35

Анонимен

преди 6 години

До Синя краваГ. Аспарухов е роден в София и живял в кв. Редута Завистта на ЦДНА като войник го задължиха да играе за армията което назре до народна революция и привилегированите го заточиха в тракия.

34

съвременник

преди 6 години

До футболист от ДСАвтора 33 на изречението е уникален ули го френ никога не се е докосвал до до най-интелигентния и скромен български футболист. Червените от ДС го заставиха да играе за чорбарите и да спаси кариерата си ТОЙ игра за филиала им в тракия. 33 не е лошо да чукаш принудително камъни за да ти дойде акъла.

33

футболист от ДС

преди 6 години

Каква легенда бе, тоя полицай от шесто е бил доносник. Гунди е офицер от държавна сигурност и заради многобройните си доноси е повишен в чин майор. Срам за футбола, а не легенда.

32

Цска-София-Евроидиот

преди 6 години

Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите евроидиооти Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !

31

Синя крава

преди 6 години

Антверпен поздравява Евроид***тите за 75 г. от рождението на футболиста на Ботев Пловдив - Г. Аспарухов.

30

Анонимен

преди 6 години

Ако беше жив, беше подходящ за чистене на калеврите на Стоичков.

29

най-великият

преди 6 години

Sic transit Gloria mundi, non transit Gloria Gundi. (Така преминава световната слава, не преминава славата на Гунди).

28

за Гунди

преди 6 години

Уикипедия никога не лъже --Georgi Rangelov Asparuhov (Bulgarian: Георги Рангелов Аспарухов) (sometimes also spelled Asparoukhov), nicknamed Gundi (4 May 1943 30 June 1971) was a Bulgarian footballer who played as a striker. He is considered to be among the top Bulgarian footballers of all time . A prolific forward of his generation, Asparuhov was renowned for his finishing, technique and heading ability. He was voted the best Bulgarian footballer of the 20th century.

27

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

26

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

25

Анонимен

преди 6 години

Кога ще го осъдят по смъртно, за каране с превишена скорост след употреба на алкохол и причиняване на смърт на повече от едно лице?

24

ДА!

преди 6 години

ГУНДИ БЕ ГОЛЯМ СПОРТИСТ, НО СТАНА ТАКЪВ ЗАЩОТО ИМАШЕ И ДРУГИ КАТО НЕГО! СТАДИОНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ ,ФУТБОЛЪТ ДОСТАВЯШЕ РАДОСТ И ИГРАЕХА БЪЛГАРИ !А СЕГА, КОЛКО БЪЛГАРИ ИМА В ТЕЗИ ОТБОРИ И КОЛКО ПАРИ СЕ ХАРЧАТ ЗА ЧУЖДЕНЦИ, КОИТО НЕ ГИ ЖЕЛАЯТ В РОДНИТЕ ИМ КЛУБОВЕ 1 ЖАЛКО, НО ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА!

23

До H.Himmler-21

преди 6 години

Ами нали Герб ви оправи ,,мушиите" бе миризлива душицо.Да не би благодарение на филанкишията да ви замазаха проблемите.Обърнахте цялата държава с хленченето си не по когото трябва Томовци,Митал,Титаните,Манджуков,оня бореца десетина италианци и какво ли още не и все Герб ви е виновен.Както сега плюете по Домусчиев.Че с какво е по различен изкуственият отбор на Домуса,от този на Ганчев.Има футболна история и тя НЕ МОЖЕ да се фалшифицира.Истинските червени не са в този отбор на Стоилов/Ганчев.

22

Анонимен

преди 6 години

Мачовете на Левски с Чавдар от Етрополе, дали си струват?!

21

HeinrichHimmler

преди 6 години

Много ла*нари са се навъдили тук. Кои сте вие да казвате кой какво да празнува ? Разбирачи. Нямало ЦСКА, като няма ЦСКА, защо се изсипвате на националния стадион малки сини душички. Комплексирани от големия брат, винаги искат да са на неговото място, затова и пропагандират тезата, че "нямало" ЦСКА. Ами има, колкото и да ви е неприятно, ходете да си ревете, защото червеният гигант скоро ще се изправи, а тогава жална ви майка. И внимавайте ГЕРБ да не си отидат, че тогава и миризливите пари с тях..

20

с признателност

преди 6 години

Вечна им памет винаги в сърцата на ГУНДИ и на ЦСКА !

19

Анонимен

преди 6 години

До Факт14А как е завършил живота си знаете ли?

18

Анонимен

преди 6 години

Феновете на вече несъществуващия ЦСКА какво ще празнуват? Празнуват спасяването на изпадналия във втора дивизия Чавдар обединен с ЦДВ, черз ново обединение със Септември, от което се роди Септември при ЦДВ, после преименуван последователно на ЦДНВ, Отбор на софийския гарнизон, ЦДНА и най-накрая през 1963 година се появява ЦСКА Червено знаме след обединението с ДСО Червено знаме. Накрая през 2016-та година ЦСКА завършва съществуването си като първенец на Югозападната В група.

17

Анонимен

преди 6 години

Аспарухов е световна марка.Обожаван от най-великите треньори на времето си.Идол за милиони деца,блян за милиони жени.Автор на безсмъртни шедьоври на зеления терен.Признаван за по-добър от тях от Еузебио,Ривера,Мацола и ред други световни имена.Пример за подражание.И за жалост-почти нищо общо със сегашния Левски.Който се крие зад неговото велико име.И това на Апостола.Нищо общо

16

Анонимен

преди 6 години

Левски беше име и идея горе-долу до демокрацията.По времето на СДС и Бакърджиев се превърна в отбор на властимащите,и така е досега.От идеята нищо не е останало,отборът е от играчи на които не си заслужава да помниш имената,защото от другия сезон ще са в друг отбор.Измислят си идеология на антикомунисти,което е най-голямата смешка.Не съм нито от Левски,нито от ЦСКА.Но никъде няма отбори кръстени на нац.герои,така трябва да е и тук.А ЦСКА реално вече не съществува.Измислен свят за вярващи фанатиц