118

Херкулес

преди 5 години

Няма следствие без причина! Извратенията на феминизма е минала всякаква граница, а убийствата на жени от мъжете ще се превърне в масово явление. Войната я обявиха жените, с просташката си мечта да са равни с мъжете, и сега ще си носят последствията. Не може козата да е равна на коня и да яде колкото него, че и да има право да го изгони от конюшнята за да се разположи там. Да пребиеш от бой нагла жена не трябва да е престъпление а похвално поведение за всеки мъж, уважаващ себе си и мъжката чест.

117

насилват дигитално

преди 6 години

Дигитално насилените деца се познават отдалече.ИМА подпухнал вид.МАсовит е убиици ползват НЕЗАКОННИТЕ КОРУПЦИОННО ИНСталирани камери за опасни експерименти. Следят нарочно подадени отрови ,импланти и микрочипове в телата на децата /Тренират обсебване по малцинствени групи..Пробват с обемно обсебване с цел превръщане на деца в пасивни обратни..

116

насилват с камери

преди 6 години

Няма спомени за домашно насилие в регионите където съм живял..Заради наглите крадци на власт ограбващи показно народа стотици хиляди семейства са разделени трайно..Има насилие в училища ясли и градини чрез видео педофилски камери.Увредените жестоко деца се познават перфектно.Педофили с е опитват д а им искривят съзнанието.Масови убиици ги обсебват чрез камери с цел убииства на учители и ученици..

115

Няма женени вече

преди 6 години

НАгли престъпници на власт в София ликвидират ударно народа БЪлгарски след 1989 година.Първо избиха кравите,прасенцата,овцете,магаретата сега посегнаха на хората.. НА първо място сме по убииства в света чрез инсулти,инфаркти,рак..Държат човешките майки в училищата докато ги повредят тежко нелечимо..Милиони девойки не успяха да се задомят и да създадат семейство..НЯМА раждания на деца за бъдещето.

114

nelkagg

преди 6 години

Саркастичното заглавие на статията дава повод за некомпетентни коментари и създава много грешно впечатление, освен това е несериозно. Бих искала да споделя статията, заради съдържанието ѝ, но няма да го направя, заради заглавието. Домашното насилие е много сериозен проблем, който засяга базови човешки права на стотици хиляди жени и децата им, защото всяко дете, чиято майка е жертва на насилие, също е жертва. Такива заглавия са неуместни при такъв глобален проблем. Моите уважения!

113

братя

преди 6 години

Ето една област, с която с руснаците сме братя--да биеш жена си не е престъпление, а гордост и проява на мъжественост, когато алкохола не ти дава друга възможност и ти отнема мъжката сила....и това съчетано с любимите разговори за казармата, моята кола и колко жени съм таковал....

112

Handel

преди 6 години

Ето защо не само трябва незабавно да подпишем Истанбулската конвенция, но и да я допълним творчески с нещо наше. Например да бъде лишаван от родителски права права всеки родител, чиито дете след 1 година джендерско обучение все още е хетеросексуално. И детето да бъде предавано на двойка гейове ако е момче или на двойка лесбийки ако е момиче, за отглеждане. Хубавото е че за момчетата ще има ръководство написано от стария пърдел Сър Елтън Джон със заглавие "От хетеро до гей за три седмици"

111

АБВ

преди 6 години

Както е казала една жена на приятелката си, по повод на тяхна позната(задето мъжът й я е биел често, често): - Един, два пъти в седмицата - може, ама чак пък всеки ден!!!

110

А СЕГА ДЕ???

преди 6 години

Ей, Санде! Ти руснак ли си? Защото само тях жените им ги бият!!!

109

Гoшу

преди 6 години

Една от най-красивите жени, които съм виждал ми е споделяла, че е била изнасилена на 17 години и забременяла. После се омъжила за насилника си. После и прави второ дете, като през цялото време е жертва на физически и психически тормоз. Бях толкова учуден, до немай къде. Питах я защо така. Ами аз съм от малко населено място и всеки познава всеки. Няма как бременна да е без мъж, няма и на кой да се оплачеш. Та всички ***, дето смятат насилието над жени за нещо естествено им пожелавам самота

108

Fallschirmspringer

преди 6 години

Според мен нищо не може да оправдае един мъж да посегне на жена.Нищо.Аз съм вече на възраст,тренерал съм 8-10 години джудо ,бил съм десантчик и въпреки всичко смятам ,че съпругата ми е по-силната от нас двамата,не във физически въпреки ,че и тя през последните години се увлече по вдигане на тежести, а като характер и дух.Има един разказ на Джек Лондон ,нарича се "Мъжеството на жената",винаги ме е трогвал до сълзи,признавам си го

107

Евролибераст

преди 6 години

.....затова НЕЗАБАВНО да приемем Истамбулската конвенция!

106

Анонимен

преди 6 години

В САЩ вече има много прецеденти, където жената викат полицията, а арестуват нея, защото тя е агресивната. Напрактика напоследък други случаи няма. И няма да има, тъй като десетилетия наред много жени омаскариха мъжете си целенасочено. Било за отмъщение, било за да им отмъкнат имот, пари, обезщетение... И всичко това тръгна от феминизма. В момента няма мъж, който да има доверие на жена. И жените си носят последиците от това. Обявиха война на мъжете, сега си поемат последствията. Нямат шанс.

105

Сандо

преди 6 години

ми ако жена ми ме набие, това законно ли е?

104

Анонимен

преди 6 години

жените особено преди развод обикновено съветвани от адвокат масово използват този закон в ущърб на мъжете.

103

до 105

преди 6 години

Точно така е

102

не е така

преди 6 години

Причиняването на телесни повреди винаги е било престъпление по НК - леките са от частен характер, а средните и тежките - от общ характер /чл. 129 - 130 НК/. Освен това има мерки по Закона за домашното насилие - ако те са наложени и биячът не ги спазва, отново е престъпление!

101

xxx

преди 6 години

До ФилософаТам е традиция, никой не се оплаква...

100

пернишката конвенция

преди 6 години

Член първи пред винкела всички са равни Член втори ако създание от първия пол не бие редовно създание от втория пол то то е създание от третия пол

99

Философа

преди 6 години

Странно... не виждам Перник.....