бе? Стига с тоя *** и лъжец.Нали нямаше претенции ,сега ни съди в Брюксел?Комарджия и непрокопсаник.На кого е цар ?Ние много отдавна сме република.

67

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА

преди 6 години

ЖИТИЕТО И БИТИЕТО НА ТОЗИ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ГО ТИКАТЕ В ДНЕВНИЯ РЕД.ЧОВЕК КОЙТО СЪДИ РОДЕНАТА СИ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ СЪДБАТА

66

Опазиха царя

преди 6 години

От Москва 1947 година пристигат обсебени от масови убиици.След убииството на Георги Димитров започват тежки години з а БЪлгарския народ. НАказан тежко с репарации.Жестоко са ударени БЪлгарските села с насилствена кооперация.Вълко Червенков след като взема власта успява да прогони обсебени от *** съветски престъпници от София .

65

Тоя пък смешко

преди 6 години

СМАЗВАНЕ на постигнатото до 1944 - ВЕЛИКИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ - да, големи големите национални катастрофи, 90% селяни с ***, половината българи неграмотни, купонна система, София и други градове разрушени, България във война с Вбр, САЩ, СССР и Германия?!?и др. постижентия на "елита" с извинение..

64

Анонимен

преди 6 години

През 2009-та казах, че ще плачем за Царя.Така е, плачем още. Лошото е, че много българи изпомряха.

63

още

преди 6 години

През 2009-та казах, че ще плачем за Царя. Изключително културен и възпитан държавник. Всъщност това е единствения Премиер на България, от когото никога не ме е било срам! Имаше грешки в управлението му, но не може да дойдеш от чужбина и да вземеш само чужди хора да управляват страната. Затова се довери и на тукашни, които го предадоха. А тези, които докара от чужбина, колкото и да бяха оплюти, се оказа, че са професионалисти, затова сега имаме нисък външен дълг, с който Боко се хвали.

62

Цезар

преди 6 години

Да живее Републиката ! Вън монархо -кърлежите от България !

61

WHITE POWER

преди 6 години

Всъщност 1944 година идват на власт едни миризливи горски плъхове... които само рушат. Избиват по интелигентните и спретнати от тях... Това е все едно *** да ти нападат апартамента....