14

Анонимен

преди 5 години

Тука има трима туркофилски трола.

13

Анонимен

преди 5 години

До ИдеалистДа ти обяснявам ли защо не се различават, ами това са откъснати от балканските народи хора от фанатичната неголяма туранска орда довлякла се от Средна Азия. Ако не е бил тоя геноцид да изправят син срещу баща и дъщеря срещу майка, отдавна да са изчезнали

12

Влади

преди 5 години

Това , с разрушаването на нашите огромни църкви и дворци от турците все ме учудва. Как в Мала Азия има толкова запазени сгради от гръцко, римско и византийско време, вкл. и християнски храмове? Защо в Гърция, Румъния, че и Сърбия има останали древни сгради, а само тук турците ги били съборили?Отговорът е: Ако въобще сме имали такива църкви и палати, май сами сме си ги съборили и унищожили. От алчност и тъпотия, както стана с ТКЗС сградите - камък не остана от тях и нищо не личи. Ние сме варвари

11

Идеалист

преди 5 години

Голям град събрал култура от векове. Крупен индустриален център. Няма обхождане. Хората са добри и обслужването на ниво. Жените, ако не са пребулени не се различават от нашите.

10

Кольо Белия

преди 5 години

Още на летището попадаш в град в който единствените неща, които си струва да се видят са строени и създадени преди ислямските диваци да се появят на полуострова

9

Анонимен

преди 5 години

Протурската и антируската пропаганда вървят ръка за ръка. Хонолулу. И довечера да не изпуснете цивилизования турски сериал, пълен с европейски ценности като интриги, издевателства, гадни мурафети и убийства и кръв.

8

Анонимен

преди 5 години

Това, че християнските църкви , и изобщо християнската цивилизация е била изравнена със земята можем да благодарим на турското `присъствие`.Едно от последните неща, които турците доразрушават е било Голямата Базилика в Плиска - около 1860-та.Когато започва да се строи жп линията Русе-Варна и имало нужда от много камък за укрепването и се взима от там. До тогава голяма част от сградата все още е съществувала.

7

Анонимен

преди 5 години

Хан Тервел спаси града от арабските поганци, но после гърците и рицарите го подариха на турците. Сега е огромно наркотично гето и перат парите в турски сериали.

6

Анонимен

преди 5 години

Ужас.Не го препоръчвам на никого.

5

Анонимен

преди 5 години

До dдфсфА София също е била търговски център Сердика - какво сте запазили вие християните от нея? какво всъщност изобщо е запазил християнския свят от историята? Ако погледнем назад в средновековието се сте сривали всичко що е различно от вашите виждания, избивали сте невинни хора просто защотото не ви харесват, унищожавали сте история понеже не съвпада с вашите виждания. Погледнем ли назад ще видим че където е минал исляма е запазил всички реликви без значение към коя религия са принадлежали.

4

dдфсф

преди 5 години

Константинопол е бил мегаполис, културен и исторически център. След това турците са набили минаретата навсякъде и са о*рали пейзажа. Общо взето където мине исляма култура не остава. Сега просто е една гигантска гмеж от хора, която се гордее с потурчената гръцка антична култура и архитектура.

3

Анонимен

преди 5 години

Samo 2 kvartala na Istanbul proizvejdat kolkoto cqla BG

2

Ивайло

преди 5 години

Не, не, благодаря.

1

От там идвам

преди 5 години

Нищо общо,не пиши глупости журналист