39

Анонимен

преди 6 години

Събирала е пари сигурно за пластична операция. Това не е изнудване, просто изпаднала в нужда

38

Анонимен

преди 6 години

"Десислава Иванчева е рекетирала чрез посредници и други мастити бизнесмени. Един от тях е Юлиян Димитров Угото, който е кум на бившата ни футболна звезда и капитан на националния отбор Стилиян Петров. ... с Юлиян се свързал посредник на Иванчева, който на среща с кума на Стилиян Петров обявил, че казусът му може да бъде разрешен, ако брои 100 000 евро подкуп..."

37

До 35

преди 6 години

"Защо? Да не доносничиш на червената партия ГРОБ! Ах ти какъв съвременен комунист си за това е кодирано."Този, червеният пак за политика си бълнува. Ама много неграмотно пишеш, затова нищо не ти се разбира!!! Едни несвързани и безсмислени изречения...Трябва да си водиш преводач, ако решиш да напишеш нещо.

36

Анонимен

преди 6 години

Скандалът с кметицата на Младост ще се превърне в лебедовата песен на властта, ако се окажат верни последните изтекли информации.Според честни, и възмутени от случващото се, служители на Комисията за борба с корупцията, на СРС-тата около Иванчева действително са светнали много неща, и те засягат най-висшите етажи на властта. Това е причината въпросните СРС-та да се крият, и дори 2 съдебни състава да не могат да ги видят.

35

До 32

преди 6 години

Превеждай! Нищо не ти се разбира..Защо? Да не доносничиш на червената партия ГРОБ! Ах ти какъв съвременен комунист си за това е кодирано.

34

Анонимен

преди 6 години

Думнаха ли крадливата фризьорка, думнаха я.Възстановяват ли законността, възстановяват я.Има ли недоволни, има. Тези които искат да ползват чуждата собственост безплатно.Ха честито на всички, най-вече на кметицата. Получихте си го.

33

БАТАК МЛАДОСТ

преди 6 години

Застроителната мафия малце се оля. Кметицата Иванчева един.ствена може да назначи заместник, като при това изрично му делегира правата да издава разрешения за строеж. Така че новият кмет няма как да се развихри, новите РС ще са незаконни.Както и самото му назначение. СОС наруши вече закона с новото назначение

32

До 30

преди 6 години

"И мен ми взе радост, че си болен мозък. Иванчева не принадлежи на никоя партия и е независим кмет, но заради ВИФ и там Тиквони *** "Бога слънце" направиха стар номер в КОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ иначе алчните инвеститори казват чао!Та малко зло е стопъти опасно от най-голямото зло, а да трябва да ти се преведе на прими-тивен език един милион *** начело с тъпоъгълника е свръх опасно от пет милионна нация, а това няма да се допусне малцинство да ръководи нацията!" Превеждай! Нищо не ти се разбира..

31

Вижте я Иванчева

преди 6 години

Споразумението за строежа до бл. 70 - така става, когато инвеститорът те е заснел да искаш подкуп: mladost.web.bg/prikazka-s-losh-krai/

30

Анонимен

преди 6 години

До Обзема ме радостИ мен ми взе радост, че си болен мозък. Иванчева не принадлежи на никоя партия и е независим кмет, но заради ВИФ и там Тиквони *** "Бога слънце" направиха стар номер в КОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ иначе алчните инвеститори казват чао!Та малко зло е стопъти опасно от най-голямото зло, а да трябва да ти се преведе на прими-тивен език един милион *** начело с тъпоъгълника е свръх опасно от пет милионна нация, а това няма да се допусне малцинство да ръководи нацията!

29

Вера

преди 6 години

Омръзна ми до смърт вече да чета за Младостките неволи на една корумпирана некадърница и бандата мишоци на държавна службица, които не искат да си вършат работата и се чудят как да се скатаят и оправдаят, аз аз всеки месец внасям данък, за да им плащам това веселие.

28

Анонимен

преди 6 години

Сготвиха я, защото не играе по свирката на Банкнянския тлъстак.Това е истината. А относно това, кой я е избрал - избраха я граджаните на Младост, въпреки опитите на Гробарите да фалишфицират отново избора.Избраха я, именно заради това - защото не се страхува от Мафията.

27

Обзема ме радост

преди 6 години

Ей, умирате от яд, че червената кметица (избрана с гласовете на БКП/БСП и ДПС) се оказа страшно корумпирана и ще си получи заслуженото. Място не може да си намерите и пишете злобни и фалшиви коментари, като се надявате някой да ви повярва. Е, това е положението, даже и да не ви хареса. Червената мафия трябва да бъде наказана и вече се започва. Браво на ГЕРБ! Действайте! Ние ви подкрепяме!

26

УЧИТЕЛ ОТ МЛАДОСТ

преди 6 години

Две години е в кметството и чак сега разбра ,че е некадърен и .....нещо отдавна известно на всички занимаващи се с образование в МЛАДОСТ/ресора на Клисуров/

25

Анонимен

преди 6 години

Начело с Фандъкова всички в общината са за затвора - разбити тротоари , улици пълни с дупки , ЦАР БОРИС 3 ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е АСВАЛТИРАН А СЪЩО И УЛ.ЛЮБЛЯНА, НО ПАРИ НЯМА !!36 000 000 ЛВ. ЩЕ ОТИДАТ ЗА ДУПКИ , А КОЛКО ОТ ТЯХ ПАК ЩЕ ОТКРАДНАТ НЕ СЕ ЗНАЕ!?

24

Анонимен

преди 6 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".

23

Йода

преди 6 години

кмет Иванчева я искам на балотажа за Президент на България...

22

Анонимен

преди 6 години

Прогнозата И СЕ СБЪДНА. Зор голем.

21

Член

преди 6 години

в Света Троица е същото, презастрояване, вече са над тротоарите и плътно до булевардите... парко места няма, дървета се унищожават

20

Andreshko

преди 6 години

До # 3. Парите не са за Фандъкова,тя ще ги занесе после на правилния човек,който управлява мафията,пардон МС.