6

Анонимен

преди 4 години

На мен щяха да ми слагат стенд2618 преди 6 години. Бях на хиляда хапчета и поддържаща терапия. Почти не можех да ходя от кризи. Моята лична лекарка ми препоръча да пробвам с Венус Форте. Това е първата добавка направена специално за сърдечно болни хора. Аз нямаше какво да губя и почнах. За близо една година прием всеки ден по 3 супени лъжици аз станах отново човек. Кризи вече нямам, лекарства не пия , ходя на работа без никаква умора и отново се радвам на живота. Горещо я препоръчвам!

5

Ratazana

преди 5 години

Imam postaveni 6 stenta na vednaj v Ispania,gr.Guadalaxara,jiv i zdrav sa vehe 2 godini i 6 meseca,tuk v BG se 4ydia kak taka ohte sam jiv.

4

мед мафията трови

преди 6 години

проучени жертви подават че са отровени с хлор токсични канцерогенни разтвори продавани вместо питейна вода и последвала неадекватна лекарска терапия.. бялата мафия трови стотици милиони и с над 100 широко влагани спец продукти вкл в храни,сладкиши,колбаси,хляб,макарони,фиде.Продуктите увреждат трайно милиони жертви и обезпечават пациенти з а мед мафиотите.Да се намерят и открият опасните нарочно влагани спец съставки..

3

Ликвидатора

преди 6 години

Байпасите са най-доброто,макар че операцията е тежка и може да продължи много часове. Познавам много лекари,които от страх от операцията предпочетоха стентове,до един за на 2 м. под земята. А това че за щяло и нщяло се слагат е истина,5 бона е 40 минутно им поставяне,ама дали е трябвало или не,важното е здравното заведение /особено частните/ да лапнат парата,пък после квото ще да става с пациента.

2

Анонимен

преди 6 години

В Англия ги лъжат,че ще се оправят с парацетамол за всичко и да спазват режим...от петък до неделя пияни до откат.Имат по добро здравеопазване, а касата я обират доста по успешно.

1

Варненец

преди 6 години

Стента е нелош вариант, но сега в БГ- то го слагат за щяло и нещяло. Дори за шарка. Казват, че по-вече от два стента не е хубаво, но имам приятел, на който му нанизаха 11 стента... С 8 лекарства доживот. Щото касата плаща като поп и то много! Добре, че в Кардиолайф, намираща се в Марешки не можаха да сложат стент на баща ми, източиха пътеката за седмица и го изстреляха на опрация. С 4 байпаса в Терапията Варна сега е жив и здрав. Без лекарства! Стента е менте, за пари.