82

стефчо

преди 6 години

Жената да не е луда да бачка за храна и сметки,щом може всичко да е осигурено на тепсия барабар с лукса.Това е жена бе пичове....какво искате???

81

Отегчен

преди 6 години

Ей, СПРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ с тези информации, снимки и умилително-сърцераздирателни историйки! Кого чак толкова го интересуват подробните преживявания на тази двойка? И други хора са влюбени, и други жени са бременни, и други жени хващат някого заради парите му, и други мъже оглупяват заради по-млади жени, и други стават за смях и подигравки, но чак толкова - ПРЕКАЛЕНО, ТВЪРДЕ МНОГО ПРЕКАЛЕНО И СМЕШНО Е!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Съмнявам се да е от него бебето. Тоя е съ ро сои ден джендар

79

Анонимен

преди 6 години

влюбения театър продължава. Като му роди наследник ще бяга с част от милионите.

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 81Като те слушам какви ги говориш изобщо никога не си бил читав. Обикновено московско слугинче се оказазваш.

77

Анонимен

преди 6 години

Още не мога да повярвам как излъга и подмами българксият народ да гласува за него. И аз се хванах , признавам си, читав изглеждаше,сериозен, интелигентен, уравновесен мъж... а то какво излезе..

76

хъ

преди 6 години

е га ти досадници1111111111111111111111111111111111675.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;1

75

карина

преди 6 години

Пожелавам на бившата жена на Плевнелиев и на децата му здраве, здрави нерви и сплотеност, за да преживеят цялото това щастие на смешника

74

Оттегчен и преди

преди 6 години

Абе писна ми от тоя плюнко и от тая синя птичка. Да са живи и здрави, но вече досаждат на хората

73

Шефа

преди 6 години

Пак изтипосаха нашата "звездна двойка", с по два , три брака зад гърба си!Плевнелиев гледа замечтано , като влюбен котарак , но не знае , че в случая той играе мишката!

72

Анонимен

преди 6 години

Децата на Деси ще се карат за парите и имотите с децата на Роси.

71

Анонимен

преди 6 години

Защо това е сред новините не мога да разбера?!? Какво толкова важно е за хората кой с кого се държи за ръка и под чия пола е бръкнал?? До кога ще ни заливат медиите с ПОМИЯ??

70

Анонимен

преди 6 години

До ИванИванчо, познавах един, който по онова време работи в Германия и е ръководил около 500 строители. Съвсем друг типаж - стоманен поглед, избръснат до синьо, стегнат мъжага! Можеше да изпълнява ролата на оберст от Вермахта в някой филм. Личеше му офицерската стойка. И какво, спечели колкото за апартаментче. Този мишок спал в колата си! Жалко и...незаконно! Комсомолски функционер - бояджия!

69

Анонимен

преди 6 години

ОтBрат!

68

Анонимен

преди 6 години

Сестро, айде спри със статиите за "симпатичната" двойка!

67

Анонимен

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с тези!Пошло, нагло,парвенюшко! Човек събрал цялото презрение на българският народ сега с чалгарският ви PR става още по презрян и омразен!

66

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм изпитвал антипатия към Плевналиев. Случаен човек в политиката с няколко вредителски за страната изказвания към велика страна, която е важен световен фактор и към която 3/4 от народа ни изпитва братски чувства. Т.е. - тръгнал да се конфронтира, а това едва ли е признак на ум! Хвалипръцко - бил един от най-големите математици на България! Тагамлицки, Брадистилов, Петканчин, Обрешков,Сендов, Скордев,Въндев.. С кого се сравнява? Разбирам да беше престолонаследникът на Британия или брат му

65

Анонимен

преди 6 години

Офф, аман от тези.

64

vivian

преди 6 години

Малко е старичък Плевнелиев за бебе, но пък щом се чувстват добре двамата,защо не. Разведени са и двамата, не става въпрос за изневери във връзката им, така че всичко е наред.

63

Диетолог

преди 6 години

Е,да де,ама..@$%%@...офф,ПОВЪР..НАХ върху клавиатурата...ще допиша после!?!